樂古Nakuz

標題: [原創] 法c心得攻略ver4.0(完) [打印本頁]

作者: 迎希    時間: 25-3-2006 22:00
標題: [原創] 法c心得攻略ver4.0(完)
呢個post唔會再更新ga啦= =
因為我已經冇玩墨香啦

我唔想放呢個post係內功個個討論區...因為我想呢個post係一樓=3=
記住一樣野,法c唔高lv唔勁

前言:
大家入得黎
都係想知一個成功ge法c到底係點升
我e家就將我所知ge野話比大家知拉

目錄
第1章:加點
第2章:技能
第3章:pk
第4章:升lv
第5章:特技
第6章:武器,防具

大家可以用ctrl+f方便搜尋

第1章:加點

加點方面基本上係4魔2體同5魔1體,6魔

4魔2體:高攻得黎又夠血=3=
5魔1體:同上,不過高攻d同小血d
6魔:唔洗講,魔攻變態,血小防低

第2章:技能

技能方面

必學技能:

雪燕歸巢

紅蓮吐焰

寒冰真氣

紫霞真氣

點解呢4招要學呢?
雪燕歸巢:可以定人身(行唔到),攻擊力唔錯
紅蓮吐焰:攻擊力強,炸中怪a,怪a腳底會爆炸,如果怪b "hi"到怪a腳底個爆炸,怪b腳底都會爆。so如果一堆怪係到基本上係隻隻中哂。技能愈高lv炸個"飯圍"愈大
寒冰真氣:加水系攻擊力
紫霞真氣:加火系攻擊力

自選技能:
大漠孤煙

風雷破

風刀霜劍

吐納法

太清真氣

金鐘罩

鐵布衫

點解呢6招係自選技能?
大漠孤煙:有單體持續性傷害,不過打得一隻怪
風雷破:單體攻擊力都幾高,可惜高lv先高機率暈人
風刀霜劍:單體攻擊,可以令到人地行慢d,令到人地行慢d不如用雪燕歸巢定人身咪重好
吐納法:補自己血,有錢買野食可以唔學
太清真氣:組隊時,唔夠lv打怪個陣,可以幫人補血,唔洗就咁係到吸經
金鐘罩:加自己防,不過法c d防都唔係太高....何況學左雪燕歸巢定人身,怪都未埋身就比你殺左
鐵布衫:幫人加防,但係大多近戰都學左...唔洗幫佢地加

第3章:pk

基本上法c同近戰pk係冇得打
so一定要拉開佢地
先用雪燕歸巢定佢地身
之後拉到最開
用一招技打佢地(咩技都得)
之後又定多次
梅花間竹咁出就岩
刀個招遠距離攻擊技冇用,只要你定左佢身,之後拉到最開佢就打唔到你
但係如果佢係劍,槍,弓同暗,而且佢地又學左遠距離攻擊技,就算我地拉到最開,佢地都打到我地
基本上我地只可以認命
但係如果我地夠血ge話可以屈番佢地
我地梅花間竹咁出招打佢,之後補血
咁都有可能會win到

第4章:升lv

1~6lv:蘭州
7~10v:玉門關,鳴沙山
11~14lv:塔爾寺
15~18lv:華清池
18~20:組人去黃河升
基本上14lv左右,有人組你升ge話,你可以打高你10~20lv左右ge怪(因為我一路同人地組去打勁怪
最緊要成隊人合作,佢地個個保護我,引成堆怪,佢地扣百幾,我炸2百幾,不過都有個高lv同我地升= =)

打怪只要梅花間竹咁出雪燕同是但一招攻擊技就得

第5章:特技

必升特技

打坐

火系內功

水系內功

點解呢3個一定要點呢
打坐:做法c ge,內力消耗大,雖然我地多內力,但係都好快用哂,so20lv前一定要有6lv
火系內功:係第2章個到,我話左學火內功會好d,so要學黎加攻,20lv前要6lv
水系內功:係第2章個到,我話左學水內功會好d,so要學黎加攻,20lv前要6lv

