彊屍仔 發表於 30-8-2013 12:17:04

有冇試過正經問人野,但冇人正經答你

舉個例 有條友係個班群組到問”旅行要帶咩去食呀?”之後幾條友就答佢”屎” 跟住問野條友又問多次,又係同樣答覆 最後冇人答到佢
好心答唔到就收爹啦 係度玩完人之後會威水d?好型?仲要當眾落人面 呢d行為真係好黑人憎 你話玩完人正經答番就話姐
但最尾又冇答到 真係比著係我即刻退群唔好同你班傻仔圍威喂 都成十六,七歲 d行為仲好似個小學生咁

我思故我在 發表於 30-8-2013 12:27:40

好普通既事,咁都可以開post

呀楊 發表於 30-8-2013 13:07:07

我support你
咁大個人都頌做埋啲幼稚行為
唔需要同佢地計較

〝細wIN_ 發表於 30-8-2013 13:45:26

冇.
成熟d啦.

~蛇仔~ 發表於 30-8-2013 13:54:50

其實好多人都會咁,都係講下笑姐,我自己都會~
人地俾玩野答案,你咪加多句「認真問」囉,通常佢地都會認真答番你...
將心比己,你試諗下,係現實世界壓力咁大,虛擬世界同班FD CHAT下都要下下就住就住咩,都係想開個玩笑,想RELAX下姐~
唔需要任何野都小事化大...

彊屍仔 發表於 30-8-2013 14:07:50

其實好多人都會咁,都係講下笑姐,我自己都會~
人地俾玩野答案,你咪加多句「認真問」囉,通常佢地都會認真答番 ...
~蛇仔~ 發表於 30-8-2013 13:54 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

果班友本身就係d唔認真既人 以玩人為樂趣 再者,條友已經問左兩次 都係冇正經既答案 通常呢d玩人方式都係單方面 玩人果個有樂趣 被人玩果個唔好受。玩可以有好多種 但唔洗下下問人黎玩黎放鬆掛

qwqw135790 發表於 30-8-2013 15:25:57

我會問兩次
第一次回:屎
第二次回:唔知呀((但係最後都係帶左野食

跟住各有各做

MING仔== 發表於 30-8-2013 22:10:10

認真你就輸鳥:$
我唸最緊要係帶$_$

proxy 發表於 31-8-2013 03:20:18

你可以係班群組入面話下班唔正經的同學。要佢地正經答人問題。

☆leunghotung★ 發表於 31-8-2013 07:50:24

我果d fd經常的w
我會答番佢: ok喎,有得諗
頁: [1] 2
查看完整版本: 有冇試過正經問人野,但冇人正經答你