╰紅葉╮ 發表於 8-1-2009 21:56:49

其實大家玩左ro幾耐??

我就玩左3.4年,,
e加就冇玩..
一隻唔錯既game!!

[H]bb仔~ 發表於 9-1-2009 22:11:55

我由隻game一開始公測就玩=w=~

都玩左好多年了~

開頭時 沒外掛 係好好玩的-w- 由其攻城果時~

但之後外掛很狂= =" 個個都在地圖飛來飛去......

跟住都轉玩私服了-___-

ck2062 發表於 16-1-2009 03:56:27

1年到啦
唔係好耐

滅明~ 發表於 20-1-2009 11:14:43

玩左都有3~4年..
之後停左一排..見有免費SER咪玩返XD

Nelson 發表於 22-1-2009 02:09:14

我喺由EP3.0「口袋情人」開始玩,玩到EP10.1「新世紀的誕生」就冇玩啦...玩左幾年就唔知啦

之後過左好耐都冇玩番,一直等到官方有免月費月就玩番,但喺已經搵唔番啲好朋友啦T^T

講真依家仙境咁多機械人,想喺遊戲入面搵人一齊打怪一齊升級都幾難=口=+

感覺上無左朋友一齊傾計一齊打怪一齊衝等級就無左動力令我繼續玩啦...所以好後悔當時冇繼續玩

如果依家有人陪我玩就好喇T^T...不過依家個個都玩私服啦...想搵人陪都幾難-口-|||

RO喺我第一隻玩既網上遊戲黎嫁...

kkok2006 發表於 1-2-2009 07:42:20

我都係公測果陣玩....之後外掛又多.........都轉戰去左私服...(夜靜人囂)<--咁好玩ge私服..汁左...聽講係新幹線搵警察拉佢=.=

darktoytoy 發表於 16-2-2009 21:56:31

斷斷續續玩左7年~:~

Nelson 發表於 17-2-2009 00:03:04

斷斷續續玩左7年~:~
darktoytoy 發表於 16-2-2009 21:56 http://www3.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
斷斷續續也玩了七年!? 仙境傳說到目前為止才經營了六年

二零零九年的八月才達七週年喔!

karman0472 發表於 8-3-2009 00:48:15

係我玩得最耐ga一隻online game{因為e+d online game愈出愈多/快搞到e+好似冇一隻game可以玩得耐}
斷斷續續玩了應該有四年了'!ro岩岩出戈時真係可以話獨領風騷'!
真係勁懷念e種感覺{相信有玩過ro ga玩家都知ga感覺}
仙境真已變成"傳說"了 ./\.

改乜都唔得 發表於 10-3-2009 18:47:24

斷斷續續也玩了七年!? 仙境傳說到目前為止才經營了六年

二零零九年的八月才達七週年喔!
Nelson 發表於 17-2-2009 00:03 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

韓版的時候我也有玩
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 其實大家玩左ro幾耐??