樂古Nakuz

標題: 無聊人隱退!!sa u lala [打印本頁]

作者: keeken2005    時間: 18-5-2008 16:07
標題: 無聊人隱退!!sa u lala
好,又係一句開場白""大家好

我玩左星夢大大話話都有3年^0^   (句野好行-.-...)
由藍色既靚靚介面轉到橙色介面
由各位好好既玩家轉變到昆手/搶怪手
由唔呃錢變到屈錢
由物價普通屈到通脹
由靚靚裝變到改色裝
由無限量裝變到限量裝......
我一直都仲留係到,,都係因為一大班fd"""
以前既人好識自律+奉公守法
而家既人個個都好似細路咁,,係到搶怪,,爆人地心愛既ac

我一開始玩果時...其實已經熟哂入面既路等等(因為我之前有玩星空-.-)[[m113]]
一直玩到橙色介面果時,,隻game就開始變得唔知點^0^
而家我都冇眼睇落去-.-
老朋友都走哂洛,,自己係到周街走成個傻仔咁
我亦唔想再玩星夢了-0-
我記得我以前一有時,,個臭風(閃風)無論係邊到都會衝出黎幫手,,
果陣75上限,,佢都有72...不過而家佢都走左好耐了....

算啦,,唔想打咁多^0^我而家都想讀下書...揀下科-0-
而家小左玩星夢,,今次個統測我理科令到全級第9[[m37]]
希望大家祝我好運吧....
(不喜勿插,,雖然插我都唔會還拖)
作者: ‵白羽★希〃    時間: 18-5-2008 16:18
-0-又一個退出...
+油^^
比心機=v=
有喜訊要通知我們啊=﹏=
作者: yho123452007    時間: 18-5-2008 16:54
唔知你記唔記得我啦~我係卍炎之國卍~個時閃風仲係我細佬黎~冇記錯你個009好似係守劍~個時同你用閃風同埋飛仔星同古龍火一齊玩幾開心..不過而家星夢變左啦..
作者: keeken2005    時間: 18-5-2008 17:23
點會唔記得-0-
果次戰平吹雞,,果陣仲早- -冇人on,係得你on左-0-
同我一齊夾擊果個機佬- -不過最後唔夠打^^
你係米古黎+ma-v-
作者: *小霖*    時間: 18-5-2008 18:10
唔知你記唔記得我呢,我係tc仔,不過果個ac賣喇
作者: yho123452007    時間: 18-5-2008 18:11
個時我日日早on 升lv 不過都唔係好升到 成日係台地玩白 個時海寧武叫做最勁既武器 好懷念e前
作者: keeken2005    時間: 18-5-2008 18:21
記得..tc..人黎+ma-0-
好似低lv過我tim@@
作者: 傻奶*∼    時間: 18-5-2008 19:36
我係傻奶,記得我!?我好似..見過你bo..見過only= =
作者: keeken2005    時間: 18-5-2008 19:38
有得唔記得嫁咩-.-
樂古見左咁耐-.-....
作者: 傻奶*∼    時間: 18-5-2008 21:08
標題: 回復 9# 的帖子
@@"即係記得啦,但係真係好似係星夢見過你.囧
作者: *小霖*    時間: 18-5-2008 21:13
原帖由 keeken2005 於 18-5-2008 18:21 發表
記得..tc..人黎+ma-0-
好似低lv過我tim@@

==嗯,岩岩入黎睇下又有咩事,就見到你開post
作者: keeken2005    時間: 18-5-2008 21:17
對-.-
我諗我都可以叫老手掛- -公測到而家-0-
不過都有啲頂佢唔順了...而家出埋隻索斯機械獸...."

