loveli1016 發表於 5-8-2008 21:56:42

放戀愛盒子ac{有好令的東西-v-}

我希望你們可以要左我的令ac啦!!
我個ac有衣服
有小天.....有男朋友.....個ac個名
係癩小美.....個個小係英文個個小=vvvvv=
我足球40lv=v=
v@...p3 6LV" target="_blank">p52LV.....@v@...p3 6LV.....如果要左佢送糖衣比你=vv=......100耐的....

要係頭一名....唔係頭個個冇的=v=......

想要糖衣的.....要左個ac佢啦=v=

如果你地要的......平d*放比你都好=v=......

你地係想的......可以加我msn.....可以比信我的=v=.....可以係樂古話比我知的=vvvv=

大家開開心心收ac啦...=vv=

想唔想睇下我個人物=vv=?

想的比信我an..../x\!!

你想平....一定平比你的....=vv=

細k寶貝 發表於 23-8-2008 01:03:37

你盒子叫咩名`? []

marydaniel 發表於 23-8-2008 17:08:01

點解個個放ac都唔講佢個名同佢係邊個ser架啦=.=

loveli1016 發表於 29-8-2008 13:20:19

ac係叫癩sIu美

msn係有..不過唔多上-0-

你可以係到同我傾...@@

因為開msn玩戀盒會lag...

loveli1016 發表於 1-9-2008 20:52:45

你好an肥升``-v-..我唔玩盒子的...我係放個ac..之後收左$.$...
你玩左盒子有冇2個月?...我瓦左好耐啦=vvv=haha....大家想要我ac的...密我啦...比左$之後比ac...0k?...大家開開心心..我收$..你收ac=v=haha[] []

loveli1016 發表於 1-9-2008 20:55:21

可能我個ac有d唔好....但我都想放左她><><><

loveli1016 發表於 2-9-2008 22:18:27

得.....一定有人玩啦.....做咩冇人玩an/0\?[]

loveli1016 發表於 2-9-2008 22:19:00

肥升`` 你要唔要an?

loveli1016 發表於 2-9-2008 22:48:11

好an...我比msn你啦haha.....[]

loveli1016 發表於 2-9-2008 22:49:57

我加左你msn啦......0k嗎?
[]
頁: [1] 2
查看完整版本: 放戀愛盒子ac{有好令的東西-v-}