第6章:武器,防具

武器方面我建議大家用暗器,因為佢係遠距離武器,可以拉怪。
點解我地唔會用弓呢,就係因為弓起手時間比暗器慢,唔可以更快咁拉怪

防具方面我就會用內功裝,因此加加埋埋都加到百幾內功=3=
如果你覺得自己唔夠防就可以用防裝

最緊要係腳,一定要強化
好似咁+1心脈(強衰左= =加9點力)

自選特技

生命力

防禦力

內力

護體

點解呢4招係自選呢?
因為呢4招升1lv都係加得10- -
加太小又要用成千幾修練值
不如用黎點打坐同埋內功個d重好la

後話
法c,後期真係愈黎愈勁= =
好肯定呢樣野= =
太強了.....
可惜好難升= ="

如有問題,歡迎提出
by樂古@迎希

轉貼請列明樂古@迎希創作

更新表
3月25日 22:04  更新pk內容(ver1.1)
3月25日 22:15  更新版面位置(ver1.15)
3月25日 22:23  新加目錄,搜尋方法(ver1.17)
3月25日 22:47  加第4章(ver2.0)
3月25日 22:56  加後話(ver2.2)
3月26日 10:01  加第5章(ver2.5)
3月26日 10:16  加第6章(ver2.7)
3月27日 19:42  改第4章(ver3.0)
3月28日 21:12  改第2章(ver3.5)
4月1日   20:35  改第5章(ver3.7)
4月10日 22:08  封測後大改(ver4.0)
[ Last edited by 迎希 on 2006-3-27 at 07:43 PM ]

作者: chiu1992    時間: 25-3-2006 22:31
十卜下先-3-
呢篇野好正@@"
多謝

[color=red]這帖子是由 神樂 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
作者: 迎希    時間: 25-3-2006 22:34
Originally posted by chiu1992 at 2006-3-25 22:31:
十卜下先-3-
呢篇野好正@@"
多謝

多謝哂....
我洛左唔小心機....
希望可以幫到大家=3=

這帖子是由 神樂 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
作者: 威'地獄的天使    時間: 25-3-2006 22:38
推啦...又有圖教學同埋又介紹..... 板主 張佢 至頂啦

[color=red]這帖子是由 神樂 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
作者: chiu1992    時間: 25-3-2006 22:39
Originally posted by 迎希 at 2006-3-25 22:34:

多謝哂....
我洛左唔小心機....
希望可以幫到大家=3=

如果+多個升lv地點就好lu,,,,,@@
即係幾多lv大約可以去邊到打,,,,,咁樣呢篇野會錦上添花@@"

這帖子是由 神樂 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
作者: 迎希    時間: 25-3-2006 22:40
Originally posted by chiu1992 at 2006-3-25 22:39:

如果+多個升lv地點就好lu,,,,,@@
即係幾多lv大約可以去邊到打,,,,,咁樣呢篇野會錦上添花@@"

好....
我e家打....比時間我

作者: chiu1992    時間: 25-3-2006 22:46
Originally posted by 迎希 at 2006-3-25 22:40:

好....
我e家打....比時間我

樓主真好人>^<""

作者: 迎希    時間: 25-3-2006 22:48
Originally posted by chiu1992 at 2006-3-25 22:46:

樓主真好人>^<""

搞點.....
睇下ok唔ok
有問題可以講我知
同埋= =
唔知做咩成篇野變左綠色= =
我唔係成篇轉
我轉幾隻字= =
自動轉成篇

作者: 楚歌    時間: 25-3-2006 22:53
好似唔錯咁 先謝樓主

作者: chiu1992    時間: 25-3-2006 22:53
Originally posted by 迎希 at 2006-3-25 22:48:

搞點.....
睇下ok唔ok
有問題可以講我知
同埋= =
唔知做咩成篇野變左綠色= =
我唔係成篇轉
我轉幾隻字= =
自動轉成篇

ok 呀@@"好正!!bao_11bao_11bao_11
封測個陣跟住你呢篇野玩法c先@@”

