樓主: 魔靈兒
打印 上一主題 下一主題

〔原創〕韓彩帳號申請與改密碼方法-附精美插圖,保證成功。【8月28日更新】

樓主| 魔靈兒 發表於 | 顯示全部樓層
已經整左2個鐘=3=....仲諗緊有咩加...大家有關咩韓彩申請的事.....可以係到問...
(不要問入面的事, 我仲係個死廢人)
難不等於找不到....慢慢啦...加油= =
唔係呀..我重新上載緊d圖..
冇錯..的確係有一個人係googld copy左個 搵id no.方法上黎...但係好多人都係唔識整- -...所以我先整個有圖教學..
上傳容量用左 要成5百幾積分..
但係你可以用英文講=3=
有d人會肯的....
仲有.....如果香港人多...大家可以用中文
我個post 入面有得download...
你安左之後要選韓彩的程式, 再要選韓文....再做捷徑= =
我仲煩緊點上高頻= =.....
你叫我送裝比你......
仲有= =千奇唔好係商店買卡- -
你要買...我1萬1張賣比你= =....市價=3=
我都係成日彈game....你新手升lv 可以玩 300關 果個....一打大佬就升好多%
不過衰冇卡= =
唔好問我要裝...我自己都冇
喂喂= =....個年分要係計到有14years old.. 唔係唔得ga
好明顯係唔得= =..你別白
我一日上到中頻=﹏=....
但係上高頻好難...中頻打得90關, 我90關都打哂
之後好難升
本人打算係我exam 完後開一個公會...比所有香港人入=.=
那我有空出個公會名..的草擬+投票post啦=.=.....
你用咩download- -....我down左8個字....一路上樂古一路等
我自己upload左啦.......更新了第一頁
按個韓文....係好低
你都講咩- -.....
唔啦..我再搵搵upload的網啦
幫你地搵多左一個link啦.....
裝左要用先唔會彈= =...exam完先教大家用解馬啦
我自己先合左1對土鞋6廢s= =.....不過有1千幾卡-3-同2百幾萬....仲有30幾次足球抽獎= =
exam完先= =......萬事2星期後講
3個都係果時彩虹有咩活動攪
第1個係世界杯...第2個係世界杯抽野果時你有一張卡可以抽多d野....第3個係買擴充卡平d 同有野送
我e+都有千4卡= =....
我e+未得閒開韓彩= =....同d試卷打過=0=
那你換win XP 吧= =.....
佢係唔係又話咩咩korea area(2) 呀...
simonman   
n耐冇on = =...
你要用呀大佬= ="""""""download就得咩
那你入唔入到韓彩先  = ="""
(本人覺得你似扼post多d)
咩呀= =....玩左佢自動比你去低頻玩....
咁不如你講你點解玩唔到啦
99%比人用過
我加入了新野=口=.....希望幫到大家.....再講一次- -..我冇玩韓彩好耐
一樣用到ga~
無能為力
我e+搵都搵唔到個身分證-.-
我都幫唔到大家-口-....
快速回復 返回頂部 返回列表