打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 投訴6月17日公告

的確好無奈..講完又唔算數-    -''拖又唔知拖到幾時..我本來好期待架嘛>口<
回復 支持 反對

唉~
我有埋把野就6K攻- -''
佢係要昆錢- -''[[onion_68]]
家下火緊囉集體投數啦~唔理我地打得咁苦既玩家[[onion_72]]
回復 支持 反對

日日咁辛苦打怪,都係為左羅個把神兵,
等攻可以多少少,升lv都容易d,
點知佢一拖再拖,真係對星夢好失望,
以後都係唔好對佢有期望啦.[[bao_29]]
回復 支持 反對

原帖由 rcyw12 於 17-6-2008 15:43 發表

冇錯~我極之認同你既講法(會考...小組討論=.=)
佢一推再推,平時d意見佢又唔聽,幾個新手叫佢就聽。
咩道理,唔係好信lo。
我真係唔想再等la~
希望佢改返聽日完任。
希望大家支持我,入星夢反映,
咁多人叫,冇理 ...

(又來點小組討論-0-''')
沒錯~
但係有小小野想補充...
首先係反映問題方面係唔係真係有用!?
經過以往多次試驗已能得出一結論~
就係向星夢反映各問題~星夢亦毫不理會~
然而星夢先前所提及ge就玩家反映而作出改變~
毫無疑問佢ge目的係為自己單方面的問題而所作出ge藉詞~
例如今次噤~
再一次證明到上面ge觀點......
其次ge係星夢今次所推遲ge行為~
佢藉由初級勇士反映~
佢係話勇士ar!5000名勇士!
係指能最快果頭5000個ar!!!
噤因為初級玩家而改變~
噤唔係同佢ge講同埋佢一開始個目的背道而馳!?
回復 支持 反對

我本身可以中嫁 個星夢黎一個玩死你
宜家 唉.........
個通告最後仲要+段
任務提示:
要輕易從魔機兵身上取得「神之碎片」,星夢百貨內的「鬥神之符」可以幫你呢!使用後魔機兵掉出「神之碎片」的機會高達16倍!!!
擺明叫我地買多d點 送多d$比佢洗啦
重玩星夢2個星期就搞咁既野比我玩
我x佢
回復 支持 反對

星夢係咁嫁啦
玩左3年2年比佢昆錢- -
金年昆得最犀利
回復 支持 反對

星夢佢想點? 今日延長到幾日又冇講
做星夢ge玩家 真係''慘''
回復 支持 反對

干掉他 你地話啦 有邊隻game會咁先 一拖再拖 照顧新手唔見你照顧下我地
點解聖set 太陽set 貴set 唔見你照下d冇錢既?
官方:你冇錢關我咩事?
我:佢地低lv又關我咩事 又唔見我低lv果時有人照顧下我
佢話唔夠打就大哂? 我都唔夠打100lv果隻王啦 唔見你改廢佢
,,,,,,,,,,,,
下一句我真係諗唔到佢要講咩lo!!
回復 支持 反對

-.-幾時先出嫁~其實-.-?
回復 支持 反對

係囉∼![[bao_30]]  我刀想知
回復 支持 反對