ABC仔仔 發表於 2-8-2009 14:47:52

[卡恩]誠收好徒兒不濫討裝不耍白不隨便脫離師徒[詳見內文]

[卡恩]誠收好徒兒 不濫討裝 不耍白 不隨便脫離師徒[詳見內文]本人玩的角色:赤霞 無公會等級持續上升中

歡迎有意找師父的新手/玩家 於遊戲內密我/寄郵件    [名額10個]

我的倉庫內有各職業所需武防,如徒兒有實際需要,本人可送徒兒們

若各位徒弟如果有咩配技配裝上的疑難 本人可以略盡綿力 或歡迎於師徒頻道討論參考

本人前手曾遭數位無良玩家 向我討裝後解除師父令本人十分憤慨 因為每一位我都是用心指導的.

希望各位有誠意 加入做我徒弟的玩家請先在此POST留ID 再於密我 3Q= ]

祝合作愉快~

冰神 發表於 2-8-2009 14:54:34

ID: カミナリ (睇唔到請安裝Unicode補完計劃)
目前等級:18 (遊俠)
尋找靠山中...
出沒分流: 天空之城A,B

小雲 發表於 2-8-2009 15:04:48

26級 囧

魔道女收人囧XD

battlesunx 發表於 2-8-2009 17:11:06

小雲你俾我收唔好咩= =?

死神~輝 發表於 2-8-2009 18:15:16

收我~
我叫聖誕老人

=清= 發表於 2-8-2009 20:27:32

可以收人咩,唔知點解我43lv 都收唔到 23lv既徒第.,.

battlesunx 發表於 2-8-2009 21:18:50

回樓上因為橘子話師徒系統壞左~~~
壞既時間都係星期四既早上5點30分~~~=v="

冰神 發表於 3-8-2009 12:40:57

有無搞錯...好友又壞師徒又壞

r35_ping 發表於 4-8-2009 19:54:48

我之前開左隻人,叫個fd帶我,加左佢師父.....升得好開心,點知升到差唔多果時發現上面個頭到有cof....一打開個介面睇.....成40幾%cof,但係師徒關係到仲有我個fd個名....搞到要重練= =

Mr.huang 發表於 5-8-2009 00:50:38

Macxy重炮手 lv22   ...
頁: [1] 2
查看完整版本: [卡恩]誠收好徒兒不濫討裝不耍白不隨便脫離師徒[詳見內文]