作者: 迎希    時間: 25-3-2006 22:58
Originally posted by chiu1992 at 2006-3-25 22:53:

ok 呀@@"好正!!bao_11bao_11bao_11
封測個陣跟住你呢篇野玩法c先@@”

比你跟都得=3=
唔好追過我就得a"a

作者: chiu1992    時間: 25-3-2006 23:01
Originally posted by 迎希 at 2006-3-25 22:58:

比你跟都得=3=
唔好追過我就得a"a

我都唔係成日玩既= =
我一日玩23個中到咋,,,,,=3=bao_29bao_29bao_29

作者: 迎希    時間: 25-3-2006 23:04
Originally posted by chiu1992 at 2006-3-25 23:01:

我都唔係成日玩既= =
我一日玩23個中到咋,,,,,=3=bao_29bao_29bao_29

我都唔係多你好多=~=
我重有件hp係身=口=
唔可以玩死1件
希望封測個陣可以同你p番場=3=

作者: chiu1992    時間: 25-3-2006 23:10
Originally posted by 迎希 at 2006-3-25 23:04:

我都唔係多你好多=~=
我重有件hp係身=口=
唔可以玩死1件
希望封測個陣可以同你p番場=3=

我驚我lose bor-3-
不過呢篇野好似黎黎去去都係我地兩個-3-
好似變左聊天板@@"

作者: 迎希    時間: 25-3-2006 23:12
Originally posted by chiu1992 at 2006-3-25 23:10:

我驚我lose bor-3-
不過呢篇野好似黎黎去去都係我地兩個-3-
好似變左聊天板@@"

唔怕....
pk呢樣野要有技術
呢d野要自己學
我教唔到你地

慢慢就會多人黎ga la
我off先

作者: warsaw    時間: 25-3-2006 23:19
謝謝樓主~~
---
(練法c 不容易 ~~')

[ Last edited by warsaw on 2006-3-25 at 11:31 PM ]

作者: 麥兜仔    時間: 25-3-2006 23:25
樓主~加油呀~等你既心得
(p.s.d ver幾多幾多-.-"搞到好似psp咁...)

作者: oAppleo    時間: 26-3-2006 01:44
之前唔係好明....
而家明晒啦!
thx!

作者: hoihingh    時間: 26-3-2006 01:50
支持.支持
等我都玩隻法a先

作者: 凍檸樂    時間: 26-3-2006 02:19
我都想玩法c,
但係法c會唔會要用好多錢買參/草架???

作者: wilsonrgv    時間: 26-3-2006 04:00
整得好正啊

作者: siuhei1989    時間: 26-3-2006 06:37
樓主大大真係好!!
一次過解決晒我 4個難題o.o
多謝大大分享= ="

作者: samuel2357    時間: 26-3-2006 06:48
THXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX

作者: happyso    時間: 26-3-2006 08:15
好...我決定玩法師@@

作者: 乾抄牛河    時間: 26-3-2006 09:26
如果版主置頂仲正丫

作者: outlaw|Matter    時間: 26-3-2006 09:30
呢篇野好正呀 我封測都玩下法師先^^

作者: 迎希    時間: 26-3-2006 10:00
Originally posted by 乾抄牛河 at 2006-3-26 09:26:
如果版主置頂仲正丫

大家一齊幫手叫咪得lo=3=

Originally posted by 凍檸樂 at 2006-3-26 02:19:
我都想玩法c,
但係法c會唔會要用好多錢買參/草架???

唔洗買都得~
打怪個陣都會出小小,
你特技個到升打坐就會好快

[ Last edited by 迎希 on 2006-3-26 at 10:14 AM ]

作者: mandmhong    時間: 26-3-2006 12:06

del.....
作者: [H]lamlam1024    時間: 26-3-2006 12:13
好正呢/\/\"我封測試下玩下法師先~如果好玩~公測都玩..XD到時要再請教你喇/\/\

作者: hickes1679    時間: 26-3-2006 13:12
謝謝多謝分享

作者: s0210075    時間: 26-3-2006 13:59
正到爆喇依篇野...可以做埋精華都得呀>.<"

作者: chiu1992    時間: 26-3-2006 14:18
不過法師好似要學勁多招@@"
1招2000=3=真係唔少野-.-

作者: HermesParis    時間: 26-3-2006 15:12
作者: 迎希    時間: 26-3-2006 15:14
Originally posted by mandmhong at 2006-3-26 12:06:
想問魔攻係咪計你心脈幾多而定??

