夠愛小嘉=] 發表於 25-7-2009 17:53:28

劍士加點問題

各位我想問下劍士係初心者果度點加點好呀??
轉左做劍士又要點加呢??仲有呀.......點先可以整返去全型幕呀??我係game入面按alyt+o都唔得....
我第1次入去果陣玩....係有得整...但係之後玩都冇得整....希望升位教下我....thanks

Nelson 發表於 27-7-2009 16:54:47

劍士一般都是玩力敏或力體型的,力敏型一開始加SAD,而力體一開始就是加SAV

全螢幕可以到C:\Program Files\Gravity\RO找一個叫"Setup"的EXE進行設置。

夠愛小嘉=] 發表於 28-7-2009 11:26:38

劍士一般都是玩力敏或力體型的,力敏型一開始加SAD,而力體一開始就是加SAV

全螢幕可以到C:\Program Files\Gravity\RO找一個叫"Setup"的EXE進行設置。
Nelson 發表於 27-7-2009 16:54 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
o....唔該哂你呀....整返好啦....
咁我力體...一開始加力....咁加到幾時先加體呀??

Nelson 發表於 29-7-2009 16:19:38

加到STR30左右,要開始加VIT了

明b★╮ 發表於 29-7-2009 18:46:11

劍士分為 敏同體敏就A>S>D 體就V>S>D

夠愛小嘉=] 發表於 29-7-2009 19:21:04

我應該係玩體的....v>s>d.....但係可唔可以用返中文呀...我唔係好記得v係咩....s係咩...d係咩呀....
thanks

fish將 發表於 15-8-2009 11:31:38

個人都系覺得VDS比較好咯.V(體制)90+,D(靈巧)90+,其餘S(力量)
進階騎士很好..+_+

lvweng 發表於 19-9-2009 22:18:47

個人都系覺得VDS比較好咯.V(體制)90+,D(靈巧)90+,其餘S(力量)
進階騎士很好..+_+
fish將 發表於 15-8-2009 11:31 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
DEX太高了

lkk_hk 發表於 16-11-2009 11:23:33

有$一開波狂+力啦~
頁: [1]
查看完整版本: 劍士加點問題