樂古Nakuz

標題: 投訴版主 (有新證據 , 證明該版主有前科) [打印本頁]

作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 21:13
標題: 投訴版主 (有新證據 , 證明該版主有前科)

投訴人:1234567898887
投訴對象:恆-
有關版塊:grand chase
有關連結: http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... tra=page%3D1&page=1
有關位置:第7頁-第10頁
投訴內容:說話無禮 滿口粗口 話人onx , 態度極差 口口聲聲話人尼樣果樣 對本人指控無憑無據 , 指本人英文垃圾 廢up , 但未有提出充足證據 , 嚴重偏私和有針對成份 , 而當中都有其他幾位會員講爆粗 無理攻擊 , 講野冇point , 只識一味話人 挑起會員憤怒情緒 無心真正解決問題 反而助長罵戰 以版主權力 話關post就關post 即使自己亦非常有問題
其他意見:該版主一向態度已經差 , 有時同好友係正經post吹水 , 而今次事件可以證明佢態度極差 , 不夠中肯 , 針對本人 , 串到飛起 , 佢有咩資格做版主 希望壇主認真審核他的品格是否適合成為一個管理人員

以下係該版主對本人既言論:
讀多十年英文先喇戇O 61#
戇O,呢句放係自己簽名到喇 67#
戇O 咩叫WRITTING? 74#
終於明咩叫戇O冇藥醫 86#
基於會員回報此帖出現嚴重罵戰 99#

及我不想再看見爛英文 故鎖帖處理

建議樓主讀多十幾年英文再黎囂張
已經抽到你入肉 100#

希望壇主超版公正處理 , 以我所知佢已經有前科 , 有其他人投訴過佢 , 佢真係冇問題 唔通我地食飽飯冇野做? 請最起碼比我地1個合理既交代

有證據證明佢唔係第1次 , 分分鐘好多會員受害過

作者: happy999999    時間: 26-9-2010 21:58
作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 22:00
我知我個POST冇咩討論價值 就算刪POST我冇野好講 我冇話我尼方面岩
但對話中好明顯我地係講緊其他野

另外 toS!u絕淚: 你慢慢硬頸 我做人就講證據 http://hk.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=7010092601916
作者: 柚木共睹    時間: 26-9-2010 22:04
冇人要同你罵戰 , 我乜都唔講 , 淨係身為版主話人onx已經有問題
1234567898887 發表於 26-9-2010 21:47

原來版主唔係人..唔可以話人戇X
你唔戇X點會有人話你戇X?
作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 22:05
原來版主唔係人..唔可以話人戇X
你唔戇X點會有人話你戇X?
coldsorrowful 發表於 26-9-2010 22:04

身為版主同高級會員就注意下自己言論 , 我都冇比尼d咁有禮貌既尊稱你地啦
作者: happy999999    時間: 26-9-2010 22:07
作者: FMK.    時間: 26-9-2010 22:09
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 22:11
邊個英文岩我唔作討論

不過係你講英文先
係 "你自己" 先用英語回覆
證明引導離題的人是你
挑起事端的人是 ...
幻。夙 發表於 26-9-2010 22:09

你沒有時間爬文我不怪你 , 但沒有認真爬文而胡亂對別人作出批評 , 你真係好有問題
係某會員以 sorry for my direct 開始英文討論 , 唔好係度砌我生豬肉
作者: happy999999    時間: 26-9-2010 22:16
作者: FMK.    時間: 26-9-2010 22:19
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
作者: 雙重同步錯誤    時間: 26-9-2010 22:19
作者: 柚木共睹    時間: 26-9-2010 22:38
版主的態度不應如此吧
ps:咁sup佢,想做保皇黨?
happy999999 發表於 26-9-2010 22:07

我一向串開19恆..自己爬文...
唔好純粹我串過你就針對我..
講保皇..永遠唔及MEOW喵同佢班馬仔
作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 22:39
在這兒是投訴版主,不是投訴會員

故雖樓主惡言相向,但版主所作行為的責任不能推卸在會員的行為上
不過樓主 ...
雙重同步錯誤 發表於 26-9-2010 22:19

惡言相向 , 我認我第1句是惡左d , 但我已比人扣分 , 但之後一直冇再犯 , 佢地? 一路惡言相向 , 班馬 , 講埋d冇point既野迴避我既言論 , 一味識話人onx 無得救 多句粗口 , 唔通我唔同佢地理論? 版主實在唔應該參與 應直接關post通知 , 我服又好唔服又好 , 但版主加入埋佢地一份 而且態度奇差 , 我實在不能忍
作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 22:42
講得英文就預左比人批評 / 討論?
同埋你"好心"改正人地既英文..
咁唔算挑起事端?

