”秋葉男 發表於 3-8-2006 07:15:04

我想問下:
玩騎士領主專玩螺旋擊刺點加點???
同打咩eq

Nelson 發表於 3-8-2006 09:38:21

咁姐係用咩裝 音投?
音投係唔係玩埋 致命塗毒ga?
我玩十字刺客音投型會用3倍殘酷的+骨瘦如柴的多變拳刃。
玩音投當然要用致命塗毒喇!

小魂 發表於 3-8-2006 17:29:18

我e家見到d人話"只收c人同賢者打道" 我想問下e2個職有幾勁??應該點玩??

pcboy 發表於 3-8-2006 18:53:42

Originally posted by 神秘的怪人 at 2006-8-3 09:38:

d裝用曬加str?

akw2001 發表於 3-8-2006 20:57:50

Originally posted by 神秘的怪人 at 2006-8-3 09:38:

用刺殺唔好咩??我本人覺得刺殺好d

Nelson 發表於 4-8-2006 10:20:30

d裝用曬加str?
我的就大部份都是增加STR的卡片及裝備。

用刺殺唔好咩我本人覺得刺殺好d
剛剛試了,刺殺拳刃比多變拳刃強一點!
(刺殺拳刃>致命音投打獸人戰士)4084x8=32672

(多變拳刃>致命音投打獸人戰士)3802x8=30416
32672-30416=2256 多了2千多點...

痴膠花 發表於 4-8-2006 11:27:42

玩鐵匠
做戰匠型
d點係點加??

Nelson 發表於 4-8-2006 11:37:47

鐵匠
STR94、AGI96、DEX34

神工匠
STR90、AGI92、VIT24、DEX48

神工匠
STR90、AGI63、VIT74、DEX38

pcboy 發表於 4-8-2006 14:11:54

係唔係咩剌都岩玩毒水ga?
爆剌用毒水會唔會都係勁d?

Nelson 發表於 4-8-2006 14:21:51

當然喇= =自音速投擲之後,心靈震波及致命塗毒就是刺客的最強技能。
二刀流、爆刺、音投、心靈...用了致命攻擊力增加400%。
有毒水同正常既人都應該會用喇...打MVP、PVP必用,咩場合都可以用
好似服事系職業既天使賜福咁
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: [原創]職業攻略