ivan366789 發表於 4-6-2008 18:48:21

用點買咩野好先好

[] 如題

marydaniel 發表於 11-6-2008 13:16:50

俾我會當散點放出去賺錢~
↓或者只買↓
1>『身上不壞防腐劑』(送禮的話可以無限買啊^^)
2>『大電』(for交通)
3>『永久頭』

或者你會問我點解唔買衫衫…
原因著點數衫…我覺得唔夠珍貴=0=~
我寧願放點或者放散點賺錢~
收返d珍貴d o既衫啦~
好似拉霸個d啦…抽袋個d衫啦~哈哈"

*有點的話唔好玩mary兔=w=~最晒氣的~抽10次~可以9次都係垃圾…一次中下3獎=0="
雖然中左都可以賣到錢…但圍唔到皮~"

ltk0020 發表於 13-6-2008 07:58:40

2>『大電』(for交通)點買??係邊一欄度??

marydaniel 發表於 13-6-2008 23:34:23

原帖由 ltk0020 於 13-6-2008 07:58 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
2>『大電』(for交通)點買??係邊一欄度??

道具 → 電池

大電即係『停不下來叭叭造電池』

ltk0020 發表於 14-6-2008 01:28:29

想買車果d呢,交通工具又點買[]

marydaniel 發表於 14-6-2008 12:45:37

你有3個方法可以擁有交通

1>升職業   -   升P2(尋寶)    升到一個指定LV可以有交通(得C速,不過冇得加速~唔洗用電)

2>拉霸      -   你搵O既時候,佢會D圖俾你,儲夠左『戀』『愛』『盒』『子』就可以囉一個袋"抽"蝴蝶車(好似有4款色)、熊熊包車[不定期出,但未必抽到]

3>買點係戀愛小鋪買夠一個數目即可抽到機車[不定期出~但一抽必有],雲、掃巴、貓車、火車、八爪魚…就要"抽"[不定期出,但未必抽到]
*6月14日2008年…現家抽緊雲
└→要自己主動去兌換交通福袋

2同3都可以加速到S,同可以入電~

有時間可以搵下d舊文~
呢個post已經討論左好多次...

ltk0020 發表於 14-6-2008 19:59:09

回復 6# 的帖子

我成日睇舊文,不過唔係係樂古,見大部分帖都鎖晒,太冷清又無乜野睇
上google都搵到其他壇,有好多精華,四處收集資料

謝謝解答d車袋係咪滿額送,充左就換到
你好似開左個團@@?

仲有買咩係會賺到最多錢呢?因為可能會買張400點
一定會買少女漫畫風飄逸長髮,仲有買咩好
要一次夠20點買休閒獵裝

marydaniel 發表於 15-6-2008 18:59:32

原帖由 ltk0020 於 14-6-2008 19:59 發表 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我成日睇舊文,不過唔係係樂古,見大部分帖都鎖晒,太冷清又無乜野睇
上google都搵到其他壇,有好多精華,四處收集資料

謝謝解答d車袋係咪滿額送,充左就換到
你好似開左個團@@?

仲有買咩係會賺到最多錢呢?因為 ...

對~呢度真係好冷清=3=||"
而且冇咩精話~
@@~你係小舖買野夠特定o既數目之後,
就可以係滿額送度兌換~
現家換緊雲~幾可愛的

係呀~我開左團,不過係fd子團,唔解任的=w=~

@@~我覺得…身不壞啦..
不過你成張點卡或者散點咁放會賺得多d
一張400點都可以賣成90m啦~

休閒獵裝...15點紅利~
@o@~紅利有排儲呀=0=~"
拉一次19點o既拉霸就1紅利…
或者你係小舖每買夠20點都會有1紅利的~

*注~9點拉霸係唔會有紅利囉的~

ltk0020 發表於 15-6-2008 19:58:48

回復 8# 的帖子

所以要一次買300點野先有15點紅利~

身不壞賣到幾錢呢,同埋我都想換舊云,聽講機率好低??

marydaniel 發表於 17-6-2008 18:43:12

原帖由 ltk0020 於 15-6-2008 19:58 發表 http://www1.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
所以要一次買300點野先有15點紅利~

身不壞賣到幾錢呢,同埋我都想換舊云,聽講機率好低??

@V@呵呵~
身不壞我試過2m5都sell到,不過只係好運~
其實現家身不壞1m5~2m不等~
睇下d人收幾錢…

@@~雲,哈哈!!
我試過之前抽2個袋至抽到~
有d人抽3個中3個~
有d人抽9個袋1個都抽唔到=0=~
所以d人成日鬧GM~哈哈!(入面有某D人真係幾好運的!)
(*個人意見~一次過兌換幾個袋會易d抽到~我覺得分散幾次兌換會難好多…)

機率其實唔底o既^^~
抽到稀有交通至係機率底^^

*現家雲15M已經有一舊=W=~
可能現家再平D=3=~

頁: [1] 2 3
查看完整版本: 用點買咩野好先好