查看: 18411|回復: 40
打印 上一主題 下一主題
收起左側

樂古是需要友善的玩家 , 高手唔等於大哂!

關閉 [複製鏈接]

所有樂古既成員你好 , 我有小小野想講 , 我其後講既野, 我唔係想扮偉人, 只係對於近排既事 , 作出最後既一番說話 .
係樂古 , 我地需要既係積極同友善既玩家 , 唔係果d所謂好勁既玩家 , 而ranking既目的都係咁 , 唔係高lvl既就可以有高d既ranking .
但你地所見 , 我地樂古有好多果D俗稱 金手指 , 智商不全 既人等等 , 往往都會話你呢樣唔好 果樣唔好 , 但其實果d人講既野我地唔需要放係個心到 , 因為果D只係有破壞無建設既人 , 一味只會話人地傻話人stupid , 但係又唔見得佢地對樂古有咩貢獻 .
面對呢D心智不全既人講既野 , 或者你覺得無面 , 其實我地唔需要咁諗 , 因為我地既印象 , 係俾果d高層同朋友睇 , 唔係俾果D以為自己好勁既人睇 , 果d人諗既野唔等於高層同朋友對你諗既野 , 而果D有破壞無建設既人, 只會永遠係樂古既小人物 , 果D人其實個個都好唔鍾意佢 , 而人地唔出聲佢就以為自己好受歡迎同好勁 , 而且明明樂古到無朋友又賴死都唔走既人 , 所以唔使將果D人講既野放係心到 , 而我地只需要簡單咁做返自己既野 , 為樂古積極參與活動 , 而且係能力上為樂古有貢獻就夠 , 點先有貢獻就唔係我講 .
至於我尊敬既人有AMY , UNDEAD , 佢地亦都有支持我 , 所以我都覺得夠哂 .
另一方面 , 寧為玉碎 , 不作瓦全 , 我地貢獻既就算唔多 , 但總好過D人得把口話人地既野 , 以為自己好勁 .
最後 , 我相信其後就會有一D小人物不滿既回應 , 但我都唔會再理會 .

AMY同火火 , 如果以上我講既你地覺得係挑逗或者唔岩 , 你地即管扣我分 , 我都無野講 .
回復

閣下所言甚是~
有道理有道理

以為自己好勁 <<<<好正 [[bao_04]]
回復 支持 反對

因為我地既印象 , 係俾果d高層同朋友睇  <= 擦鞋
回復 支持 反對

因為我地既印象 , 係俾果d高層同朋友睇  
acountseller 發表於 29-5-2009 14:58

正經點兒
回復 支持 反對

我同意 ... some nakuzer 對新手 / 自己人的 attitude 都唔係太好, maybe they don"t mean that, however they used the wrong tone
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁你又買AC?
Lazy基" 發表於 29-5-2009 20:11

lol martin -.-
回復 支持 反對

lol martin -.-
jcjefferson 發表於 29-5-2009 20:22

我都唔理佢 , 你都唔使理佢 , 佢得呢句 .  小人一個 .
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

cant argree more then that! lvls is nothing.. its being a person,  being humble to everyone is a deed
回復 支持 反對