> 綜合遊戲 巨商
樓主: 火炎人心
打印 上一主題 下一主題

(連橫大波波)(沖鬼大法第3回係第115頁 多謝支持)

樓主| 火炎人心 發表於 | 顯示全部樓層
公司都會死ser=.=!
學識占連大吉先啦
得閒我post條片點占比你慢慢睇啦=.=!
有人成功沖到奇虎甲啦@@你都加油~有唔明可以發問=.-=!
中左就轉去第2個國家沖啦~_~
連中機會好低的@@
我都係有一次唔想行係朝沖完大波飛甲又沖大波火劍的@@
同埋唔好諗住100%會中!要付出先有收獲的-.-!
獲獲占到你做左沖鬼神啦~_~
同埋小貼士@卡ac時咪沖~9成爆=.=!
識占真係唔難@@同埋占一次都係1M蚊-.-
通常靚掛會係吉大吉吉大吉大吉吉大吉大吉大吉大吉大吉<----呢D@@
有空/大空出現時就搵只40鞋頂爆佢吧A_A
平時1果片用主占9成都會吉/大吉 見到3連大吉時不妨用1果片+1 3色兩粒占下好大機會出埋大吉的
呢D只係個人經驗._.
獲獲中我唔洗做啦=.=!全職沖鬼-_-
同你過大海玩大細一樣~輸得起先去玩~
加油沖-.-一定有大波的一天._.
我今日沖一枝紫龍(鬼左)2條95豬(鬼晒)3件飛虎甲(1爆1鬼1大波)-.-
汁番小小家用a_a!
咁快有咁多大波波了.-
都係收埋d先@@講下講下個個都識沖我唔洗搵食-.-!
商2見好多奇虎甲同4火係市場了=-.-!奶野._.
緊係仲有方法-.-!
而家只係第一堂講左占卜都咁多人沖到大波--
上埋第2堂仲得了-.-!
今朝沖仙刀同鐵鞋都係中得鬼=.=!
D波比你地沖晒=.=?
你成功左啦@@
唔洗上堂了._.
有冇學者成功識占3~5連大吉呢?.?
@@第2堂你地咪做緊囉~
沖得多大波機會自然多~呵呵~~~~~~~~~~
個個都唔沖緊係冇大波@_@!
一個沖鬼POST如果上到一萬我估我又公開下心法又如何@@
但唔要亂推~真係講下型式=+=
點擊率-.-!而家都70XX-_-
有空/大空搵只40鞋頂爆佢啦-.-!
市街買啦幾十萬一只-.-!
點占睇番十幾頁我講左._.
有0.0豬排臭的-.-
用果片啦信我~冇咁多空/大空--
你估下a_!
=.=諗住沉左由佢又比你推番上黎-.-!
死啦9468@@就快一萬._.
死啦9768._.
頂你個lung真係一萬=.=!
哈哈~呢個就係重點~唔一定係主的~火炎屋D果片放晒係只驢仔到~
主成日要交易同買貨多數清位的@@
正身升兵用開主黎食野先放晒正身=.=!
大家一定要學識占雙連/3連/4連/5連大吉先有機會入到第2堂主題的
最緊要本書@@沖開鬼果D都知你用咩兵沖本書放係佢身上沖完有/爆都會有件野係番果只兵到的
果D藍青赤黃石正明可以放係第2只兵都到OK
之前有一板(而家修改左)只要係用照出黎果只(怪)沖有連大吉就100%大波波的
果一板我沖左大約300件大成功搵左成2000億巨錢A_A
大家可以點我人名睇番之前我照甲馬/雷公時沖到幾鬼多大波波就知
咁你問我而家有冇用呢?
可以回答:比巨商發現左修正埋=.=!因為我用奇能沖係會爆我就知=.=!
成功機率高就係只主@@(唔理1轉定未轉)因為我份身係未轉朝男黎--
用埋主占就最好~
比如:你用權占到大吉啦 跟住用主沖=你冇占過的
咁明未?
占卜時見到空/大空姐係老野話知呢獲你爆緊~
咁緊係搵D垃圾頂爆佢啦=.=!
巨商出得占卜系統係有原因的 唔係洗鬼出 不如就咁比你加工睇結果仲好係咪先
有D野一定要信 唔係叫你真人要信占卜學
跟住人地個條件去玩先會有收獲~
比如:你去大海買大細就真係冇得計啦~唔係大就係細真係估計~
巨商就唔同~有得比你占一定有佢原因~
係到事先聲明:咩野沖鬼說法只係分享 完住唔收錢的
大家沖爆左唔好話我@@ 因為咁樣會好慘的 沖到就叫聲多謝爆左就x我老x咪大獲._.
沖鬼者心理上要自己平衡左先 (爆得起先好去學人沖 爆唔起就睇人沖算啦)
同埋沖惡0 鳳凰 介子 呢d未有大成功的大家只係用(吉)去沖就得 大吉只for大波波
幾多個吉呢門野就待第3堂先講啦@.@(萬5點擊率)
捐錢系統係後期先開放 根據巨商說法捐1億就會加10%成功機會
但而家上緊的係大成功堂 你要成功唔洗搵我問啦 你狂沖10枝火劍一定有一枝成功的(就係鬼火劍)
so我沖大波波係唔會捐錢的(事實唔捐都會出波)
不過又係果樣啦~心理上問題~想買個安心咪捐小小比佢當比黑e囉~
捐10蚊同捐1億都冇分別的係我眼中-_-
講完
woo@@出圖比我睇下啦~正明d學生有聽書學到野都好呀ma@@
等你放圖係呢個post都得~
比個5你@@!gd!
岩岩睇番d老圖原黎商2我出產左48枝4聖火劍=.=!