你明知佢地睇你唔順..
...
幻。夙 發表於 26-9-2010 22:19

哇 你真係好識轉彎喎 我改佢英文就叫 挑釁人 就叫 串 , 佢地開始用英文串我就明正言順 , 我好心幫佢改英文 , 仲要比佢地不分事非黑白咁堅持自己係岩 堅稱我英文垃圾 叫我讀多幾十年先
作者: 恆-    時間: 26-9-2010 23:10

kioik 26-9-2010 20:39

http://www1.nakuz.com/bbs/viewth ... &extra=page%3D1
點解D台人咁口臭?
第2頁之後嚴重罵戰
希望版主 快d鎖貼

至於戇O呢個字

基於白人都會串錯字,所以你串錯字唔會俾人恥笑 呢個GOODEST LOGIC,我只係一時手快打錯

仲要打錯足咁多次

係 唔好意思
作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 23:19
kioik 26-9-2010 20:39

... &extra=page%3D1
點解D台人咁口臭?
第2頁之後嚴重罵戰
希望版主 快d鎖貼

至 ...
恆- 發表於 26-9-2010 23:10

緊係唔同啦 人地grammar錯到7彩都霸氣不失 , 我串錯1隻字就比人圍笑嫁啦 , 你尼個版主咁公正咁有禮貌 , 唔好同我d普通會員係度嘈啦 有失你身份 , 齊齊等你上頭做個決定算啦 =]
作者: 恆-    時間: 26-9-2010 23:20
緊係唔同啦 人地grammar錯到7彩都霸氣不失 , 我串錯1隻字就比人圍笑嫁啦 , 你尼個版主咁公正咁有禮貌 ,  ...
1234567898887 發表於 26-9-2010 23:19

好過你錯埋d基本野 咩叫writting?

基本既概念都未搞清就黎玩英文?
作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 23:22

好過你錯埋d基本野 咩叫writting?

基本既概念都未搞清就黎玩英文?
恆- 發表於 26-9-2010 23:20

是非不分=] 你都識講基於白人都會串錯字啦
咁grammar錯哂既亞洲人係咪好過串錯字既白人呀?
作者: 恆-    時間: 26-9-2010 23:25
依家傾緊既係

人地白人串錯,你就用咁既理由去合理化自己串錯

係唔係有少少問題?

老實 我真係好率直

人地唔係直必,我都唔會話佢
作者: 1234567898887    時間: 26-9-2010 23:27
仲係咁硬頸 我串錯字起碼有認我係串錯
個條友呢? 幫佢改又話我越改越錯 , 仲死撐自己全岩 , 不過冇所謂 我比左證據佢睇 =]
作者: 柚木共睹    時間: 27-9-2010 00:10
惡言相向 , 我認我第1句是惡左d , 但我已比人扣分 , 但之後一直冇再犯 , 佢地? 一路惡言相向 , 班馬 ...
1234567898887 發表於 26-9-2010 22:39

不要自HIGH
作者: 柚木共睹    時間: 27-9-2010 00:11
不敗真心膠adore
作者: 雙重同步錯誤    時間: 27-9-2010 00:13
作者: 1234567898887    時間: 27-9-2010 00:13
不敗真心膠adore
coldsorrowful 發表於 27-9-2010 00:11

你慢慢侮辱 不過"不敗真心膠"就唔會崇拜人既
作者: 恆-    時間: 27-9-2010 00:36
打攪哂啦恆版主

咁係你兩個都有問題定你兩個都無問題?
仲要佢打錯字唔係粗口,但你打錯字係粗口喎 ...
雙重同步錯誤 發表於 27-9-2010 00:13
二、本版只準許與投訴相關人士(投訴人、投訴對象、投訴主題所屬版塊的版主、管理員和超版)發表意見。

;P
作者: 雙重同步錯誤    時間: 27-9-2010 00:39
作者: Poon    時間: 27-9-2010 00:54
先將無關人士都清理了,這樣才能有效地處理投訴。

RE. 正題
已警告有關版主注意自己的言行,再有同類事件將會受到處分。
作者: 1234567898887    時間: 27-9-2010 01:24
我唔清楚你地d獎懲制度 , 不過以我所見 , 佢淨係係投訴區已經同人嘈3次 , 比人投訴2次 (我睇左2頁姐)
不過我尊重壇主既決定

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2