Chiu 發表於 7-5-2008 09:08:37

[分享]我玩RO的經過-.-大家用入來分享下

我自己都好玩開始玩RO...果陣時細細個玩...就已經覺得好正。

一開始都係想做型D就玩左劍士...因為我果陣時成日去網吧...

識左網吧個員工...佢教我玩.....一開始由佢帶打波波利到14LV..

之後買左把14LV用GE刀比我(果陣真係覺得好勁)

之後...我就比呢個人帶上左不歸路= =

果陣時唔識野....佢帶到14Lv之後...帶我去夢羅克...

落去搶人打d蚯蚓(我果陣時仲手蚯蚓區...外掛..亦都好小)

姐係人打開頭你...就衝過去斬= =.........果陣時真係覺得無乜

問題....只係想d人唔好咁快殺死隻蚯蚓等我斬多幾刀= =

就係一個天真無邪ge小朋友就係咁變成一個小白....

終於做小白ge日子過去啦...我已經升到30幾lv啦...

網吧員工又再出現...叫我去打長老樹精...多強勁的對手啊呀!!!
(唔好係到笑...對我呢個只係得把14lv刀ge新手來講已經好勁)

果陣打長老樹精..爆hp都係打到3-4隻...想返去自己單p蚯蚓果陣被秒殺= =

結果又係到斬斬斬...長老樹精就係咁死左n咁多隻...我是樹精殺手...哇哈哈= =....

係斬長老樹精ge同時...我發覺枯木汁$62個....實在太爽....好多時d人又唔汁

爽爆.........就係咁一路打一路汁....搵左幾m返來....

突然...我係中央..小商人開ge商店內看見一個5防的強勁道具....才5000元

對於一直在用蛋殼帽的我來說...看到這麼強..又帥氣的傳說道具(防風眼鏡沒洞)

真便宜...又帥...我就用我第1用3m中的5千買下來....

買下來之後...一路覺得自己好型...直頭係溝死女-.-v

買完之後....就係咁...又走去斬長老樹精....

喝.....我斬斬斬....火箭術...我驚都未驚過....

待續.............= =
大家比d意見^_^

333222 發表於 10-5-2008 10:04:45

往事只能回味..

唉....

*Yo”威∼* 發表於 11-5-2008 17:21:25

回復 2# 的帖子

往事只能回味..x1
a_a以前真係好正

dentistt 發表於 11-5-2008 19:55:56

往事只能回味..x2
3m中ga5000都好貴下bor= =""
錦你就冇打過貴寶咩?

ysmyom 發表於 11-5-2008 21:06:37

往事只能回味X3
好耐冇玩ro啦...
看完你呢個故事令我回憶起好多ro回憶^^

333222 發表於 12-5-2008 13:08:55

唉   ro已成過去過去....
想起RO都係百感交集...

好懷念...... 以前一齊打城戰... 一齊打黑王... 唉...

jcl141991 發表於 12-5-2008 14:10:00

以前點同E家外掛是仙境的象徵了

ysmyom 發表於 12-5-2008 22:28:21

原帖由 333222 於 12-5-2008 05:08 AM 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
唉   ro已成過去過去....
想起RO都係百感交集...

好懷念...... 以前一齊打城戰... 一齊打黑王... 唉...
說得好.....:)
不如大家都打一片對ro回憶文章呀....;P

呀群 發表於 14-5-2008 11:07:26

唉唉!!!我都想玩返ro.....
但係.
我覺得...
如果玩返勁冇引....

我以前日日放學弟1時間就玩ro

功課唔做考試唔溫書就係為左隻ro

放假去邊????(屋企同網吧)

我對ro真係覺得好正

到左e加回憶返以前..真係開心

到左出現外掛....我覺得d人上線都係為左掛緊

以前組隊打怪,..超,正

慢慢小人組隊打怪

開始用外掛....個ro d老手就開始冇玩

但係我都係算新手...仲未知...玩多2個月先知咩事

果時以經開始冇玩

~亞榮~ 發表於 9-6-2008 23:46:43

我仲記得我果陣玩..已經好耐..耐到都唔記得了
果陣仲係冇乜外掛
我玩魔法師我個fd用服士
10lv去打吳工 因為我點火長既關係先打到
其實火長手動好好用..只係外掛當道冇人用

後尾玩玩下都好勁 成日gvg都搶到城 經常搶到開太陽神既城
我唔係會長係其中一個會員啦..不過個公會大家好FD
之後每次出新野都有去探險 之前果D唔記得啦
之後打機械人 即係貝思波打第一隻我就MVP中左晚鍾核心一
勁開心.好似中左6合彩咁哈哈
之後打RX呀..仲有成班組對去打研究所3樓
D怪好恐怖 我地都係組對勁TEAM先打到..果陣已經發到唔等錢洗
好多好多難忙既回憶...一提返就好百感交集
我諗好多人同我一樣 都會認為RO係一隻好多回憶起自己心中既GAME..

我係玩SAKARY既SER    蠍子王係我每個角色都有既三個字
不過而家冇玩 俾哂D 裝朋友仔
頁: [1] 2
查看完整版本: [分享]我玩RO的經過-.-大家用入來分享下