adamsteve 發表於 22-3-2008 15:35:27

其實由上年暑假開始 我已經話隻GAME汁得

點解我咁講
因為當時我玩敏醫 玩到40LV 已經係無人組我升
隻GAME一無人組你就唔洗旨意升到

無人組我一個禮拜之後(公測哥批人)已經全部人過晒打蝶GE LV
之後剩返小貓三四隻係度
姐係話 你一定要跟到哥輪熱潮先玩到

而之遲少少加入的話你由頭到尾都只會係單練
加上香港人市儈 係唔會有人帶你升LV架無人會好人帶升
然後隻GAME就咁就斷層   無新血加入
然後去到7X哥D人 見到隻GAME都無新人玩 只係得人走(其實無諗過係自己GE責任)
咁到最後 隻GAME無新血 只係不停咁放血就咁就KO左

大家唔好晒時間DL黎試玩啦佢唔係第一次汁笠架啦

fuho1314 發表於 23-3-2008 10:26:54

如果個個都好似你咁諗就唔會有人玩啦
我上年6月玩ge,之後玩左一個月就覺得好似無咩人玩咁啦-.-
所以無玩,去到上年ge12月,我諗住玩返,但係滎陽城一個人都無...
之後唯有放棄><
我話你聽
e隻game無人玩,唔係因為佢ge設計差,令到新手無得升lv
e係因為你
你地e d人成日唱"需"哂
d想玩ge人又未玩過個d,緊係信哂你地啦,因為個時咁小人玩
係7月個時,雲起攪左個雙經活動,但因為一拖再拖,之後有雙經ge時候又係咁cut係咁cut
一兩個鐘就cut一次
d人係因為咁先之放棄咋,同埋你呢d咁ge人呀!!!!!!!!!!!!

winwin430 發表於 28-3-2008 03:45:52

一個煩燥的人 發表於 28-3-2008 10:33:40

雲起都傻傻地既
冇啦啦cut晒大陸人ip唔比佢地玩
隻game實死既

小豪豪 發表於 2-4-2008 18:31:01

唉..宜家長安都冇乜人啦
升到51lv就升唔到上去啦悟禪根本冇人組

﹢細×敏…◆ 發表於 19-4-2008 08:57:04

好小人玩咩???????

lvan926 發表於 23-4-2008 18:50:49

同意=== ............

61087815 發表於 23-4-2008 21:24:00

fldmfmsdmf

chip~ 發表於 18-5-2008 22:10:29

-0- 唔知呢
我果陣玩有個好人帶我升,佢5x lv
佢由我5lv帶到我4x lv,超超超好人
不過之後我冇玩咁解,因為要返學lu

搞搞野 發表於 28-5-2008 03:09:16

其實套用你這個講法
香港隻隻online game都係一樣咁ga命運 = =
頁: [1] 2
查看完整版本: 其實由上年暑假開始 我已經話隻GAME汁得