k.cheukman 發表於 2-4-2015 14:33:00

求指教~台男升LV

215台男都唔知點升上220~差成20E經先220
5000血5000魔~冇咩力~上軍槍打都好慢
如果食條毛轉全力升~但條柱補血就好雞~化唔化算?
上左220就打算轉明男 上毒刀爆升~
可以用咩裝同打D咩升可以快D~求指教

兵陣:
毒刀 170印刀1(升緊)
250巨
165金
220祖2
215燕
110帕
215陰念

YoGil 發表於 2-4-2015 14:38:13

既然你都想轉明男,點解唔直接用明男升220?用大力明男雷劍好好升啦 ~

k.cheukman 發表於 2-4-2015 14:46:01

咁如果轉明男~個回血問題~
我個兵陣要點執?升LV打爪男其他兵好易死~加玄符個效果得唔得?
定係要整返隻印胡...會唔會好貴~

YoGil 發表於 2-4-2015 15:01:32

回復 3# k.cheukman

補血問題,就算你220lv時轉明男都一樣會有
印狐可以解決問題,亦可以考慮用天使女,個膜都頂到幾千血,高lv更可頂一萬血上
暫時你要升220既,不如食三寶直接用印刀帶升仲好啦 ~

k.cheukman 發表於 2-4-2015 15:06:17

回復k.cheukman

補血問題,就算你220lv時轉明男都一樣會有
印狐可以解決問題,亦可以考慮用天使 ...
YoGil 發表於 2-4-2015 15:01 http://www.nakuz.com/bbs/images/common/back.gif

咁請問整一隻普通的印胡成本要多少~上到200裝的

YoGil 發表於 2-4-2015 15:07:50

回復 5# k.cheukman

唔太肯定個價,但好似見過人放200幾e咁上下 ~

clb4a15sam 發表於 2-4-2015 21:24:02

大哥=-=上支120杖咪得,120杖計智,不過就錦睇你係被D經嚇親=-=,同埋直接買隻印胡仲好,你1LV慢慢吸有排,低LV又回得少,同埋你印象最好無想300,因為1體=2傷,再乘洛條公式+HIT度,

事事有希望 發表於 3-4-2015 03:00:16

轉明男 升 好過吸~

tintim 發表於 3-4-2015 12:07:20

你可以食毛 3000MP全力打蛇人都好好升

iAm好立克 發表於 3-4-2015 19:22:57

你隻250巨 點升-0- ? 其他都仲係咁低咁既?
頁: [1] 2
查看完整版本: 求指教~台男升LV