♂杰☆ 發表於 18-1-2008 21:11:46

幫下我啦!!Help!!

Help me!!
我係2046!!
D自動怪成日打我
有冇人可以Help我出2046
2000古錢

hosun 發表於 18-1-2008 21:34:31

你係GAME入面即時搵人會比較有效率,再唔係,你上「GO!智傲客服系統」向官方說明此事,
只要你願意講,佢地一定會考慮幫你。
http://go.gameone.com/

當然,玩GAME係為o左識朋友,所以無必要就唔需要搵官方幫手。

而且你唔係GAME入面主動搵人,邊有理由俾你去識朋友。

♂杰☆ 發表於 18-1-2008 21:54:41

我有搵個人,無人Help me......:'(

hosun 發表於 18-1-2008 22:39:16

咁係邊啊!你想人幫,都要講自己係邊個 伺服器,個角色叫咩名,UID係咩。

純係叫HELP,無人可以幫你。因為人地唔知你叫咩!

你唔講清楚,你已經俾o左障礙人地去幫你。

借你講小小o野,不論係任何遊戲入面,任何人都會遇到困難,唔同o既地方係,
你會去點樣面對困難,有人會自己諗計,有人會搵朋友幫,有人會係度叫,有人走o左算。
單單睇佢對困難o既反應,你就會知道佢係唔係強者。

當中最大多數o既人都係會大叫,仲要係得個叫子,舉一個例:
甲「被去o左2046被怪困住係 避難所,有無人可以救我走。唔該」
乙「救命!救命!快o的幫我走啊!」
你見到以上兩個人,你會選擇幫邊個先?

好多時,唔係人地唔想幫,而且佢本身唔講清楚,口氣仲要講到你唔幫佢就係你哀。
簡單o的講,就係唔識點搵人幫手,呢個先係問題原因,只要改善一下,你就會發現個世界好唔同。(當然,要你講野時,有有心人睇到啦!)

你係討論版求救o既方式比多數人好,這個就是我回你o既原因。
至於可唔可以幫你,都要知你係邊先知。

♂杰☆ 發表於 19-1-2008 12:20:01

被去o左2046被怪困住係避難所,有無人可以救我走。唔該
Name:李柏翹
伺服器:香港區
成工Help我出2046
20000古錢

hosun 發表於 19-1-2008 21:31:06

同你唔同區,不如你上go系統啦, 我同你上去講左,只係差你自己上去申請資料。

記得講自己帳號啊!

♂杰☆ 發表於 19-1-2008 22:39:53

感謝你啊!!:'(
好版主!!:D

♂杰☆ 發表於 19-1-2008 22:42:08

Where申請資料啊!?

♂杰☆ 發表於 21-1-2008 17:24:43

版主where申請資料啊!?

hosun 發表於 22-1-2008 10:02:21

智傲客服系統:http://go.gameone.com/

「GO!智傲客服系統」比客戶服務電郵更加全面更加準確之外,還附有充
值、抽獎、拍賣等功能,是一套全面性的線上遊戲遊服務系統,「GO!點
數咭」已在各大地鐵站、遊戲店、便利店均有代售。
頁: [1] 2
查看完整版本: 幫下我啦!!Help!!