TIK_112 發表於 16-8-2009 05:29:54

DNF代練服務 信心保証(已完成次數:1)

單升:
10~20 1Lv 20gash
20~30 1Lv 60gash
30~40 1Lv 120gash

套餐
轉職餐         1~18 lv    200gash(客人請在購買前說明清楚人物轉的職業是什麼)
30技能餐      20~30 lv 500gash
最終技能餐30~45 lv1500gash
直升餐         1~45 lv   2000gash(包括轉職)

p.s.
1.最少消費為200Gash
2.只收市面上香港I-GASH/實體卡
3.我們會幫客人把一天的疲勞度(156/156)用光 如另有需要 請在msn另行通知
4.使用代練服務之前請把帳號內的裝備,金錢等等的貴重物品全部清空
5.在練公途中打到的所有物品全歸客人(包括金錢)
6.所有任務不會做(轉職餐除外)
7.使用代練服務之前請把遊戲密碼改做一些簡單的密碼 代練服務完結後請把遊戲密碼改回
8.代練上線時 我們會先跟客人確認購買的是哪稱套餐/單升 之後才會工作
9.當一天的代練服務完成後 我們會通知客人可以上線進行配點或遊戲
10.請把需要升級的技能配點用文字或圖片詳細說明

交易方式:
先聯絡上我們的msn
在msn留下你的電話
之後我們會聯絡你確認
點數交易請在msn內進行
點數確認後我們便會在半小時內開始工作
有關詳細收費或另有需要
請add msn -> dnfxgash@hotmail.com
代練工作人員:MM , 富竹
---------------------------------------------------
如客人想上線遊戲帳號 請在上線前在MSN通知一聲 我們會盡快下線
---------------------------------------------------
成功例子:
http://ser1.share.ysk.cc/upload/photo/20090818/1250543531-EFYacjpr03.bmp
轉職餐「一曇花一」 1~18LV 點數交易—成功
------------------------------------------------
服務剛起步,
很成功地做到第一單生意呢^^"

SiU寒 發表於 16-8-2009 09:41:37

一日 最快升到幾lv??

TIK_112 發表於 16-8-2009 18:04:04

算一次疲勞度吧
1-13 大約要用掉光次(則是一天吧)
13-20大約也要用掉光次疲勞度
20以上一次的疲勞度大約能升3等
30以上 用光疲勞度大約只能升1等多點至2等
39以上 大約就是用光一次升1等

(ps:以上是有師徒的速度)

wkh900624 發表於 17-8-2009 18:57:20

你地呢d唔係用外掛
我就唔多信囉

CCキラッ☆ 發表於 17-8-2009 20:59:25

雖然只係路過,人地代練咁專業關你用外掛咩事囧

收採礦2AC 發表於 17-8-2009 22:09:51

1-45LV要升幾耐???
雖然只係路過,人地代練咁專業關你用外掛咩事囧
如果真係用外掛既話..比人封左咁點算?._."

CCキラッ☆ 發表於 18-8-2009 04:32:35

如果唔係呢?
咁姐係樓主比人屈?
佢中意點升有佢方法 你叫佢升等如你信得過佢,
信唔過就咩都唔洗講了=D

wkh900624 發表於 18-8-2009 11:09:38

練完個人就唔係自己既有幾多個咁有心機升
要用完一條疲快既都要幾粒鐘
花幾粒鐘同精神玩個唔係自己既ac
每日如是 40lv後既3兄弟 影迷 你solo?
唔用外掛好難令人信

EviL尐籽 發表於 18-8-2009 11:51:45

係唔係用外掛我地無權過問= =
d人有權做唔做他生意
不過樓主最好有一些證明...
如果唔係只會愈黎愈少生意

SiU寒 發表於 18-8-2009 13:09:45

練完個人就唔係自己既有幾多個咁有心機升
要用完一條疲快既都要幾粒鐘
花幾粒鐘同精神玩個唔係自己既ac
每日如是 40lv後既3兄弟 影迷 你solo?
唔用外掛好難令人信 ...
wkh900624 發表於 18-8-2009 11:09 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

唔抵人地賺到錢咪自己開番檔 係咁走去代練post 仲傷人做咩 你玩得廢唔代表人地玩得廢
我過3兄弟 影迷都係solo 有問題?
技術問題而已 大把game都代練 照你咁講實外掛啦
頁: [1] 2
查看完整版本: DNF代練服務 信心保証(已完成次數:1)