打印 上一主題 下一主題
收起左側

「已報名人士請進,商討活動內容同埋一切事項.」<<注意__注意__小說區聚會...

關閉 [複製鏈接]
to csi  我地係度一齊泥談談情,說說性,有冇性趣一齊泥阿?

to swc 人中呂布  為左就其他人,應該要你地2位請一日假啦.
回復 支持 反對

我住係觀塘 = ="

甘樣時間方面星期6 有冇人仲有問題阿?

冇既話就定星期6了wo= =
回復 支持 反對

to 迪奇...

你星期六都唔得阿= =

甘好似無個時間係得既= =

n話剩可以星期2 4 6  roy又話剩係可以3 6

甘而家咩時間都唔得= =

你有冇方法搞搞佢阿?因為星期六而家就係差你一個唔得 = ="
回復 支持 反對

岩啦  去小一次半次唔洗死既....

甘難得搞一次聚會,你唔係甘掃興阿= =

to roy 我都唔識路去...

所以呢  就希望到時穩一個大家都識去既地方集合左先   叫一兩個識去既去罷爐  (希望唔知個個都唔識去啦)
回復 支持 反對

我邊度都無咩所謂既...

有人帶我去就得啦...

不過其他人點阿?   仲有係沙田邊度燒阿?
回復 支持 反對

甘而家就定

日前:7/21  星期六   <<<(有問題既請盡早提出泥)

甘去邊度燒阿?   

1.  離沙田最近既就係獅子山...

2.  咖啡灣

3. 馬鞍山郊野公園

======================================================================
已報名既請睇清楚下面有冇你既大名...

\/     \/     \/    \/    \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/

已報名:
1.  農夫阿Roy          3「玩到5點」               

2.    壞男孩         1「玩到6點」            

3.  /\/                        1「玩到6點」

4.   n          3「玩到8點」            

5.   烈女             3「玩到8點」

6.   叱吒風雲           1「玩到幾點都得」

7.   swc                 「玩到幾點都得」    (要提早通知請假)

8.  上官飛雲           1「玩到幾點都得」

9.   dickyleehk        2「玩到幾點都得」

10. 小稻            「玩到幾點都得」

11.〔h〕破滅之幻月   1「玩到幾點都得」

12. 人中呂布        「玩到幾點都得」    (要提早通知請假)

13. CSI                       3「玩到幾點都得」

回復 支持 反對

甘你而家想係邊度bbq阿?  

快快快  泥投個票...

to  烈大姐...    都係差唔多姐  你到時你都應該識得自己走既啦  ^^
回復 支持 反對

我唔理你地阿  唔好無所謂  你就算同我玩色子 你都同我簡阿...

集合地點果度阿  都係要簡返黃大仙地鐵站

因為要去買bbq既野  係黃大仙果個商場有間賣bbq既凍肉店.

回復 支持 反對

大家就一就swc  將呢個活動推後一星期好唔好?  我想個個報左名既都可以出席到.

每人應該係夾50蚊左右啦.

我就想玩通頂,如果有人陪既話. (有8個人可以通頂,如果冇咩意外應該都可以既啦)

準備咩,其實都唔洗啦.  最緊要都係諗下果日通頂係果度做咩...  穩人帶副啤牌去.

to  csi  係男定女先    女既話就一定叫佢泥啦(我諗大家都會讚成= =+)
                             男既話 我都無咩所謂既.  你問問大家睇下點.

人中呂布 swc 小稻  你呢三條友仔快d同我投左去邊先阿.
回復 支持 反對

日期  7-21  <(有問題請盡早提出)
甘去邊度燒阿?   

1.  獅子山...          (7)

2.  咖啡灣             (2)

3. 馬鞍山郊野公園  (4)

======================================================================
已報名既請睇清楚下面有冇你既大名...

\/     \/     \/    \/    \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/   \/

已報名:
1.  農夫阿Roy          3「玩到5點」               

2.    壞男孩         1「玩到6點」            

3.  /\/                        1「玩到6點」

4.   n          3「玩到8點」            

5.   烈女             3「玩到8點」

6.   叱吒風雲           1「玩到幾點都得」

7.   swc                 2「玩到幾點都得」    (要提早通知請假)

8.  上官飛雲           1「玩到幾點都得」

9.   dickyleehk        2「玩到幾點都得」

10. 小稻            「玩到幾點都得」

11.〔h〕破滅之幻月   1「玩到幾點都得」

12. 人中呂布        「玩到幾點都得」    (要提早通知請假)

13. CSI                       3「玩到幾點都得」

14. 熊出沒汪意            1「

15. 沒有人在               1「玩到9點」

==================================================================================

其實有幾多個人去識得去獅子山度bbq嫁?有幾多個人去過果度bbq阿?

回復 支持 反對