查看: 20105|回復: 35
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[公會家族] (8月17日更新)比天下無雙D人搶怪(有圖啦,唔該晒chancheukki123)

話說我今日去打王啦,點知我見到天下無雙既人啦,我都以經聽過我d fd講,我fd話佢地班友好鐘意搶人地d怪,勝住自己個幫都算大同埋高lv,我就留意佢地啦,點知,一出隻王,佢班友就沖上黎,搶怪,下面係相
你班友夠薑咪上黎講囉,做咩係隻game到講呀,我搶你??用個腦啦,唔該,明顯我打緊,你4條友沖過黎啦,
1個人打菁英=虧??冇人咁覺得,係你成班黎搶人先覺得1個人有問題姐,有好多人都係1個打嫁啦
回復

話說我今日逛樂古...見到我幫會既名喎@@咁就入黎睇下啦~
點知~原來有人話我地幫d人搶怪...當然要了解清楚啦!!!
原來係良性競爭~~~
講真...
打機呢d野...都係玩下姐~~
怪就個個都打得嫁啦
加上隻怪又冇寫住你專打~~~
...
julian0807 發表於 15-8-2009 18:41

你點睇我配備?用低畫質就等於配備唔好???加上打機一定要配備好???配備好就一定夠4條友搶???唔同你地幫D人就係用好配備既機黎同人搶怪??
加上,唔係我搶囉,明顯我打緊,4條友沖過黎啦,睇清楚d(第一幅同第二幅圖),4條友搶1條友怪叫良性競爭,都幾良性下,唔夠人打???搵日試下我帶多3條友同你1條友打囉,睇下你夠唔夠打???你當你自己好神???
回復 支持 反對

= =一早你就咪自己一丁友入啦。
人地個個幫會at least2條友。

得自己一個,被人搶就算鬼數啦。你下次咪成隊人馬企係果度。
無人敢搶你。
倫luther 發表於 16-8-2009 08:25

我成班人入,佢地去晒打30王/40王,先冇人係到戈到- -,加上我平時1個人打隻50王都夠打
回復 支持 反對

我相信比較低lv既人""比較少入青英轉來轉。
現家個個都知入面出可以賣幾萬蚊既寶。

個個都搶啦~唔好話淨係天下無雙。
8月16日,七劍都有人搶啦,
8月15日夜晚,都有個夜殺乂殺都搶啦。

況且世界弱肉強食,人地仲要 ...
倫luther 發表於 16-8-2009 08:23

咩有夜殺乂殺既咩,真係大到連頭100都冇wo,七劍見過啦,佢睇住我打,睇左陣仲轉ser去打-.-"
回復 支持 反對

個個都知??唔好意思我第一個已經唔知
唔該你唔好將你自己覺得好理所當然既野變為正確
搶怪雖然係弱肉強食既一種表現..但係一定係正確??
你話佢有組織??我話佢有陰謀咁搶囉
更何況..我有話過佢係大幫???我只係講過 ...
ufo010566 發表於 16-8-2009 11:54

講得好,加上佢講既2個幫,一個就冇問題,一個就連我見都未見過,夜殺乂殺,真係未見過
回復 支持 反對

各位請開始注意言語。
我要咀咀 發表於 17-8-2009 04:00

唔該晒你既提醒先,我再次比人搶怪,點解上晒100名內既幫咁鐘意搶人怪既???今次輪到雪影移城,仲要副幫主
回復 支持 反對

天空的星塵,做咩叫我收皮??難道自己一個人打菁英,再比有品人士搶怪就要收皮??
拉拉星,難道你阿媽生你出黎,你就識得放相上黎???咪又係有人教你,我叫人教有問題??有腦諗野啦!!!

評分

參與人數 1樂點 -2 收起 理由
我要咀咀 -2 重複發帖

查看全部評分

回復 支持 反對

唔好介意我咁講,,,你有點兒串更我

我一出生,至到我有電腦果一日,我係無師自通去 做WEBSITE

貼相呢D .... 應該係小3以下先唔識做。即係...我唔係串你廢,,,只係呢D野
IT DOESN'T NEED OTHERS TO TEACH YOU...
...
aesopp47730 發表於 17-8-2009 22:02

哈,我諗你都搞錯
拉拉星,難道你阿媽生你出黎,你就識得放相上黎???咪又係有人教你,我叫人教有問題??有腦諗野啦!!!CAN YOU SEE???? 千奇唔好對號入座  
澄清你係18樓講緊戈個唔係我

希望你都唔好見怪啦
回復 支持 反對

搶人怪仲要大條道理~_~吾系甘吾知醜呀!?
化骨龍三代 發表於 17-8-2009 23:46

原來隻怪我打左先都叫搶,勁野!!!!!!!!!!!

唔洗成個天下無雙都入晒黎嫁,入到既就打番D野啦,幫我推一推上去,等多D人知呀
回復 支持 反對

天下無雙收皮啦,我都比你地搶得唔少啦,家陣有人開post少你地,你地都有今日

仲要搶完人怪仲係到吠-.-仲要成個族入晒黎吠一個人=.=''你地都算係第一個囉=.=拍拍...

如果你地覺得要有專名先可以打一隻怪=.=''禁樣仲洗 ...
dreampass 發表於 18-8-2009 12:36

估唔到你都係比天下無雙d有品人搶怪,同志,同志
回復 支持 反對