樓主: hkopenc045507
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[更新]-Clan SKG- 誠徵團戰人材【更改考官msn】

PIG哥又黎
wo..
加油哦,
這團很強的哦..
回復 支持 反對

申請人Nakuz論壇帳號 :凱乂殺
申請人阿薩斯帳號 : /
申請人伊力丹帳號 : /(需要既我會申請)
信長年資 : 3年半
活躍時間 : 星期1至5夜晚六點到夜晚十一點   星期六至日早上9點至夜晚11點
曾加入過的團隊或部族 :/
熟練英雄 :
織田:   信長`羽柴`利家'本多'.....
聯合:   山縣'百地'最上'柿畸'片倉....
中立:   加仔'立花男'道雪'明智....
聯絡方法(Msn) : nk_man2005@hotmail.com
回復 支持 反對

s1991076@yahoo.com.hk
加我msn考
回復 支持 反對

回復 83# 的帖子

考官係kit哥la
你唔使考1了 你負責考2喇(內戰)
回復 支持 反對

申請人Nakuz論壇帳號 :tonytang
申請人阿薩斯帳號 :ToNY-]
申請人伊力丹帳號 :NaKuZ-ToNY
信長年資 :1年
活躍時間 :星期5 NIGHT 星期6-日早,下,NIGHT
曾加入過的團隊或部族 :NKZ,LIFE(KYO),RT(KYO)
熟練英雄 :果心,阿松,毛毛,武田等等(法師比較強)
聯絡方法(Msn) : tony34134@hotmail.com
備註欄 : 得閒搵我- -
回復 支持 反對

囧冇見半個月...
又開新隊囧
et,比下面
加返我個名= =
我下星期考完= =
第時好得閒.....
回復 支持 反對

申請人Nakuz論壇帳號 :丫健
申請人vLan帳號 :炸菜送飯
申請人GGC帳號 :[Es2]_Kin
信長年資 :2.5年
活躍時間 :星期1-5_pm5點-11點,星期6,日 全日
團戰定位 :全部都ok
曾加入過的團隊或部族 :秘密
熟練英雄 :本多,森,毛,道雪,衣達,武田
聯絡方法(Msn) : po-po-2006@hotmail.com

另外我個kyo1ac:mo1234
回復 支持 反對

原帖由 丫健 於 8-5-2008 22:34 發表
申請人Nakuz論壇帳號 :丫健
申請人vLan帳號 :炸菜送飯
申請人GGC帳號 :[Es2]_Kin
信長年資 :2.5年
活躍時間 :星期1-5_pm5點-11點,星期6,日 全日
團戰定位 :全部都ok
曾加入過的團隊或部族 :秘密
熟練英雄 :本 ...

e+我地唔用kyo架喇A_A
回復 支持 反對

佢講埋姐= =
咁實有d人會玩kyo掛...
回復 支持 反對

第2次申請

申請人Nakuz論壇帳號 :池少~
申請人vLan帳號 :Knight_
申請人GGC帳號 :Mrs-Chi
信長年資 :2日半
活躍時間 :得閒到無得再得閒既時候會間唔中玩下
團戰定位 : 輔助
曾加入過的團隊或部族 :無乜
熟練英雄(建議僅列出團戰英雄) :羽柴?百地?
聯絡方法(Msn) :Msn咁out 邊有人用[email=?wish.mc@hotmail.com]?wish.mc@hotmail.com[/email]
備註欄 : 係唔係有能者居之?咁我jjchi咁多jj 咁咪一定做到高職位?_?
(ps.我唔係黎搞gag 真係黎入族ge A__A 因為最近想玩番信長7.7

回復 支持 反對