由150億賣到而家28e掉晒價可能係我做成._.
2條都大波波~搵死你啦>.>
咁快萬3=.=加價2萬先有第3堂\./
唉...今晚沖得一只冰娃,中得太山沒大波波._.
=.=打緊真冰血神-.-!幾粒鐘成萬點擊...唔沉常的\./
可能都係果幾個人係到狂按=.=
強大的沖鬼方法係想個個都識先好玩的@@同一個人唔洗狂回啦想收多D學生A_A!
訓醒一睇我都呆左=.=-
一萬點擊一晚去到二萬7@@
有冇咁多人睇呀=.=!
上夠2堂 有d人都識連出大波啦~
你地了解下之前果d講左d咩先啦~
講落去只會唔明._.
3萬=.=!慢慢黎啦有心一定打動到我的._.
緊係唔好啦a_a有問有答咁追先好睇
放係第一頁咪個個都睇完第一頁就按上一頁回都唔回咪好冇引._.
冇人叫你下下都火劍=.=!
頂爆料身上平時都有定幾份啦@@
今期推介~連花40鞋@@平靚正!
呢個POST有機會破火幫團POST=.=!
係呀@@朝連沖3件成功~_~
你出game入game就知-.-
入得番姐係冇卡~
入唔番講咩你個ac屎用中姐係卡ac=.=
-_-咁唔上堂囉-_-乜升價又入我數@@
個個ac個屬性都唔同=.=
有d係要豬排先占到吉/大吉
有d係要果片  有d係用3色 我個火炎屋係用赤石._. 大家不妨乜都占下睇下出吉/大吉機率先吧
商2價我見500蚊都有粒-/-比我買左幾萬粒@@
你占一次都一萬蚊啦點有得咁計=-=
轉場啦=.=!巨商4個場任你玩a_a!
頂爆果件中鬼左姐係d方程式開始亂(好多原因 有人用緊掛 卡緊ac 攻城時間 黃紅ser........)
同埋占卜時最好關交易 一比人易又中bug=_=!
今曰走堂._.
洗唔洗係咁頂番上黎啦._.
想佢偷偷雞雞咁沉呀MA@@!
第3堂上唔上睇下大家成意啦:loveliness::P
嘿嘿....上完2堂我睇到十幾個大波波出黎啦!
估計會有好多圖出現~有成果收獲(學生大成功,唔係我本人)先最後出埋終極第3堂啦A_A
一條片睇完個個都識沖的了~_~
多左個上尸x話識沖鬼wo~
大家搵佢學啦我收工:curse:
睇黎咩.....@@
都話有個上尸x話識沖鬼囉~大家搵佢啦:lol
唔見有咩pm~_~
唔好意思呢期多野做@@收工又要升神獸
岩岩升完200神豬@@爆一爆戰....420萬戰力了~
升埋虎196/200 青龍196/200 玄武195/200就出山~
沖鬼我係想放條片上黎的=.=但真係冇時間上巨收料沖~大家比d耐性我一定放的@_@(如果個post沒沉的話)
緊係:唔洗錢完全公開大家到時吸/學到幾多就幾多@@.我唔會收收埋埋的:curse:
第100頁等我自己黎@.@
開得分身都係d低能仔啦~理得佢@@識我果d/團中人士都知我晚晚幾點番玩得幾耐=.=!
小小貼士:頂爆物件要綠書(40鞋最平)
人多唔好沖貴野 大成功方法係9死一生(沒波就係爆)
想成功就5條吉 最難沖的就係8鳥 反而太山易沖
介子 惡0 鳳凰沖法唔洗大吉
事前去城到買野賣野果d說法沒說服力(可以唔理)
大波地點出沒多數係南京>朝>日本>台
台係黑仔重地=.=沖到冇地方去先去台沖
想捐錢的事前捐定(1~1億) 捐完先占掛 願主保佑你地大波波@_@
蚩油=.=!
你果本沖炎王/海王的-.-有大波的@@
做咩係都要出片呢=.=!
3堂精髓學晒都出得山-.-
大家平起平坐啦@.@
火都黎X埋~自行頂番上去等條粉皮睇!
睇完真係幾好笑=.=
學識打字先黎串啦19仔--
沒-.-呢期狂死ser+卡ac~大家小沖好過=.=!
仲有一個重點唔記得同大家講~
沖爆左之後果件垃圾一定要掉地/賣npc
留佢係身上黑到爆的大家唔好貪心~
就算爆左比粒黃石你都要搵人交易轉一次手
大家新年快樂
岩岩沖大黑天服大成功@@一陣放圖
我呢件大黑加埋轉野只係12min
呢個post最後會去到幾多人氣呢-_-
今晚找野冲
呢個post仲未沉的=.=!
野我就講晒ga啦@@
講真出唔出條片都一樣~咪又係占到4~5連大吉之後沖等結果
呢期多左好多人偷學完就扮晒野咁放條片出黎仲要只係放沖果一刻(放左=冇放)
跟住就話咩信自己唔好跟人真係笑9死@@講到自己好似好x勁咁@@
我唔出post之前又唔見佢出咩鬼片,睇完都唔知學到d咩果下先型
大家心水清就自己比d耐性占下先去馬啦 係到希望大家沖乜中乜啦~情人節快樂
估唔到呢個post頂到兩個幾月=.=!
睇黎大家唔會放棄咁wo._.
攪到我都有d心動~哈哈~~~~~~~~~~~
呢個POST頂到20萬會諗諗--
岩岩一次回味番140頁=.=呢個post都幾有成功咁==
係沖枝4火比我睇下先啦@@
係4火-.-4紫咁平--
快速回復 返回頂部 返回列表