^義無缺^ 發表於 28-8-2022 12:35:04

十幾年無玩 而家出隻麒麟同天王太約幾錢港幣 thx

十幾年無玩 而家出隻麒麟同天王太約幾錢港幣 thx

飛雷神 發表於 29-8-2022 16:40:36

台服麒麟服 一隻麒麟封書連神石300蚊左右 出埋天王+多400蚊左右

^義無缺^ 發表於 29-8-2022 17:47:39

飛雷神 發表於 29-8-2022 08:40
台服麒麟服 一隻麒麟封書連神石300蚊左右 出埋天王+多400蚊左右

thx you

^義無缺^ 發表於 29-8-2022 17:49:02

飛雷神 發表於 29-8-2022 08:40

出天王後要吾要好肝追到高戰?

harry1516 發表於 30-8-2022 00:12:47

^義無缺^ 發表於 29-8-2022 17:49
出天王後要吾要好肝追到高戰?

但而加比以前易升左好多
而加主流係組隊打怪升LV
或者天王帶吸其他野
搞好兵陣之後打高經圴怪刷

吸一隻300億的野唔係以前咁難
以前可能玩1年先吸到
而加好HEA咁吸半年都有
勤力D30日都可以吸到1隻300億而且我算懶果D人
呢排300%基本上一日吸20E兵仔/帥/怪已經係非常之懶
如果你堅持到一日吸20E經15日都吸完
講緊一日吸20E經大約3-4個鐘

^義無缺^ 發表於 30-8-2022 18:51:25

harry1516 發表於 29-8-2022 16:12

但而加比以前易升左好多
而加主流係組隊打怪升LV

收到 thx 出天王要100信 快速升信用是否一樣用轉國方式?太約轉幾多次就到100 二轉方面王巨 金仔 孔明 飛燕必要?第一隻天王最好係?

harry1516 發表於 30-8-2022 20:29:25

^義無缺^ 發表於 30-8-2022 18:51
收到 thx 出天王要100信 快速升信用是否一樣用轉國方式?太約轉幾多次就到100 二轉方面王巨 金仔 孔明 飛 ...

除左做特殊圖任
周任都要解,上得好快
日任你勤力都可以但講真哂時間回報低不如升LV好過
你有米真係課番幾本入藉解任
全任清1本入藉(姐係全清解2次任)可以100信

唔想咁煩的2本都可以100信唔係真係咁難
另外兵陣王巨金仔必須
之然燕可選擇 孔明都係..
你問我只係覺得金巨同陰念係必須
其他睇天王你揀邊隻
大大後期升LVMP係唔洗回...無論你出邊隻天王..一條魔都打到暴走...
前中期比較缺魔的雀天龍天虎天都要回下MP龜天200LV之後係唔缺魔

第一隻天王我個人係建議虎天.龜天.或者有強力坦之下的雀天
虎天最熱門因為白眼係最多人升
龜天可以打童子
雀天可以打日天GG或者青海新圖
上面兵陣夠的虎天可以單刷雀天都係單刷
龜天技細無刷得咁爽,但一樣都可以刷下火蟹
基本上3隻天王都係升到LV帶到兵陣吸

龍天?未大成兵陣之前我都唔識欣賞
真係唔建議第一隻天王出,但當然你都可以揀出龍天其實唔係真係話差咁遠
單刷一樣可以打日天隻水怪

如果你都係肯課金,出齊都無乜所謂
呢個版本天王係平衡的
每一隻都有用
揀左一隻天王升LV帶吸兵陣先
其他慢慢搞,,而加比起以前真係多左好多野玩

^義無缺^ 發表於 31-8-2022 19:49:07

harry1516 發表於 30-8-2022 12:29
除左做特殊圖任
周任都要解,上得好快
日任你勤力都可以但講真哂時間回報低不如升LV好過

非常感謝師兄解答 好有用 走少好多路 太概知道想知問題!
頁: [1]
查看完整版本: 十幾年無玩 而家出隻麒麟同天王太約幾錢港幣 thx