係星夢見過我唔出奇- -我之前係星夢周圍走既- -
作者: siu芷    時間: 18-5-2008 22:21
臭哥..唔好唔記得我.___.
作者: 溺愛*小豆    時間: 18-5-2008 22:38
e隻game係未出399仲係一隻好好玩既online
我唔係話有399唔好玩
意思上係講d怪點都係打你好小
扣好小
扣得你痛得好小好小
so意義都失去一半
當時就係咁就係我放棄既原來
不過當時既fd由天文數字變成眼見既幾個
感覺上都有d心酸
所以我當年都選左放棄
ac都平放埋出去
唸住咩都冇重身過新生活
就係由放棄e一刻
msn上邊某大量fd都冇咩點傾過計
有時連佢個名/msn都忘記
可能人既記憶真係有限
但係星夢既回憶我一定會記住
星夢我第1隻game
由一個新手變成比較上高級d既玩家
經過左唔小風風雨雨
但係朋友都係朋友
e家仲有傾計既fd得返幾個

p.s  係星夢識到好多真心既好朋友
作者: 笨雪豬〞    時間: 19-5-2008 01:52
標題: 回復 14# 的帖子
那你說-0-我跟你是星夢的朋友-__-"
還是樂古的朋友-_____-"

星夢..我也快要放棄了..
自從winter合ser了...就走了很多fd..
由當時..一on上w2..公頻大叫一聲早..就會傾計傾到off..
變到而家...on黎只係數位朋友傾幾句...就呆上半天...
由當年的很多好人...變到而家很多昆人/搶怪...
過去的一切固然是美好的回憶...
雖然而家星夢中有這麼多不好的..但總有美好的事吧..
不過..人大了..對online game也沒這麼熱誠了...
開始厭倦了...
玩星夢..3年了吧...總是有朋友說{{雪雪你真愛星夢}}
我不是愛星夢..我是愛星夢的朋友-0-"...
很高興認識咁位-0-"...
{{以上的跟009走好像沒什麼關係-__-!?"只是見豆哥講既野..有感而發的..
其實要講..仲有好多野講-0-"}}

好了-0-"...009嘛..跟你好像不太熟-_-"
最深刻印象就是你冇喇喇扣我人緣.v."
天蠍很記仇的-0-"...{{遲d可能報仇a0a}}<<瘋的..別理-,-"
我記得有次係星夢你走埋黎問我知唔知你係邊個-_-"{{你記得嗎-0-?!}}
星夢天天都係咁..有人走..又有人重玩..
{{好似好多字咁-___-?!"感謝收睇-__-"}}
作者: 〝黑之神〞    時間: 19-5-2008 10:22
我記得第一次見你係係冰花爆緊藍晶-.-
不過爆唔夠幾場你就走左-_-........
作者: 神靈之俊    時間: 19-5-2008 15:14
gd
ken哥一齊引退吧^^"!
(很懷念65lv上限的時候..
作者: S!U`Y!=]    時間: 19-5-2008 21:12
咁乖去讀書@-@;
拜拜啦009=};
作者: killeralan    時間: 20-5-2008 10:24
衰野-口-禁耐都唔搵返我.....
作者: NEC    時間: 20-5-2008 10:27
原帖由 killeralan 於 20-5-2008 10:24 AM 發表
衰野-口-禁耐都唔搵返我.....

AH殺仲玩緊隻魔銃?
我冇啦-_-....俾ah樂....唉-_-......
上次走戈陣俾人拉左去啦啦啦啦=_=
作者: killeralan    時間: 20-5-2008 10:29
-﹏-+話左你貞節不保...死緊啦xD A_A下次唔好了..
作者: 白饅頭    時間: 20-5-2008 13:54
大笨狗你又唔玩丫=口=
今次你又第幾次話唔玩-口-
作者: Oo福仔oO    時間: 21-5-2008 03:51
一講記閃雞....好掛住佢-__-
唔知你仲記唔記得我喇   福 仔[聖]
閃雞最好果個兄弟-___-
...算啦   過左去喇
作者: blazeowlss    時間: 21-5-2008 20:45
我對你無咩認識,你都應該5認識我...不過真系佩服你 ><"
我遲玩你一年, 2年前到啦....
個時d人都算幾好,有fd肯免費送d裝比我 (雖然5系好貴個d)
不過以家幾乎個個都話放棄星夢lu(應該話已經放棄), 就連我最好ge死黨都話對星夢死心啦...
所以 我念住玩到聖誕(同死黨一起)就會退出lu~ 念住c下將個亞c升到80lv =]
以家都真系無以前甘好玩啦, 出灑雙經卡 同d裝太勁la, 無咩挑戰.. 你有裝系爆容易升....
仲有以家d野太貴.....仲記得以前c翼都用左半年先由 700m升到 1200m...以家1個月由1800m升到2800m.....
仲有個時星夢出d任都話算系對玩家5錯...不過以家幾乎咩任都需要用點.....昆錢昆得太厲害啦
所以到聖誕就系我正式退出lu~ =]
唉...聽你地d老手講以前星夢,真系好想c下玩, 個時應該會好開心.....5似以家,成炸昆9 搶9.....
聽你地講星夢開始個時d人勁好,真想可以去翻過去玩星夢 @v@
作者: 白饅頭    時間: 21-5-2008 21:38
原帖由 Oo福仔oO 於 21-5-2008 03:51 發表
一講記閃雞....好掛住佢-__-
唔知你仲記唔記得我喇   福 仔[聖]
閃雞最好果個兄弟-___-
...算啦   過左去喇

