lawsuitai 發表於 23-9-2012 21:22:06

我吾個刺探個任點做.有冇人明?

揾吾到要刺探個條友..個地方甘大= =

lawsuitai 發表於 23-9-2012 21:26:18

有冇人知點做啊- -

zoechau5 發表於 23-9-2012 23:13:02

係要刺探off打工果D人 去武當後山8min10份

白龍麒 發表於 24-9-2012 07:18:51

搵唔到情報人 可以禁M 尋找NPC :內應
每個門派固定位置有3個

刺探任每次最少令1份情報就交任
只係寒鴉 歷練多少
門派牌數量 1個情報 同10個情報都係一樣

小雨~ 發表於 24-9-2012 11:15:03

搵情報人就得,記得去邊邊位入手,同埋入咗門派範圍就落馬,唔係係人都知你...
同埋最好有裝扮裝啦

lawsuitai 發表於 26-9-2012 21:45:47

我都係仲吾明- -

嘆風 發表於 27-9-2012 10:22:35

可以禁M 尋找NPC :內應

每個門派固定位置有3個

咁都仲唔明?

goldfoot 發表於 28-9-2012 16:13:53

借POST一問~做完之後去邊交任;$佢叫我開個江湖歷煉~我開完咩都冇

nOthInG_冬o 發表於 28-9-2012 17:51:51

你去到門派埸景,禁N,之後搵到門派,第一個就係門派刺探
你禁參加就會隨機傳送你去果個門派埸景其中一個地方
之後可以搵情報第子同內應攞情報內應位置:http://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=17123&snA=1938&tnum=5

呢個就教你點玩刺探http://jingyan.baidu.com/article/11c17a2c542541f446e39d2f.html

當你刺完就有幾種方法返門派
1.落腳點
2.開紅殺勁人,比佢打死 (如果果個人係巡邏緊就千其唔好打)
3.自斷經脈(要係武館C苦度買,好平)要30分鐘CD
4.跳崖

注意!! 第2,3同4點係要係你自己個門派既百草堂度同個老野講係果度療傷,咁你死亡回城既落腳點就會係你個門派度,組係當你死左按回城就可以返門派)

之後你可以禁N→門派刺探,之後禁兌換,就會搵到你個門派既接頭人,同佢講野就會比D獎勵你(2個牌+歷練+寒鴉草) 歷練同寒鴉草係睇你刺左幾多份情報而有幾多
頁: [1]
查看完整版本: 我吾個刺探個任點做.有冇人明?