樂古Nakuz

標題: 【原創】小弟玩槍心得,,,,玩槍入黎睇下(23 [打印本頁]

作者: 火.爆.輝    時間: 21-3-2006 00:25
首先,槍唔須要太高攻,你高極都唔夠刀黎,唔洗加太多力
最重要係心同體 因為咩?因為槍係清怪手 俾怪圍果陣你唔夠體ge話
爆餃子都係死路一條,,,而招方面 如果係單修型 學風馳電制加橫掃加烏龍就夠
其他兩招學唔學都罷 風馳電制ge好處就係高攻 我11lv都扣到3xx(一擊)
而橫掃同烏龍都係清怪技 必點
如果係雙修型,只點烏龍同風馳就夠,其他唔洗
風馳係pk絕技,打同lv其他職都幾屈機,除非見到高手
加點:2力2體2心,1力2體3心(最好2力2體2心,平均型)
力=招式攻擊力 但力唔代表一切
都係果句,,,你加力倒不如玩刀 如果你鍾意玩全力槍 我服你 但睇血 小心

橫掃:

烏龍:

小弟衰則玩墨香唔係勁,,,但見到咁多人問點加法 所以希望幫到有需要人
唔明可問,盡力解答

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-4-23 at 10:10 PM ]

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
作者: 火.爆.輝    時間: 21-3-2006 19:45
頂......
真係好有用....冇人回落左第2板= =’

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
作者: ~魚旦仔    時間: 21-3-2006 19:47
最好2力2體2心
咁樣加既話攻同一X會拉低好多架喎
同心我覺得+1就ok

[color=red]這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
作者: 楚歌    時間: 21-3-2006 19:49
多謝樓主既心得分享

作者: 阿聰仔    時間: 21-3-2006 19:50
幫你推啦~見你咁有心機= =.....

作者: Nami_YiN    時間: 21-3-2006 20:16
不會吧..=口=..
我比人呃左..
叫我點4力1體1心=口=...

作者: 火.爆.輝    時間: 21-3-2006 20:17
Originally posted by Nami_YiN at 2006-3-21 20:16:
不會吧..=口=..
我比人呃左..
叫我點4力1體1心=口=...

封測ja-,-
不過加力真係冇乜用

這帖子是由 牙嵐123 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
作者: 叻王之王    時間: 21-3-2006 20:48
都幾好wo!~
我開個槍黎玩下先><
我而家玩緊刀,14 lv炸><

作者: cckjanik    時間: 21-3-2006 21:01
十卜十卜
好正呀><
加油

作者: 分手乂勿語    時間: 21-3-2006 21:22
- -"...咁不如玩全魔=.=全爆心
血可以有特技俾你加

作者: i-CCW    時間: 21-3-2006 22:06
技能攻擊力計 力or心?

作者: QWEQWE222    時間: 21-3-2006 22:08
高lv起易死同清唔到怪

作者: cuteq    時間: 21-3-2006 22:52
多謝分享 ~o~

作者: 火.爆.輝    時間: 21-3-2006 23:11
Originally posted by 分手乂勿語 at 2006-3-21 21:22:
- -"...咁不如玩全魔=.=全爆心
血可以有特技俾你加

你錯啦-,-
特技唔等同加防
屬性入面加血係可以加防的
難道你會有咁多點去加血同防特技?

Originally posted by QWEQWE222 at 2006-3-21 22:08:
高lv起易死同清唔到怪

我覺得只要有點血就冇咁易死-,-
同埋清唔到怪呢種野我睇完o嘴
招招大範技 何來清唔到

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-21 at 11:12 PM ]

作者: 麼囉    時間: 21-3-2006 23:51
我係加4力2體

作者: 火.爆.輝    時間: 21-3-2006 23:56
Originally posted by 麼囉 at 2006-3-21 23:51:
我係加4力2體

我試過10lv全力槍同10lv全力刀用普攻對打
刀係扣多過槍80∼100...