你咪係之前有蝶翼果個渾蛋
又話唔玩再後又玩番-0-
作者: keeken2005    時間: 25-5-2008 08:45
我記得你耶福仔- -
果次係到12m買獸0卡-.-1人1張ma-0-
================================
笨雪- -我有行黎問你你係邊個嗎-口-?我倒是不記得- -
================================
我係冰谷爆怪都係睇下有冇人搶怪-.-順手升寵-0-
升一陣冇癮就走嫁啦-v-
作者: ↓雪條↓    時間: 25-5-2008 19:53
讀書好過玩星夢[[yoyo_132]]
作者: 小翔翔    時間: 25-5-2008 23:20
@@又有一個走啦,,
我都好掛住個藍介"
當年我......唔講了-3-"
我唔知有冇見過你呢= =?
[[bao_34]]
你做得岩!!
打機冇益牙-3-"
早戒早
作者: 笨雪豬〞    時間: 26-5-2008 00:46
標題: 回復 26# 的帖子
你係走埋黎問我知唔知你係邊個-___-"
作者: Janelle`:3    時間: 26-5-2008 18:59
yo-x-"又1個人走.
仲記得我呢個家姐囧?.
但我發現好多Quit左星夢都會番番黎._.
h0pe u c0me bAck (._˙)╯

我都就揀科-x-
大家1齊努力吧-w-"..加油!
作者: 。SuperSYin。    時間: 27-5-2008 19:40
我又想加入番[[yoyo_046]]
作者: keeken2005    時間: 31-5-2008 09:58
如果今次揀班如我所願就好- -
要番黎我諗都好難lu-0-
反正咁耐唔玩都冇人會記得我-.-
作者: vincenttang    時間: 1-6-2008 23:32
再見喇009
雖然識你唔係太耐
作者: [H]•小紫•    時間: 2-6-2008 10:04
退左唔好返黎..@@
隻GAME咁昆錢玩都傻A_A

祝你成功吧- -[[tk_28]]
作者: °笨楓〥    時間: 2-6-2008 16:35
唉-.- 你又唔玩了 算點喔
作者: 海市蜃樓    時間: 4-6-2008 07:48
作者: keeken2005    時間: 4-6-2008 21:07
對- -星夢變哂,,唔想玩-.-
作者: 〝小月    時間: 6-6-2008 12:19
原帖由 keeken2005 於 31-5-2008 09:58 發表
如果今次揀班如我所願就好- -
要番黎我諗都好難lu-0-
反正咁耐唔玩都冇人會記得我-.-

再見了 星夢又少個人
作者: 秋月封真    時間: 7-6-2008 00:48
玩到咁辛苦至退出~~[[bao_37]]
作者: 白饅頭    時間: 7-6-2008 17:58
升班小心d[[onion_57]]
唔好升唔到丫[[onion_60]]
期望你玩番之日再比我紅過[[onion_12]]
作者: 型昭昭    時間: 7-6-2008 20:40
我都唔玩lu=] 隻game 1日比1日屈點 ~唉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2