sohoipan2009 發表於 9-1-2019 00:26:34

大家好2019

由2005年註冊帳號,直到今日,已經超過14
年,各位還好嗎?

大家都成長了不少,新的一代很少在論壇出現。

希望大家生活得好,加油!

歡迎大家回來到此一遊,亦可問我問題

alan28282000 發表於 9-1-2019 01:22:32

我都係2005年開帳架!

sohoipan2009 發表於 9-1-2019 08:29:06

alan28282000 發表於 9-1-2019 01:22
我都係2005年開帳架!

有冇見過我

YANYAN仔 發表於 19-1-2019 15:03:12

我2015:)

superyyh 發表於 22-1-2019 03:44:36

Same, 2005, 咁岩你又係, 咁岩我又突然間呢幾日上黎睇下

superyyh 發表於 22-1-2019 03:45:58

sohoipan2009 發表於 9-1-2019 00:29
有冇見過我

睇返資料, 你明明2009年先申請:)

臭蟹座 發表於 27-1-2019 11:37:26

你好,,

我思故我在 發表於 28-1-2019 21:55:49

superyyh 發表於 22-1-2019 03:45
睇返資料, 你明明2009年先申請

突破盲腸;P

hihijack1992 發表於 1-2-2019 15:20:07

我都係2005年咁就14年啦    我都格左手10無上過黎睇

聶羅阿瑪特 發表於 2-2-2019 14:59:20

具體幾多年我真係唔記得

不過當初黎NAKUZ係因為SDO官網直接LINK入黎呢NAKUZ

後黎轉玩巨商,都0係樂古襯熱鬧

NAKUZ 8週年當時係非常熱鬧, 論壇各版區籌備多種多樣創意活動, 而且好多人參加, 好好玩

投身社會做野,時隔2年, 本身諗住幫我熱愛既樂古設計10週年勳章
彩色十週年章/十週年樂古龍章/藍「十字」十週年章
(show比大家睇, 比你地緬懷一下,其實係有10週年章架)
後黎好似有人搞11週年活動 亦都有巨商勳章製作委託, 我只有參與後者, 跟住就潛左水:P

可惜 就只係過左2年, 樂古依舊,面目全非

活人會員嚴重流失搞到十週年活動都搞唔成
另外,亦了解到論壇管理人貌似各有各生活各有各忙碌,又或者咁講,會員同貼文已經少到冇咩好管

最後NAKUZ改版後就變成呢個樣, 會多左啲遊戲資訊咁囉, 巨商版人流直到宜家仍然係全壇人流最多, 所以快速進入鍵置頂

宜家呢個時代可能真係唔需要論壇

要資訊, 大家都GOOGLE自己查

想交流, 大家都入Wechat, whatsapp, line群

宜家應該少左好多人論壇爬文了
頁: [1] 2
查看完整版本: 大家好2019