作者: 云夢    時間: 22-3-2006 00:02
我加5體1心
反正打算玩持久戰
依家10lv都650~700幾血
就算護體無哂都唔驚俾同級怪圍

作者: 火.爆.輝    時間: 22-3-2006 00:03
Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 00:02:
我加5體1心
反正打算玩持久戰
依家10lv都650~700幾血
就算護體無哂都唔驚俾同級怪圍

其實加點都係志在人為嫁ja
分分鐘亂加點比有規律加點仲勁
都唔出奇....呢d都係要研究研究@@∼∼∼

作者: 云夢    時間: 22-3-2006 00:05
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-21 16:03:

其實加點都係志在人為嫁ja
分分鐘亂加點比有規律加點仲勁
都唔出奇....呢d都係要研究研究@@∼∼∼

唔唔
畢竟對我地黎講係新game~~~

我始終覺得爆血好正
睇住佢不停打都打唔死真係想笑

作者: [H]薯片    時間: 22-3-2006 00:10
咁 其 實 完 全 唔 加 攻 !
只 係 加 心 同 體 ~
如 :3 心 3 體 ! 咁 唔 會 仲 好 咩 . . .
uplv 同pk 都 只 係 爆 技 , 好 小 用 普 攻

作者: 火.爆.輝    時間: 22-3-2006 00:29
Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 00:05:

唔唔
畢竟對我地黎講係新game~~~

我始終覺得爆血好正
睇住佢不停打都打唔死真係想笑

我見過有個人全血= =
超高防....打得佢1,2血
變態- -

Originally posted by [H]薯片 at 2006-3-22 00:10:
咁 其 實 完 全 唔 加 攻 !
只 係 加 心 同 體 ~
如 :3 心 3 體 ! 咁 唔 會 仲 好 咩 . . .
uplv 同pk 都 只 係 爆 技 , 好 小 用 普 攻

我同意你ge說法@@∼
刀就話普攻勁 我都未試過用普攻打怪 pk xdddd

作者: [H]薯片    時間: 22-3-2006 01:47
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 00:29:

我同意你ge說法@@∼
刀就話普攻勁 我都未試過用普攻打怪 pk xdddd

加 力 既 話 , d 槍 技 會 唔 會 高 攻 d ?
定 係 完 全 唔 關 事 呢 。
仲 有 呢 , 你 覺 得 除 左 學 槍 技 , 屬 性 招 學 唔 學 好 呢 ?
我 自 己 學 左 水 屬 第 三 招 好 似 無 咩 用 , 只 係 定 人 , 但 係 人 地 都 可 以 用 招 攻 擊。
而 金屬 第 三 招 話 就 話 可 以 暈 人 , 但 係 我 用 黎 用 去 都 暈 唔 到

作者: siuhei1989    時間: 22-3-2006 09:08
好正既心得~~
thx for sharing~

作者: [H]天瀟    時間: 22-3-2006 09:48
我雖然唔係玩槍
但以我所知玩近戰就一定要加力
暗,弓就一定要加敏
如果你唔加力
你d技能輸出會好低
因為力係會影聲技能ge輸出

作者: devilkai666    時間: 22-3-2006 12:39
其實我想知道點解大陸D人會鄙視火槍的?
我諗我到時應該玩1力2體3心@@

作者: 薯片    時間: 22-3-2006 16:53
Originally posted by devilkai666 at 2006-3-22 04:39:

∼∼∼應 該 因 為 槍 係 正 統 武 器 , 而 拎 住 槍 而 出 魔 法 。
d 人 覺 得 咁 係 唔 應 該 . . .

作者: aoc神    時間: 22-3-2006 17:27
唔該晒wo

作者: 火.爆.輝    時間: 22-3-2006 20:12
Originally posted by [H]薯片 at 2006-3-22 01:47:

加 力 既 話 , d 槍 技 會 唔 會 高 攻 d ?
定 係 完 全 唔 關 事 呢 。
仲 有 呢 , 你 覺 得 除 左 學 槍 技 , 屬 性 招 學 唔 學 好 呢 ?
我 自 己 學 左 水 屬 第 三 招 好 似 無 咩 用 , 只 係 定 人  ...

