查看: 16233|回復: 156
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 天翼官網新鮮出爐 ! 推出時間預定 :D會玩既留留名![太多人,唔會更新名住^^"]

希望各位不要談私服了 !!

官服的天翼封測時間已經預定  !!
還有的是 ! 請大家不要用外掛 !! 當是支持天翼吧

天翼官網:

http://tw.twonline.gamania.com/

封測預定時間-----07年5月底
公測預定時間-----07年6月底

大家耐心等待吧 !!
聽到這個消息,真的感動 ;P

懷念住天翼的音樂

將會玩天翼的的人:

樂古ID :                                      天翼ID:

我係日月                                     Po日月
[十五歲]呀政                               小刺狼
∼*蘇蘇*∼                               蘇蘇
夜月大和                                     siu啤
添.                                             笨小添
神風〃小霜                                  小霜
乂傻豬‥〞                                  拉比安露斯 /乂傻豬
SuBstRinG                                   斷海一刀
[H]kingboy27                              無雙@_@
魔神天使                                    魔神天使
基拉大狼                                    風魔影
hoho1144                                  夜月卍雪/忘記卍愛/愛。大戰
小櫻*                                       冰蜓
天翼的忠實玩家                            天鳳

評分

參與人數 1樂點 +20 收起 理由
┴波波池┐ + 20 發佈好消息@@加多d比你~

查看全部評分

回復

原帖由 我係日月 於 2007-4-20 13:17 發表
希望各位不要談私服了 !!

官服的天翼封測時間已經預定  !!
還有的是 ! 請大家不要用外掛 !! 當是支持天翼吧

天翼官網:

http://tw.twonline.gamania.com/

封測預定時間-----07年5月底 ...

終於出番啦@@呢次俾左黑橘代理,最好唔好有外掛啦最緊要就係呢樣
有外掛就唔得了
回復 支持 反對

支持 ^^"
橙仔應該D次會醒o的掛
回復 支持 反對

嗯會就收到消息    不過要等吐段時間真久......

還有2個月啊!!
回復 支持 反對

終於反黎啦!好掛住之前一齊升lv解任既日子呀…
回復 支持 反對

我都係好掛住同朋友一起玩既時候 >w<
回復 支持 反對

封測帳號刪唔刪?
刪既話我唔玩~_~
回復 支持 反對

封測通常都會刪…
你可以等到公測先玩!
回復 支持 反對

原帖由 樂馳 於 2007-4-20 15:23 發表
封測帳號刪唔刪?
刪既話我唔玩~_~

一定會,唔係唔公平的對任何人
回復 支持 反對

係呀 =.= ! 封測無可能唔DEL...係D冇咩人玩既GAME先唔DEL多數
等公測吧 ^^"
回復 支持 反對