樂古Nakuz

標題: 趙ser不滅軍團與全ser軍團宣戰照片[有圖] [打印本頁]

作者: __`回憶★][°    時間: 2-4-2009 11:46
標題: 趙ser不滅軍團與全ser軍團宣戰照片[有圖]

趙ser” 不滅軍團與全ser軍團宣照照片
背景”花家本為魏國影月神殿的部將 但就背叛影月神殿且於影月神殿拉左一大班人走 由100多人剩下6x人 蜀國楓花雪月拉左1個結走 蜀國逍遙門拉左2個結 其他團亦遭他挖角 就形成 不滅”
經過”花家首先與楓花雪月開大波 其後三人加入舌戰 楓花雪月背叛者厥曉龍再向全ser軍團宣戰 及花家要建立趙ser魔虫2世”

按圖放大會清楚啲!

拍攝時間"3月22日早上8時正左右

相片如下 共15張 

以上由趙ser 星の扉 提供

作者: 愛你殺我`    時間: 2-4-2009 12:10
幾耐之前?
作者: __`回憶★][°    時間: 2-4-2009 12:48

岩岩打左
22/3 8:00am
作者: Quentin~    時間: 2-4-2009 12:52
10月22日?
而家係 4 月 2 日!半年前? @@
作者: __`回憶★][°    時間: 2-4-2009 12:53
3月== 打錯
作者: 小幻仔    時間: 2-4-2009 15:12
好明顯花家係度搞事啦~仲咁多野講
作者: JCCKC    時間: 2-4-2009 23:20
做魔琢@@??  孫SER果個@@? 夠唔夠人地D裝金先~"~ 秘文夠5夠秋先  趙SER魔虫@@""

路過~~~
作者: 0033    時間: 3-4-2009 11:58
其實我覺得宣戰有咩咁大件事?
咁呢隻game係3國game打人同殺人都唔得咩....
你咁講其實你想表明d咩呢?[[bao_26]]
作者: ~呀杰    時間: 3-4-2009 22:05
我估佢想話e家 個個不滅團得罪左好多軍團掛 但我想講 唔係你拉走人地團d人 就係人地拉走你d人有咩問題先
作者: 古惑狼BY    時間: 4-4-2009 01:24
講真啦...橫睇掂睇人地都係想打你個團多D囉

你係吾鋸米搞到自己有實力去殺番佢囉...

係到放相有咩用呢....
作者: __`回憶★][°    時間: 9-4-2009 15:00
推推XD吾好比佢沉
作者: 手乂臂    時間: 13-4-2009 14:51
我認為花家好似kai子,串77人,無奈
作者: miguel0460    時間: 13-4-2009 17:44
你夠人打都可以串七七0,0
作者: EXIA002008    時間: 13-4-2009 18:33
本身我覺得玩赤壁殺人都無話邊個對邊個錯,總之就唔好係你打怪既時候打你幾下等d怪打死你,送走你d經,咁係無辦法,你d裝唔夠人黎同你成日唔睇地圖同得罪人多;反而你星之係趙ser成日都去挑人地不滅,又話自己d偷襲人既功夫幾勁呀......真係唔明你咩居心.....唉,我地蜀國真慘呀,有你d咁既人[[bao_22]]
作者: 力少    時間: 14-4-2009 06:11
12# 手乂臂

係架啦 唔夠打 除左口水戰之外你地仲識咩呀~

出多d千里啦 有排你地死呀 蕃薯~

ps" 廢事你又話我地唔出本尊講野呀 講埋我id比你聽又點話---->爪.花小橙.神

黎追殺我啦 長期係6ser升級架我[[onion_66]]
作者: win1    時間: 14-4-2009 12:03
星屝.唔好捉人字眼la
你自己咪又成日殺人
總之星狗咩團我地就打咩團
作者: 霸天    時間: 19-4-2009 11:33
隻星之扉最鍾意就係拖人落水架啦
係度扮正人君子[[onion_42]]
作者: 維園之垃圾    時間: 4-5-2009 03:47
我維園都吾幫你呀.星狗
作者: LKAIP    時間: 6-5-2009 17:49
死星狗 , 得把死人聲 , 打又唔夠人打 , 只係識搞事
作者: LKAIP    時間: 6-5-2009 17:52
仲有呀 , 我以前跟過妳 , 跟你之前又話會點樣點樣幫d新人 , 連團任既王你都未幫我打過 , 仲扮大佬
作者: 風云決    時間: 7-5-2009 13:00
花家好黑人憎囉!!
作者: peter~仔    時間: 22-5-2009 12:37
作者: peter~仔    時間: 22-5-2009 12:45
作者: peter~仔    時間: 22-5-2009 12:46
作者: LKAIP    時間: 24-5-2009 11:06
有咩甘黑人憎[[onion_17]]
作者: kitkitwin    時間: 27-5-2009 14:01
25# LKAIP
花家有幾黑人憎呢?花家d人咁勁,5秒打死一個,你話黑人憎,咁你咪同花家打返埸囉,夠唔夠人打先你"
作者: 猿人襲地球    時間: 29-5-2009 09:57
勁咁又點呀?魔塚d勁A/C最先走晒喇~~[[onion_43]]
你地慢慢勁喇~~遲D個A/C $ 100 蚊都唔値呀~[[onion_73]]
作者: 小幻仔    時間: 29-5-2009 10:34
哈哈~講得一d都無錯,勁唔代表d咩。仲唔到係遊戲玩人,唔係人玩遊戲~可能佢地係現實附出太多。
作者: miguel0460    時間: 29-5-2009 12:47
你地打機諗住賺錢架??我地打機諗住輕鬆下~~所以就算跌到得返50蚊我地都無所謂....自己開心就得..........不如你地襯自己隻人都值一兩百~~快d賣左佢啦  唔係會蝕架~[[bao_06]]
作者: LKAIP    時間: 30-5-2009 13:39
27# 猿人襲地球