屬性當然要學 關內功事
水屬係pk屈機招
雷都係 火就係打怪

Originally posted by devilkai666 at 2006-3-22 12:39:

大陸人..我冇玩大陸server
唔太知@@

Originally posted by [H]天瀟 at 2006-3-22 09:48:
我雖然唔係玩槍
但以我所知玩近戰就一定要加力
暗,弓就一定要加敏
如果你唔加力
你d技能輸出會好低
因為力係會影聲技能ge輸出

都係果句了
加力冇乜用 如果你係加猶
我建議槍加心,,,
心係加內功,,招式攻力
好似有人話 槍唔多會出普攻 只會爆技
不過你真係玩普攻 可以4力2體
唔洗加心 不過招式攻力會低好多

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-22 at 08:15 PM ]

作者: anthonywongwong    時間: 22-3-2006 21:59
我同你頂,咁有心1機打-3-

作者: 薯片    時間: 22-3-2006 22:15
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 12:12:

屬性當然要學 關內功事
水屬係pk屈機招
雷都係 火就係打怪

下 , 點 解 水 屬 會 屈 機 既 . . .
我 用 水 定 住 人 , 雖 然 行 唔 到 , 但 係 仲 可 以 用 招 攻 擊 我 啵 。

作者: 火.爆.輝    時間: 22-3-2006 22:22
Originally posted by 薯片 at 2006-3-22 22:15:

下 , 點 解 水 屬 會 屈 機 既 . . .
我 用 水 定 住 人 , 雖 然 行 唔 到 , 但 係 仲 可 以 用 招 攻 擊 我 啵 。

睇下係咩職打你ja
我槍俾人定左冇招出 ==’
o嘴

作者: ffff    時間: 22-3-2006 22:33
咩叫單修 做咩單修要學3招技的??1招風馳一招爆技唔夠咩??bao_11

作者: 火.爆.輝    時間: 22-3-2006 22:41
Originally posted by ffff at 2006-3-22 22:33:
咩叫單修 做咩單修要學3招技的??1招風馳一招爆技唔夠咩??bao_11

單修ja係只修一樣武
雙修好似有劍招同槍招

作者: 薯片    時間: 22-3-2006 23:09
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 14:22:

睇下係咩職打你ja
我槍俾人定左冇招出 ==’
o嘴

哎 . . . 咁 奇 既 ∼_∼
我 上 次 同 個 槍 打 呢 ! 我 定 佢 佢 行 唔 到 , 但 係 就 用 風 馳 可 以 打 到 我 ..
令 我 覺 得 定 人 無 用 咋 . . .

作者: 七逃狼【傑】    時間: 22-3-2006 23:20
= =我覺得加4力2體差唔多

作者: 云夢    時間: 22-3-2006 23:38
Originally posted by 薯片 at 2006-3-22 15:09:

哎 . . . 咁 奇 既 ∼_∼
我 上 次 同 個 槍 打 呢 ! 我 定 佢 佢 行 唔 到 , 但 係 就 用 風 馳 可 以 打 到 我 ..
令 我 覺 得 定 人 無 用 咋 . . .

風馳無視定身架
所以咁多人學風馳就係咁解

作者: 火.爆.輝    時間: 23-3-2006 00:24
Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 23:38:

風馳無視定身架

但如果冰左你先就俾佢屈了

作者: 薯片    時間: 23-3-2006 00:59
Originally posted by 云夢 at 2006-3-22 15:38:

風馳無視定身架

哦 ~ 除 左 風 馳 外 仲 有 冇 野 係 無 視 架 。
咁 我 如 果 定 d 無 風 馳 既 人 咪 佢 打 我 唔 到 我 打 到 佢 囉 @@ . .
哈 . . . 而 且 定 人 好 似 一 定 定 到 架 啵 . .
我 次 次 用 都 定 到 d 怪!!

作者: astro88    時間: 23-3-2006 02:03
我都想玩下.

