viahb 發表於 24-12-2016 02:42:18

台巨問價

由於我發覺拍賣的價錢不能作準,所以想問大家一下價格。(台巨)

1.太皇SET? (普通甲同頭分別幾多)/鬼左既腰、手、鞋又分別幾多倒?
2.修羅SET? (各項分別幾多) / 鬼左既又幾多?
3.大黑天戒指?
4.官昌戒指?
5.220LV 刀手
6.洪服
7.句刀
8.赤弓
9.朱蒙弓
10. 220搶手應該用咩武器, 同埋幾錢
11. 220破戒應該用咩武器, 同埋幾錢

暫時係咁多!! 唔該各位!:)

richard4812 發表於 24-12-2016 17:45:20

1.太皇SET? (普通甲同頭分別幾多)/鬼左既腰、手、鞋又分別幾多倒?   太S(4-6E) 210鬼太S 10-12E 220鬼太45-50E
2.羅SET? (各項分別幾多) / 鬼左既又幾多?羅SET 係咩--未聽過
3.大黑天戒指?幾千萬有粒- 3000-5000 冇人放^^ 所以難收
4.官昌戒指? 又係冇人放 幾千萬
5.220LV 刀手升哂值D兵 4-6E啦
6.洪服少人放2-3E
7.句刀4-7E
8.赤弓幾十E 冇人放40-50E
9.朱蒙弓又係冇人放..
10. 220搶手應該用咩武器, 同埋幾錢用古代槍..
11. 220破戒應該用咩武器, 同埋幾錢鬼木魚 > 3000M有

viahb 發表於 25-12-2016 02:33:35

唔該曬!! :)

上面指 修羅SET @@

arhoronald 發表於 25-12-2016 04:39:27

richard4812 發表於 24-12-2016 17:45
1.太皇SET? (普通甲同頭分別幾多)/鬼左既腰、手、鞋又分別幾多倒?   太S(4-6E) 210鬼太S 10-12E 220鬼太4 ...

赤弓40-50E你都未必收到...可能要100E左右

viahb 發表於 26-12-2016 23:40:55

咁想問下毀S 同密S 分別 幾錢左右一套

聶羅阿瑪特 發表於 26-12-2016 23:42:46

viahb 發表於 26-12-2016 23:40
咁想問下毀S 同密S 分別 幾錢左右一套

毀s唔清楚...密套好似賣到12e一套囉

viahb 發表於 27-12-2016 02:18:03

聶羅阿瑪特 發表於 26-12-2016 23:42
毀s唔清楚...密套好似賣到12e一套囉

唔該曬!!

richard4812 發表於 27-12-2016 12:18:41

毀s 27號早上 有人收8E -- 密S 10E
頁: [1]
查看完整版本: 台巨問價