打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 有好野睇!新品種~趙子龍舌戰高手!!佩服(有圖)

樓主呢d事 其實係外人眼中只係小事加令人覺得你想唱佢 睇你密語只覺得你係性情中人吧 較感情用事

私人事其實唔洗點post上黎分享的 雖然嘈上世頻 但全港幾多品格差你知嫁啦 數唔哂的
回復 支持 反對

我想問下你 佢幾時有向其他團挑戰 幾時攞維園出黎嚇人 有無相 有既話 唔該你post 無既話 唔該你摺埋
你話佢煩 你知唔知你仲能煩 少少野 擺上論壇 屎忽痕無野做咩 我本人覺得係你想攪事多個人地 無啦啦擺d無謂 ...
雲古 發表於 13-5-2009 14:27

---------------------------------------------
你係邊個???唔知事件既來龍去脈就係度對號入座~
回復 支持 反對

原諒佢吧啦=.=趙ser就係咁多弱智 小小野又要放上黎論壇
同之前星狗一七樣 真係唔知佢地個腦生左去邊[[onion_56]]
力少 發表於 12-5-2009 06:31

唔鍾意咪唔好睇囉,咁多嗲~~
回復 支持 反對

樓主呢d事 其實係外人眼中只係小事加令人覺得你想唱佢 睇你密語只覺得你係性情中人吧 較感情用事

私人事其實唔洗點post上黎分享的 雖然嘈上世頻 但全港幾多品格差你知嫁啦 數唔哂的 ...
choika777 發表於 13-5-2009 16:44

---------------------------------------------
你講得無錯,佢地就係咁樣~
回復 支持 反對

你係邊個???唔知事件既來龍去脈就係度對號入座~ ...
小幻仔 發表於 14-5-2009 11:39

好笑 我係邊個要到你理..你估你真係大哥咩....你係維園做過d咩自己知 唔知以為自己岩哂 小小野嘈之巴閉 對號入座又點 我鐘能意 我係睇你唔順眼 小小野就攪到件事大Q哂 下次係濮陽俾人殺post埋丫 仲有你唔好得過其他人好多 有d野 唔係你post左野上黎人地就覺得你好威 你岩  只會覺得你細佬仔 無野搵野講 係咁
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

點解你地可以咁多廢話ge?
唔順ge咪出黎打過囉  2個都係到九up

ps" 覺得我講得唔岩ge 咪黎追殺我囉 講能埋我id比你聽--->爪.花小橙.神
黎追殺我啦  我都好能想比人殺 [[onion_48]]
回復 支持 反對

POST咪POST囉....,,如果唔系論壇拎黎做咩?赤壁有呢D既人先會好玩  唔通個個都系唔出聲 呢家人地分享又好話人都好拎黎俾你地睇既姐
回復 支持 反對

係我就唔忍喇  軍團開波啦[]
小愛ㄨ 發表於 15-5-2009 05:50

呵呵~你都想?
回復 支持 反對

點解你地可以咁多廢話ge?
唔順ge咪出黎打過囉  2個都係到九up

ps" 覺得我講得唔岩ge 咪黎追殺我囉 講能埋我id比你聽--->爪.花小橙.神
黎追殺我啦  我都好能想比人殺 [[onion_48]] ...
力少 發表於 15-5-2009 06:21

依??有不滅既人,好勁啊~你好似好鐘意比人殺= =

評分

參與人數 1樂點 -3 收起 理由
kit06 -3 連帖, 請善用編輯功能

查看全部評分

回復 支持 反對