作者: wukakin    時間: 23-3-2006 07:10
好有用...
多謝哂

作者: 薯片    時間: 23-3-2006 12:38
火 爆 輝 ∼:
我 就 覺 得 槍 本 身 得 風 馳 pk 好 小 野 出 咁 , 我 就 想 學 埋 拳 技 ,
暈 人 + 風 馳 屈 . . . 先 用 拳 打 , 如 果 有 水 3 定 人 就 轉 用 槍 風 馳 打 。
我 計 過 d 招 加 加 埋 埋 都 要 7 個 位 :
風 馳 + 烏 龍 + 少 林 + 野 球 + 金 鐘 + 金 3 + 水 3  =0="  
原 本 想 加 埋 拳 5 ( 彈 開 人 個 招 )
但 係 又 怕 遲 d 有 新 招 出 or 化 境 個 陣 有 招 學 , 所 以 唔 知 夠 唔 夠 位 . . . .
你 覺 得 咁 點 呢

作者: 『阿…龍』    時間: 23-3-2006 14:12
thx晒wo~
我唔知點加點,所以冇加過=.=

作者: devilkai666    時間: 23-3-2006 14:32
Originally posted by 薯片 at 2006-3-23 00:59:

哦 ~ 除 左 風 馳 外 仲 有 冇 野 係 無 視 架 。
咁 我 如 果 定 d 無 風 馳 既 人 咪 佢 打 我 唔 到 我 打 到 佢 囉 @@ . .
哈 . . . 而 且 定 人 好 似 一 定 定 到 架 啵 . .
我 次 次 用 都 定 到 ...

劍的3燕都可無視水3的定@o@
水3係1定定到架-.-問題是時間的長短(12lv的水3定到人1x 秒--)

作者: 薯片    時間: 23-3-2006 14:34
Originally posted by devilkai666 at 2006-3-23 14:32:

劍的3燕都可無視水3的定@o@
水3係1定定到架-.-問題是時間的長短(12lv的水3定到人1x 秒--)

@o@ . . 但 係 升 12 層 有 排 lu 真 係 ~
槍 風 馳 都 無 視 定 人 . . . . . . .
但 係 我 以 之 前 回 應 方 式 學 技 好 唔 好 呢

作者: jimmy891    時間: 23-3-2006 16:01
thx very much

thx~~

作者: WLH    時間: 23-3-2006 16:18
真係唔該晒你-3-..

作者: okt04336    時間: 23-3-2006 17:05
攪到我都想play下槍^

作者: 小龜    時間: 23-3-2006 19:27
好野-333=

我又同槍先..

作者: ξ☆星魂★£    時間: 23-3-2006 20:39
多謝心得

作者: 逍遙小龍    時間: 23-3-2006 20:51
槍真係好好玩~

作者: 火.爆.輝    時間: 23-3-2006 23:02
但如果單修 槍果招風馳係比較屈機
我用橫掃打高防人 一下打8血= =’
但用風馳 都打到3x∼4x血
而且回招又快..

作者: limhoho2008    時間: 23-3-2006 23:08
作者: 火.爆.輝    時間: 23-3-2006 23:09
Originally posted by limhoho2008 at 2006-3-23 23:08:
嘩=.=你係16talk找既定自己影家=.=

我冇講過自己影的

作者: 薯片    時間: 23-3-2006 23:12
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-23 23:09:

我冇講過自己影的

回 回 第 4 2 樓 我 個 回 應 呀 ! ! . . 哈 . .

作者: 火.爆.輝    時間: 23-3-2006 23:58
Originally posted by 薯片 at 2006-3-23 12:38:
火 爆 輝 ∼:
我 就 覺 得 槍 本 身 得 風 馳 pk 好 小 野 出 咁 , 我 就 想 學 埋 拳 技 ,
暈 人 + 風 馳 屈 . . . 先 用 拳 打 , 如 果 有 水 3 定 人 就 轉 用 槍 風 馳 打 。
我 計 過 d 招 加 加 埋 埋 ...