又係魔塚 , 你煩唔煩架[[onion_59]]
作者: desitiny    時間: 30-5-2009 13:56
花家d人好串 +扮勁人  羅錢正人  有錢好大  你角得有錢係最大ge話真係有小小問題 要睇醫生[[onion_42]]
作者: briantetsu    時間: 8-6-2009 18:13
你地鞏講即係講埋孫ser  D人ja wor
金石唔通可以打怪出來?? 但係你地當孫ser D 人係偶像, 開口埋口就話叫孫ser d人來打不滅??
你地都唔係講果套做果套既[[bao_50]]
作者: KentWong    時間: 8-6-2009 18:53
你地鞏講即係講埋孫ser  D人ja wor
金石唔通可以打怪出來?? 但係你地當孫ser D 人係偶像, 開口埋口就話叫孫ser d人來打不滅??
你地都唔係講果套做果套既[] ...
briantetsu 發表於 8-6-2009 18:13

邊個當孫ser D 人係偶像?比個列表睇睇先...邊個叫孫ser d人來打不滅?都係上句 比個名單來吧.
咩叫"你地鞏講" 雖然知你咩意思 但你打錯字

金石當然打怪出唔到啦 你用錢你既事 但你用錢去壓人講人廢 就係人品有問題姐
ofcouse我講事實冇特別幫咩人
作者: briantetsu    時間: 8-6-2009 19:04

咁就唔好開口埋口孫ser啦, 比個列表你睇睇!! 一講合ser 之後, 次次一吵就搵孫ser 出來講, 有時間可以睇下世頻~~
打唔打錯字, 就隨便你講啦, 得閒睇下鄭中基啦, 唔好only 識打機
你唔順人用錢既, 你咪用得多過人lor ,  前提係如果你現實中有能力去earn 到呢一個 income的話
(註, 我都唔用$$既)
by the way, 係唔係only 用錢去玩, 人地有時練PK都練幾個hours 呀, 自己諗啦
講唔講人癈, 我相信唔係只有不滅既人講人lor , 一隻手掌拍唔響
作者: CYS04117    時間: 8-6-2009 21:18
宣戰有幾威啊,合ser後同我地孫ser玩玩先[[onion_57]]
作者: CYS04117    時間: 8-6-2009 21:27
垃圾不滅系趙ser勁又點,來到我地孫ser咪又系死- -

唔知到時會唔會變做''即滅''呢[[onion_73]]
作者: mandymiu    時間: 10-6-2009 15:57
不滅跟本係到抄魔塚-_-!!
星之冇玩chibi拿@@?
作者: briantetsu    時間: 11-6-2009 07:17
上面位師兄, 你一定係仲讀緊書, 話抄就抄, 功課呀?
作者: saikueny2k    時間: 20-6-2009 04:38
其實... 厥曉龍 最初係向蜀國既逍遙門, 之後先轉投楓花的, 再轉去影月, 最後係不滅 [[onion_55]]
作者: 緋雪千夜。》    時間: 20-6-2009 13:48
做 趙 ser 既 魔 塚 !?
佢 地 要 打 魔 塚 !?  ,,,
佢 地 夠 打 先 算 啦 ,,, 金 人 勁 秘 文 ,,, 咁 易 打 咩 !?
遲 下 孫 ser 既 驚 佢 地 合 左 之 後 唔 知 去 曬 邊 [[onion_56]]
作者: mandymiu    時間: 20-6-2009 15:59
上面位師兄, 你一定係仲讀緊書, 話抄就抄, 功課呀?
briantetsu 發表於 11-6-2009 07:17

依d睇心嫁姐

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2