樂古Nakuz

標題: 大陞牛B ( 還是傻B ? ) 的人裝備 [打印本頁]

作者: DreamCountry    時間: 30-1-2009 22:59
標題: 大陞牛B ( 還是傻B ? ) 的人裝備
我們香版赤壁,就我所見,只有龍乂某某有肩甲是用玄天秘文的。可見秘文狂真的不易出。
而大陞某君的裝備,恐怕  GM 也難搞齊的了,我也不知說甚麼好了。

作者: e5432112    時間: 31-1-2009 11:38
作者: toby2008    時間: 2-2-2009 18:00
睇下有幾勁先
作者: rocky2628    時間: 3-2-2009 07:03
果個人咁有$$嫁= =""
作者: 正☆    時間: 3-2-2009 10:10
打死人咩   咁勁= =..
作者: 西門斬妖    時間: 4-2-2009 22:03
我想問佢幾多血?
作者: DreamCountry    時間: 6-2-2009 14:37
Lv 75 正常多血藍裝 / 紫裝,資質屬性沒加錯的厚血角色可以有 1xxxxx 甚至廿萬以下的血。
聽說 Lv 80 的勁人會有過百萬血的,不知是否真的,不過 Lv 80 的普通怪就真的有百萬血的了。
作者: [H]gn00307576    時間: 7-2-2009 01:27

太陸太一同行酒一樣只需1元寶
而1元寶=1人民幣
你自己計下香港1個太一要幾多港幣先啦
作者: ykm38660    時間: 7-2-2009 14:06
太可怕啦~
我自已一定無可能做到==[[bao_29]]
作者: 晞晞公主    時間: 26-2-2009 11:42
請香港都跟下人地大陸啦~d太一咁貴,,破產啦~[[onion_56]]
作者: 極限    時間: 26-2-2009 12:35
如果香港人玩大陸版,相信有錢佬都跟d勁人咁
作者: KG2121    時間: 26-2-2009 23:07
係囉~如果好似大陸咁平~我都可以整到啦~
作者: DreamCountry    時間: 27-2-2009 10:45
報紙檔說, 香煙加價 10 元都少了一半人買煙, 或轉買平價煙。
GASH 的太一咁貴,緊係少人買啦
作者: fly_leung    時間: 27-2-2009 13:06
好可怕呀...打一下肯定即死...
作者: TEDMAN    時間: 2-3-2009 13:18
好勁喎.........
好有米呀.............好難整...
成套金裝
作者: 天英云    時間: 5-3-2009 00:12
[[onion_56]]何止破產,還有被人追債
作者: 小愛ㄨ    時間: 20-5-2009 02:07
作者: peter~仔    時間: 22-5-2009 12:37

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2