其實墨香後期係咪會多10格招式呢
佢有10格鎖左 唔知要幾多lv先有得開
我係咁唸 

你金唔洗學太多 睇你加點方法 如果心係多
內功就重要 如果係加體,力多 就學外功 ja係招
內功唔洗學太多

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-24 at 12:00 AM ]

作者: boylun    時間: 24-3-2006 11:58
我都冇得玩=  ="

作者: 薯片    時間: 24-3-2006 12:26
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-23 23:58:

其實墨香後期係咪會多10格招式呢
佢有10格鎖左 唔知要幾多lv先有得開
我係咁唸 

你金唔洗學太多 睇你加點方法 如果心係多
內功就重要 如果係加體,力多 就學外功 ja係招
內功唔洗學太多
...

哎 . . 如 果 真 係 有 多 返 1 0 格 技 我 就 唔 洗 擔 心 咁 多 喇 ! !
因 為 我 怕 學 晒 招 得 返 2 - 3 個 技 位 , 遲 d 高 lv 可 能 有 招 學。
咁 到 時 唔 夠 位 咪 死 . .
如 果 真 係 多 1 0 個 位 就 應 該 用 我 心 諗 方 法 去 練 。

作者: ctw2244    時間: 24-3-2006 12:54
個人意見....
清怪型
4力2體....好快清..
引怪型
4體2力
...............
3力2體1心  唔錯

作者: 云夢    時間: 24-3-2006 20:21
Originally posted by ctw2244 at 2006-3-24 12:54:
個人意見....
清怪型
4力2體....好快清..
引怪型
4體2力
...............
3力2體1心  唔錯

前兩個好似差少少
槍後期玩爆技無心玩唔到
(題外話:版主點解唔將呢個post同精華post合併?
呢度有嘅資料同心得仲多過精華post)

作者: chy122197    時間: 24-3-2006 20:35
重知各有各玩∼自己諗住點玩咪點玩∼
正所謂 人比人 比死人
kaka∼意見鍾意就聽∼

作者: 招募中    時間: 24-3-2006 20:48
好野呀!
支持哂!!

作者: wsad456852    時間: 24-3-2006 21:26
多謝樓主既心得分享^^

作者: wsad456852    時間: 24-3-2006 21:31
爆正    試過^^

作者: 火.爆.輝    時間: 24-3-2006 22:48
各位 我已經開人試過了! 以5lv計
2力2體2心 招勁
4力2體 普攻比2力2體2心係高少少攻 只不過係少少

作者: 云夢    時間: 25-3-2006 14:17
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-24 22:48:
各位 我已經開人試過了! 以5lv計
2力2體2心 招勁
4力2體 普攻比2力2體2心係高少少攻 只不過係少少

爆體呢?
(打不死的小強=.=)

作者: frankyeung    時間: 25-3-2006 16:50
加力唔關用技事@@?

作者: 謙屎    時間: 25-3-2006 17:51
幾有用@@!!!!!!!!!!!!!!!!

作者: 火.爆.輝    時間: 25-3-2006 17:59
Originally posted by frankyeung at 2006-3-25 16:50:
加力唔關用技事@@?

有少量關 心先係主要
力關普攻事

Originally posted by 薯片 at 2006-3-24 12:26:

哎 . . 如 果 真 係 有 多 返 1 0 格 技 我 就 唔 洗 擔 心 咁 多 喇 ! !
因 為 我 怕 學 晒 招 得 返 2 - 3 個 技 位 , 遲 d 高 lv 可 能 有 招 學。
咁 到 時 唔 夠 位 咪 死 . .
如 果 真 係 多 1 0 個 ...

我記得係有得刪技能ge
所以唔洗驚,,,,

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-25 at 11:18 PM ]

作者: 云夢    時間: 27-3-2006 21:24
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-25 17:59:

有少量關 心先係主要
力關普攻事

我記得係有得刪技能ge
所以唔洗驚,,,,

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-25 at 11:18 PM ]

即係drag d技能落去地下

作者: gn02937011    時間: 27-3-2006 21:26
咁勁ga!!!

