garybui123 發表於 1-8-2009 19:26:52

神槍手+技能及轉職問題

神槍手學咩技能?!因為初初1LV果時果兩招技都好廢下= =
學咩技能好D?

[[轉職問題]]
我想轉一個刷圖爽..既職業
聽人講重炮刷圖/PK 都好勁,係咪真?
刷圖強就行了~~
如果刷圖+PK都強不妨說給我聽聽~~

順便講一下轉完職果個職業要學D咩技好~~唔該...

冰神 發表於 1-8-2009 23:07:05

新手 建議學左機關槍 RX-78 先
機關槍唔洗講,RX-78自爆機械人,攻擊力算係大,又唔洗自己搵條命黎博
(雖然好不滿官方將RX-78變成咁)
膝踢可以學到好高,用黎防身都唔錯,BBQ前置技能
少玩PVP可以唔升浮空彈住,一開始都唔係真係咁實用
銀彈 1lv已經夠傷害,無必要太高,而且唔係太實用
手榴彈,升到15lv必學,炸到你爽,升高lv d 加範圍
迴旋踢,又係必學,傷害大,範圍技
遊俠技除左膝踢同迴旋都無乜其他技新手需要學
13lv左右 前 基本上SP夠用,而且轉職後技能會重置 送700SP比你,初期學錯唔緊要
重炮 技能多數係直射,PVP除左一開頭用黎射人都幾難中,但係中遠距,面對面肯定重炮佔優勢,仲有BBQ
刷圖唔洗講有幾勁~
終結者多數係放自爆機械人,主要係好玩,起PVP可以靠大量機械人黎玩死人

講到呢到,先記起原來自己係轉職任務都未解完既新手
哈哈,為左唔誤導人,都係唔講

鬼半藏` 發表於 1-8-2009 23:21:37

開頭亂點都得..轉左會重置..

冰神 發表於 2-8-2009 00:25:22

3# 鬼半藏`
無錯係咁, 但係, 加左d無用既技會難升d~

所以都係盡量加自爆 迴旋呢類型高傷害實用技能~

噴火器都幾好洗, 一次燒幾個, 禁實3秒又燒死幾件(雖然有時禁一下就放左手)

到12,13lv之後變難升 之後15lv學番招手榴彈 又變番 升得快

轉職之後隨便上網search

"DNF XX職業 技能 配點"

關鍵字...

DaviDz 發表於 2-8-2009 20:05:37

發覺招機關槍真係幾爽

garybui123 發表於 3-8-2009 13:23:44

3# 鬼半藏`
無錯係咁, 但係, 加左d無用既技會難升d~

所以都係盡量加自爆 迴旋呢類型高傷害實用技能~

噴火器都幾好洗, 一次燒幾個, 禁實3秒又燒死幾件(雖然有時禁一下就放左手)

到12,13lv之後變難升 之後15lv學 ...
冰神 發表於 1-8-2009 16:25 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
咁轉職方法邊個職業刷圖爽攻速快?

不滅者Tx 發表於 3-8-2009 13:27:39

發覺招機關槍真係幾爽
DaviDz 發表於 2-8-2009 20:05 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
轉左重炮玩laser仲爽呀

battlesunx 發表於 3-8-2009 13:53:20

攻速最快係遊俠=v=.......ranger~~~

garybui123 發表於 3-8-2009 14:34:37

攻速最快係遊俠=v=.......ranger~~~
battlesunx 發表於 3-8-2009 05:53 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif咁遊俠刷圖勁唔勁?
刷圖最勁係咪重炮手?

冰神 發表於 3-8-2009 23:34:54

刷圖勁 的確係重炮
其他暗殺同終結都唔錯
暗殺有手榴彈,終結有自爆機械人
係遊俠無咁好
But善用迴旋踢都刷到圖既...
頁: [1] 2
查看完整版本: 神槍手+技能及轉職問題