樓主: 龍刃天
打印 上一主題 下一主題

[抱怨專區] 忍左好耐...不知所謂既任務mode

講起任務就嬲
一入任務mode   間間都lock晒  間間都係外掛
呢d就係呢個online既任務mode.....外掛mode
d任務好似都係開發黎比外掛玩既咁
皇牌機師你冇外掛根本就冇人打
npc兩3下就搞掂你   npc既血就多到唔想爆粗
係唔係人玩嫁?  只可以講開發任務難度既人係唔係腦殘
唔通d開發者真係認為佢地咁set d高達法 真係可以打到d皇牌任?
唔係玩外掛就係玩bug......想正常少少享受一下個online既任務樂趣都唔得
你冇外掛你想玩任務?行開d啦
呢個問題咁根本都唔去改善
我唔知韓國果邊係點   香港呢邊就一定係間接性
隻眼開隻眼閉咁比外掛橫行
打用外掛打到好似人肉掛機咁既玩法
絕對唔係高達!
 樓主| 龍刃天 發表於 | 顯示全部樓層
呢d根本就係sd online既根本問題
佢既任務mode根本就係冇樂趣可言
以前打新香港都算係幾好玩
但係而家就越來越不知所謂
一般既玩家對對冇可能打得到皇牌機師
就算係一般既easy任都有幾個係難打到要人爆粗
GM同開發者佢地可以打得WIN EX既我無野好講
連set個任務都唔識set好   難度提升就係一味提升敵機既攻防血
咁低B洗鬼你SET咩  小學生都識啦
一味由得外掛係度腐蝕呢個ONLINE既任務MODE而坐視不理??
係想賺多D錢既就唔該整得好少少
根本上而家代理同玩家都接受左呢隻GAME既任務係比外掛玩囉
個個既思想都比外掛洗晒腦
個個都唔想去享受一個好既任務樂趣
淨係識掛住升機
個個都麻木晒