wilson141720 發表於 5-8-2009 17:04:46

最新09全職業宣傳動畫!!!!!!!!!!!

如果動畫版都可以係咁就爽啦!!!!!!!!!!
Kst1I4bYV9I

澍莉盈TF922 發表於 5-8-2009 17:15:29

有女槍?
影片咩版本黎?

wilson141720 發表於 5-8-2009 17:31:51

韓版宣傳影片
有個問題想問影片中盜賊武器有影擬似係用左傳承武器(有玩過韓版都知係咩)
把刀會有幾個紫影跟住你攻擊(韓版遊戲中)

wilson141720 發表於 5-8-2009 17:46:27

玩韓版啦咁爽!!!!!
用遊戲錢就可以買到時裝50萬-80萬都有上級一件
唔似你台版咁呃人錢d點裝下級又貴到跳樓同埋冇得交易
而且擺攤係好愚蠢的行為因為韓版同日版都有拍賣場(唔洗用點數)可以24小時賣野(offline都會繼續賣緊)
而且台版羅RANK同經驗值又少你地比人昆左都唔知
龍人king唔洗雙經都係1萬5以上但係台版要雙經先得
仲有韓版就快出盜賊遲d仲會出埋復仇者所以玩台版其實好多時比代理商玩弄緊都唔知擺攤就係好例子
因為要診家陣呃你地錢擺攤(食點數)而遲d先出拍賣場而且又冇深淵模式同傳承武器小左好多玩法

wilson141720 發表於 5-8-2009 17:49:43

而且好多人話韓文睇唔明其實玩韓版好簡單
因為韓版做任務 任務欄會有個正方形比你打勾
跟住再禁番地圖就會自動顯示你打咩地下城(副本)所以其實玩韓版都唔係咁難
而且收裝買時裝跟本唔洗打出來
只要係拍賣場買就得又平

鬼半藏` 發表於 5-8-2009 17:50:03

正啦韓板...又有女槍同刺客

wilson141720 發表於 5-8-2009 17:50:58

55紫武有d都係幾萬至十萬就有交易所以玩韓版就好過玩台版食點數

迷失男孩 發表於 5-8-2009 17:52:19

正啦韓板...又有女槍同刺客
鬼半藏` 發表於 5-8-2009 17:50 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
可以加我地一齊玩 我玩右下角個SER(火山龜右邊)
我玩左1個月存到8件套裝(差1件齊SET)
加埋都400M 又可以交易 又可以交換用 韓版更新又快 最爽

tamtamex 發表於 5-8-2009 17:58:30

索性叫版大開個韓服討論區好過啦~.~
統一晒d問題又方便討論~可是要有人肯帶新手同幫佢地~
不過段片中既女槍另有一番口味0口0格鬥好靚女啊-3-

澍莉盈TF922 發表於 5-8-2009 17:59:10

我係ser6
左右左右咁數..
姐係有個女人個個ser
剛剛先玩-_-
頁: [1] 2
查看完整版本: 最新09全職業宣傳動畫!!!!!!!!!!!