打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 鼠鼠的昨天有26280hrs.

咁臭鼠你仲吾快d加返戈項比我揀\~/?!
口水鼠 囧`
回復

樓主真係好彩 ,比人爆左都禁多人幫你 又禁多人帶你升 ..
回復

睇曬了~睇得曬真有成功感-v-+
我覺得呢~可以唔好玩住~遲d再玩~
我之前都係噤~
我由中1玩到而家中4會考班la!!!!!
但係我係呢3年入面停過唔小次~最長停左半年到-0-'''
一次停左次次on返都會發現d fd唔見曬~
唔係唔理我bo-0-'''
係佢地全部冇玩~
噤咪又要辛辛苦苦再識過low~-3-'''
最記得ge就係澄~
佢係帶住我以前夢寐以求ge神靈頭~
佢肯成日帶我up嫁><
果時4x lv已經算係好高lv~
我重係得2x la~
但係過左陣佢都係冇玩到~
星夢都帶左比我勁多回憶~
雖然佢而家變成噤~
但係我覺得我都唔會放棄佢的-v-+
因為=我唔想再放棄我d朋友一樣~-3-+
所以~就係噤~我會停~但係唔會放棄=]
回復

玩囉...最多第時玩少d...
順便可以搵埋我傾計a_a
星夢叫 熾殘﹡夕°...
多數係w出沒-_-vvv
回復

-.-..
我之前都狂買點..
E+系要搵人收點比我笑
去加拿大讀書好ah..
好過系香港讀334-.-
如果系咁既話..
暫刪星夢啦.
考晒先再玩.

你個po搞到我都諗返好多星夢既回憶-_-;
遲d又打出黎分享下先-v-;

回復

你諗住升唔到中四既後果,,你一路諗你就會唔想打機嫁啦...
好似我咁,以前日日打機,係2星期前,諗起升唔到中4,要出去做野?見唔到fd?見唔到d老師?諗下呢點,我就冇打機了(冇開巨商成2星期...
如果你2係忍唔到既話,你可以del左星夢佢先..只係上樂古ok
回復

出年唔係12年免費教育la咩-0-'''
回復

re.op8823002
-___-`我都唔知丫.
我尋晚問呀媽`佢話:有人收你ac先算啦囧!

re.輝`
沒有什麼啦-x-`交換玩下掛囧`

re.小夜`
加番比你囧!
邊玩邊放ac?
呀媽話我尋晚狂留口水囧`
搞到平時同我訓開ge貓都走左囧!!

re.yin`
叫我鼠is ok-~-! 不要叫樓主.我們是fd嘛xd
-_-`對呀`好好彩.低lv個陣都係吸番黎`
不過e+係靠自己的v0v

re.devil`
-___-`e+停幾日;都追唔切星夢d野囧.
如果長停.我會脫節了囧.

re.風`
um...-0-我e+可以話係冇去w/s5囧'
除左打王or sth.`不過好高興認識到你:}'.
得閒黎s1搵下我x)'..°ㄨ笨鼠﹡

re.怡`
做咩第1個表情係:-.-囧
-_-"我呢排冇去買點囧.懶得去買..'
之前簡直係瘋狂買的too-~-.
去唔去到都未知ga-x-..
hk 334.我係第1屆`真係做左白老鼠了囧

好呀-0-v`快d打`星夢的小故事x)`個個都是不1樣的v3v`

re.奶`
首先`我唔係想串你..
但我從來都冇諗過自己讀唔到上去l0r`
e+至少都要大學畢業啦下話囧?.
冇大學學位.出黎點同人爭囧rz?

re.devil`
-.-hk d教育制度絕對信唔過囧.
that's 0ne of the reasons that i wanna go to canada-o-.
回復

a...334我都係第一屆-_-
s1通常係唔係係王城掛機-_-??
回復

點會信唔過-3-''!?
我地都講左出年唔洗交學費-0-'''
but~外國始終有外國讀ge好~
回復