skmtyau123 發表於 18-9-2010 12:44:12

跟機問題

12月9日 係奧海城跟機 我跟果時佢放左4蚊係度 我一跟之後佢就再放多一蚊 變左5蚊
我就話咁好野4蚊變5蚊 我都係同個fd果 點知條友聽到 係度嘈 咁我又唔想搞事都同佢道歉(呢排成日聽到機鋪打人~ 怕怕)
點知我轉個頭 哇~原來佢係魔術師d錢又多左~我轉一次頭d錢一定比上一次多~
咁我就坐下同個fd吹下水 唔夠2分鐘我睇下佢有冇多到錢啦~ 點知人都唔見埋我拎埋我跟機果一蚊
我心諗唔係嫁自己都識魔術愈變愈多1蚊出黎啦 我跟機果一蚊都要拎 都唔知咩世界

maxycy 發表於 19-9-2010 20:18:06

1.12月19日的問題放在今天說來幹什麼?
2.你的跟機問題是什麼?
3.原全唔明你想講咩(應說與主題不符以及句子表達有少許問題,可能是錯字,以致我理解不行)

光子朗 發表於 23-9-2010 05:50:54

香港一向多魔術師XD

タキ 發表於 30-9-2010 22:41:42

抱歉我要推一推舊帖

我來組織一下樓主的問題吧

12月9日
係奧海城跟機
我跟果時
咁我就坐下同個fd吹下水
唔夠2分鐘 有人拎埋我跟機果一蚊 走左
我心諗 我跟機果一蚊都要拎 都唔知咩世界
老實講我未試過遇到跟機銀比人偷既情況
不過一蚊都偷就...果個人可能真係好窮orz

maxycy 發表於 30-9-2010 23:26:57

抱歉我要推一推舊帖

我來組織一下樓主的問題吧

老實講我未試過遇到跟機銀比人偷既情況
不過一蚊都偷就.. ...
タキ 發表於 30-9-2010 22:41 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
請放心,
此版之所有舊帖會被我關題。

話說我好多時都見到啲1蚊放左係到
但部機好耐都冇人囉...

タキ 發表於 3-10-2010 16:33:32

請放心,
此版之所有舊帖會被我關題。

話說我好多時都見到啲1蚊放左係到
但部機好耐都冇人囉... ...
maxycy 發表於 30/9/2010 23:26 http://www4.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
話說我琴日去老鑽玩Jubeat
有人放左張e-pass卡係個喇叭度 應該係想「用卡跟機」
但係我玩左三鋪都未見張卡個主人拎返張卡走(其他人都係用一蚊銀跟機...而且玩完就走

我亦都見過有人用毫子/兩蚊跟機
都唔知想點

maxycy 發表於 3-10-2010 16:50:54

話說我琴日去老鑽玩Jubeat
有人放左張e-pass卡係個喇叭度 應該係想「用卡跟機」
但係我玩左三鋪都未見張卡 ...
タキ 發表於 3-10-2010 16:33 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
可能係到放蛇
等d人一攞走張卡就捉佢-3-
(講笑)
---------------------------------
原因有三
1.d人唔記得左自己跟機
2.d人唔要張卡
3.放蛇xD

.小夜﹏ 發表於 4-10-2010 22:34:29

我唔系明d人跟機
佢放卡跟機 但到佢個時佢又扲張卡去玩
跟番機個時又重新排個..
真系吾知講咩好

maxycy 發表於 5-10-2010 13:51:14

這算是搞事喔;P

タキ 發表於 7-10-2010 01:02:52

話說
打個例子 有兩部機(唔好理咩機) 一邊左一邊右

然後A君玩緊左機 B君玩緊右機
C君黎到 見到A君就快玩完 於是就跟左邊部機
之後A君玩完就讓比C君玩 A君再去跟右邊部機 好快A君又可以玩啦

如是者 A君咁樣好著數
總係覺得有d唔公平定唔知點 不過做法上又好似冇錯
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 跟機問題