卡巴少女 發表於 22-8-2008 16:43:21

點物一問~~

我係玩戀愛羽翼ge><,我想問如果我想sell戀愛小舖d野,今sell咩點物好,有咩點物係最多人買@.@?

-懶牙;` 發表於 22-8-2008 21:05:34

你幫人買野囉@.@
1點2千到啦@.@又可以自己用小小!

卡巴少女 發表於 22-8-2008 22:00:02

回復 2# 的帖子

但係我驚比人昆-.-,姐係我想sell一d多人買既點物,今宜家有d咩點物最好sell?.?

marydaniel 發表於 23-8-2008 00:38:46

可以sell "身上不壞防腐劑"呀~
都好多人收的!
另外可以sell下交通o既 "大電"

-

$2000/1點你放唔放=.=??
我想收5個現家新出o既19點袋..."夏日辣妹錦囊"
*我唔係想呃你,我當散點收only..."
呢個新出19點包我見人地放8m到...

marydaniel 發表於 23-8-2008 00:40:16

你另外有冇150點放?
我30m同你收=.="(先點後錢)

有意搵我,我係入面叫
Oo風雪柔子oO

卡巴少女 發表於 24-8-2008 15:29:57

回復 4# 的帖子

我到時有點就call你^^

marydaniel 發表於 26-8-2008 22:51:04

好…呵呵 謝謝^^

向青 發表於 14-3-2011 13:04:12

本料是从香港传真过来的2肖中特内幕料,准确率有目共睹,欢迎验证.

018期:香港传真下午3点来料: 虎+++龙 开12 龙 准

019期:香港传真下午3点来料: 鼠+++羊 开16 鼠 准

020期:香港传真下午3点来料: 猪+++狗 开30 狗 准

021期:香港传真下午3点来料: 猪+++羊 开45 羊 准

022期:香港传真下午3点来料: 羊+++牛 开40 鼠 错

023期:香港传真下午3点来料: 猪+++狗 开05 猪 准

024期:香港传真下午3点来料: 兔+++猴 开44 猴 准

025期:香港传真下午3点来料: 兔+++狗 开49 兔 准

026期:香港传真下午3点来料: 鼠+++猪 开29 猪 准

027期:香港传真下午3点来料: 狗+++羊 开30 狗 准

028期:香港传真下午3点来料: 龙+++虎 开10 马 错,错后是机会

029期:香港传真下午3点来料: 猴+++虎 开22 马 错,第一次连错

把握机会

030期:香港传真下午3点来料:蛇+++鼠 开28 鼠 准

031期:香港传真下午3点来料:羊+++猴 开21 羊 准

032期:香港传真下午3点来料: ????????? 准

验证QQ:861027439

已加入会员的朋友请注意,一旦发现会员泄露资料,立即取消会员资格,决不留情,还没有加入会员的朋友,如果你有诚意欢迎你来验证,真金不怕火炼,非诚勿扰。
頁: [1]
查看完整版本: 點物一問~~