Alan20081326 發表於 10-6-2011 17:06:40

國服超時問題...!!

我上國服超時 一係就卡死左係登入個畫面
姐係login 按enter 完就卡住左

最大既問題就係 就算入到
我玩同 平時係綠國企係到 都lag下lag
唔係疾喎係空機就無啦啦係天飛 圓圈咁飛
其他機就企定定跟住係到自轉

我就行到飛到 但就打唔到人 扣唔到血
最後過左10幾秒就d人又行幾行 又飛幾飛
我啦啦就比人扣左百幾血

最後就死埋

help me 想玩都玩唔到
係咩問題 有咩解決方案?

pui-970172 發表於 10-6-2011 17:06:41

以上個個都唔岩 可以無視w
答案是...原因不明orz
因為我就算四核心裝埋卡巴斯基都係咁
不過倒是有解決方法一個
快一點方法 就是開vpn 立刻上到 斷了的話不要連番 那時應該可以了(我覺得
慢一點方法 就是關連線兩小時左右 大概會好番的了
不過切忌唔好亂關cb 會上唔番的
簡單點來說 一日最好只開一次cb 開住cb登出登入應該當掉機率一半一半 所以儘量都唔好

leungmartin 發表於 10-6-2011 18:29:09

你部電腦唔得囉
,係時後換過部電腦,換部雙核心既,
應該4000銀有找
我買部雙核的手提電腦都係39xx咋

Alan20081326 發表於 10-6-2011 21:35:09

你部電腦唔得囉
應該4000銀有找
我買部雙核的手提電腦都係39xx咋 ...
leungmartin 發表於 10-6-2011 18:29 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
我e部都係雙核啦玩其他game都無問題啦--
唔關部腦lag既問題連線上問題

leungmartin 發表於 10-6-2011 22:23:08

其他game?例如?
你用咩上網?(唔好同我講電話線)

jimmy1232005 發表於 11-6-2011 06:52:50

好簡單 你部電腦有病毒,裝個360或用強力掃毒器 整部電腦掃一次 咁就應該無問題架喇:)

64372764 發表於 11-6-2011 11:42:27

你部電腦唔得囉
應該4000銀有找
我買部雙核的手提電腦都係39xx咋 ...
leungmartin 發表於 10-6-2011 18:29 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif
四千銀四核都玩到啦 呢隻GAME又唔係好睇CPU同顯卡
就唔好叫人換電腦啦

plk111 發表於 12-6-2011 18:43:57

一)太多人on
二)display card吾點
三)CPU吾點
四)斷了線
五)連線有問題
六)維護中

by享受EXAM前4天可用computer的死亡

64372764 發表於 15-6-2011 17:34:34

如果是硬件問題 咁樣砌部機一定玩到
Case: 800D Obsidian
Cooling: EK Supreme HF Nickel Plexi water block, BlackIce SR-1 360 Radiator, 3 Sharkoon Silent Eagle 1000RPM golfball fans, Clear tubing, HF Fittings, UV Green Dye.)
Core i7 920 @ 3.8 GHz C0 overclocked
12GB DDR3 G.Skill RAM (Soon to be hyperX, or some Vengence / Dominator ram)
Asus P6T Deluxe
NVIDIA Asus GeForce GTX 590 3GB GDRR5
1100W Tagan BZ Series Modular PSU
Fan controller: Nesteq MaxZero Fan Controller
頁: [1]
查看完整版本: 國服超時問題...!!