作者: chan8018    時間: 27-3-2006 21:38
我覺得法c會屈機d

作者: 火.爆.輝    時間: 28-3-2006 18:17
Originally posted by chan8018 at 2006-3-27 21:38:
我覺得法c會屈機d

屈機我都覺 但係法師易死= =
防又低..

作者: dogdog7    時間: 28-3-2006 19:24
4力2體會唔會成日要+血架?

作者: ~老虎仔~    時間: 28-3-2006 19:31
咩職好用呀   新手唔知用咩好

作者: JogaKen    時間: 28-3-2006 19:38
好有用....真係多謝晒.但係我冇ac玩唔到TvT

作者: 幸運的我    時間: 28-3-2006 23:12
我想問槍 特技既戰鬥 點加好 內力提升定係生命力提升???
同埋招槍術洗唔洗升架??

作者: kaithc    時間: 29-3-2006 14:00
槍學咩內功好???

作者: ponl    時間: 29-3-2006 14:29
樓主利害!!
参考參考~
ths^^

作者: 031026    時間: 29-3-2006 16:34
我3 心 3 體 !!

作者: SEXMiracle    時間: 29-3-2006 18:36
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-22 20:12:

屬性當然要學 關內功事
水屬係pk屈機招
雷都係 火就係打怪

大陸人..我冇玩大陸server
唔太知@@

都係果句了
加力冇乜用 如果你係加猶
我建議槍加心,,,
心係加內功,,招式攻力 ...

我睇左咁多個post仲係唔明!到底槍出個d烏龍..風x係關乜野素質事?
有人話力愈高..外功[即係烏龍個d]攻擊力愈高
你就話心高 槍技攻高...咁事實到底係點架!!我到底洗唔洗加力

作者: 蓋孩子    時間: 29-3-2006 21:03
我都有e個疑問
因為game度講到明心係對內功攻擊有關
但係我玩外功型,烏龍+風馳清怪既
我4力1體1心 唔好咩?
2力2體2心   個人會唔會太平庸呢?如果個人想單練,咁睇黎比較困難wo
再加上,我覺得你地開始講左去內功系攻擊=.=
玩內功既都會揀左暗or弓先啦
所以我覺得講槍,不如講番外功型啦^^"

作者: thy2002113    時間: 29-3-2006 21:51
多謝先啦bao_03bao_03

作者: davaragon    時間: 29-3-2006 22:27
Originally posted by 蓋孩子 at 2006-3-29 21:03:
我都有e個疑問
因為game度講到明心係對內功攻擊有關
但係我玩外功型,烏龍+風馳清怪既
我4力1體1心 唔好咩?
2力2體2心   個人會唔會太平庸呢?如果個人想單練,咁睇黎比較困難wo
再加上,我覺得你地開始講左去內 ...

但係如果只講外功..

咁刀..都玩曬..

而且攻又比昌高..

so..我比軷十卜內功..also.都要體

因為的確昌係清怪鬼

作者: 蕃•茄•仔    時間: 30-3-2006 07:36
Originally posted by 火.爆.輝 at 2006-3-21 00:25:
首先,槍唔須要太高攻,你高極都唔夠刀黎,唔洗加太多力
最重要係心同體 因為咩?因為槍係清怪手 俾怪圍果陣你唔夠體ge話
爆餃子都係死路一條,,,而招方面 如果係單修型 學風馳電制加橫 ...

