收採礦2AC 發表於 15-8-2009 16:25:23

昆狗....古惑狼(GAME名)

條粉腸收我1800點...我先比左600點佢..佢比左600W我..
之後我比佢1200點...佢係MSN講交易完成就OFF左..仲有1200W未比..
我想問比人昆係咪要搵網上驕案果D差人??
有冇人可以比個網我??
佢MSN:killer_rodman@hotmail.com

幻想廢人 發表於 15-8-2009 16:57:55

你一開始睇佢個名就知信唔過啦:lol

中國黑人 發表於 16-8-2009 01:26:43

我比個警務處的網你..你自己睇

http://www.police.gov.hk/hkp-home/chinese/tcd/intro.htm

霧雨gogogo 發表於 16-8-2009 03:00:06

報警啦   有冇問佢拎埋電話呀

另外如果你覺得佢將d點入左落一個價值大於1200gash既acc既話

你可以同gash講你張點卡俾人盜用記住係盜用唔係俾人呃左

到時gash就會封入左果張點卡既acc直至佢俾番你為止

不過如果佢個acc本身唔值錢/佢想同你一拍兩散 咁你就乜都拎唔番

搏唔搏睇你自己 報警永遠是最好的

其實有時d人收得個價高d賣既時候就應該小心d

(唔係話低價既就唔洗小心亦唔係話冇人會高價收)

迷失男孩 發表於 16-8-2009 03:15:26

條粉腸收我1800點...我先比左600點佢..佢比左600W我..
之後我比佢1200點...佢係MSN講交易完成就OFF左..仲有1200W未比..
我想問比人昆係咪要搵網上驕案果D差人??
有冇人可以比個網我??
佢MSN:killer_rodman@hotmail.c ...
收採礦2AC 發表於 15-8-2009 16:25 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
樓主係咪賣點?我1w:1數同你收

收採礦2AC 發表於 16-8-2009 07:04:41

我上左個網打左D資料同埋點比人呃._."等回信..
佢個AC用外掛升..應該有唔小值錢野0.0"一陣去埋橘子到
我放800點..900W._."

迷失男孩 發表於 17-8-2009 18:15:07

800得唔得=.=未存到900~

收採礦2AC 發表於 17-8-2009 22:07:10

PM左你..

迷失男孩 發表於 18-8-2009 00:12:04

遲d再add 你啦 你賣住先

Kaze'' 發表於 7-9-2009 21:01:40

1200點幾錢?
頁: [1] 2
查看完整版本: 昆狗....古惑狼(GAME名)