我個人認為樓主好傻
玩槍你叫我2力2體2心..我死在去仲好-.-
一係玩純力槍..攻超高....一係4力2體或4力1體1心
力都計槍嫁la.....冇人叫你一定玩pk嫁....學樓主咁加...你點升lv丫..打到都唔知幾時la

作者: tcsun    時間: 30-3-2006 16:35
我宜家只加體
打怪好鬼cheap

打打下就死左,我宜家加力啦
加體一定唔夠青

作者: 火.爆.輝    時間: 30-3-2006 20:50
Originally posted by SEXMiracle at 2006-3-29 18:36:

我睇左咁多個post仲係唔明!到底槍出個d烏龍..風x係關乜野素質事?
有人話力愈高..外功[即係烏龍個d]攻擊力愈高
你就話心高 槍技攻高...咁事實到底係點架!!我到底洗唔洗加力

力...係隨你喜歡的...
加力..會高攻少少 唔會太多
但係係血or心會有死點

Originally posted by 蕃•茄•仔 at 2006-3-30 07:36:

我個人認為樓主好傻
力都計槍嫁la.....冇人叫你一定玩pk嫁....學樓主咁加...你點升lv丫..打到都唔知幾時la

如果你玩力 我建議你玩刀
刀同槍全加力 刀win成十條街

[ Last edited by 火.爆.輝 on 2006-3-30 at 08:51 PM ]

作者: 『鴻』。﹏。    時間: 1-4-2006 13:02
成班柒頭老點人-,-...
緊係加力啦...好明顯技係攻擊加成...點會關心事...
加心有病呀...咁多mp有鬼用...遲早又係爆藍...
升lv果陣咪又係加少少mp...
加心曬果一點...你拿去加攻,加體仲好...
4力2體我都係咁爆技升...
有幾難...我e家仲要用烏龍升...
我開新人加心都不見得技攻有勁囉...升到lv5...完全唔覺得有多...
加力就唔同...
唔信可以試下...

仲有...槍同刀...話咩加攻...
槍係清怪囉...唔清都係一隻肉盾...<-所以先要加體
刀全加攻係正常...
你有幾可見刀清怪快!?又唔係大技...
咁佢setting刀勁高攻...咁又點...
槍唔加得攻!?
咁不如齊齊玩刀...
有腦ge都諗到啦...
我就唔信刀清怪快過槍...

建議:
5力1體
4力2體

玩野ge可以3力3體...我就未試過咁加...
後期實變狂牛...

你玩槍...想pk勁...咪升風馳...
講真...槍pk真係唔勁...
反而清怪先係強者...

注意:槍勁...勁在清怪...唔係pk囉...

[ Last edited by 『鴻』。﹏。 on 2006-4-1 at 05:09 AM ]

作者: chris1222    時間: 23-4-2006 09:09
作者: henryabcde    時間: 23-4-2006 09:47
3力2體1心好d
我認為近攻既應該注重攻擊力
而且心唔屎咁多
+1差唔多

作者: Loonc123    時間: 23-4-2006 09:51
多謝分享~~

作者: ↓沒主見的我↑    時間: 23-4-2006 11:08
多謝你既分享

作者: 一月[仔]    時間: 23-4-2006 11:22
作者: chris1222    時間: 23-4-2006 20:48
作者: 火.爆.輝    時間: 23-4-2006 22:09
Originally posted by 蕃•茄•仔 at 2006-3-30 07:36:

我個人認為樓主好傻

hehe
我見過一位朋友 係龍門入口打
全力槍黎 死左幾次 連續地
你話力係咪一定咁緊要@@?

作者: 一月[仔]    時間: 23-4-2006 23:02
作者: hk_cwt    時間: 23-4-2006 23:20
Originally posted by henryabcde at 2006-4-23 01:47:
3力2體1心好d
我認為近攻既應該注重攻擊力
而且心唔屎咁多
+1差唔多

我都係加3力2體1心...
我覺得都幾好...攻唔會太低
又可以加hp & mp,mp唔會過低

ps:只係個人意見...講得唔好請勿見怪!!

作者: asaki    時間: 24-4-2006 00:41
作者: 火.爆.輝    時間: 24-4-2006 07:36
我見過有位小朋友係龍門唔夠血打劍彊被圍死了
而且不是單單一次

作者: forever_love    時間: 24-4-2006 10:10
=0=我20lv以後玩5力1體tim...好似玩緊刀咁...我係未應該轉玩刀呢

作者: jayjay333    時間: 25-4-2006 22:48
我6力ar!!!!!!!!!!!
要再開過la....

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2