係,心脈高=魔攻高

Originally posted by 麥兜仔 at 2006-3-25 23:25:
樓主~加油呀~等你既心得
(p.s.d ver幾多幾多-.-"搞到好似psp咁...)

係唔係覺得好得意呢= =

Originally posted by HermesParis at 2006-3-26 15:12:
樓主整個劍的攻略得唔得....我好想知

唔好意思= =
我未玩過劍= =
日版玩劍心得唔岩港版用

Originally posted by chiu1992 at 2006-3-26 14:18:
不過法師好似要學勁多招@@"
1招2000=3=真係唔少野-.-

唔係2千=口=
係200=3=

作者: HermesParis    時間: 26-3-2006 15:24
作者: iong1992    時間: 26-3-2006 15:43
謝謝樓主~~謝謝樓主~~

作者: 迎希    時間: 26-3-2006 16:52
Originally posted by HermesParis at 2006-3-26 15:24:

http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2317316
無乜所謂,照講當參考...唔該啦

我個陣都係4力2體咁升= =
升到12lv玩港版= =

作者: chiu1992    時間: 26-3-2006 17:23
法師好似要學勁多招bor-3-
有冇d 可以減咁d 架??
好似加x系攻個類個d
學少左會唔會好咋=3=??

作者: Elek    時間: 26-3-2006 18:16

請問d持續傷害攻擊高唔高呢?
係咪lv越高持續傷害會越高同越耐?
thx

作者: 迎希    時間: 26-3-2006 18:34
Originally posted by Elek at 2006-3-26 18:16:

請問d持續傷害攻擊高唔高呢?
係咪lv越高持續傷害會越高同越耐?
thx

我諗係
因為我未學過,,,,,,梳

Originally posted by chiu1992 at 2006-3-26 17:23:
法師好似要學勁多招bor-3-
有冇d 可以減咁d 架??
好似加x系攻個類個d
學少左會唔會好咋=3=??

唔係好多姐= =
幾招ja ma
x系內功個d係修練值,好易打,我建議大家ja ma個d
其實都係大家鐘意學咩就學咩
因為個人係你地ga ma

作者: HermesParis    時間: 26-3-2006 18:59
作者: 迎希    時間: 26-3-2006 19:44
Originally posted by HermesParis at 2006-3-26 18:59:

x系內功個d係修練值,好易打,我建議大家ja ma個d

呢句唔係好明=w=

如果我想練火系內功,玩劍

咁係唔係練一招劍,再加招火系範圍技,同埋一招加強火系內功攻擊力o既招?

如果我想用火系範圍技,係唔係最好用左加強火系內功攻擊力果招先?同埋係唔係通常比人圍 or 周圍多敵人先用?

火系內功

水系內功

金系內功
你係唔係講呢d內功

其實你想點幾時用都得= =
我單練個陣都出火系範圍技,因為想練高佢
同埋你唔加心,同法c攻擊力係好大分別= =
你唔加心基本上冇咩魔攻

作者: HermesParis    時間: 26-3-2006 19:47
作者: 迎希    時間: 26-3-2006 20:11
Originally posted by HermesParis at 2006-3-26 19:47:

如果我玩劍,咁真係主要加力同體,心就係次要

咁我係唔係唔用內功都得?練一招單體劍技再加招範圍劍技?

其實你鐘意點升就得==
最緊要你玩得開心=3=

作者: chiu1992    時間: 26-3-2006 20:19
霹靂真氣:加金系攻擊力

↑如果唔學呢3招,,,咁個個系既技d攻擊力會唔會低左

作者: HermesParis    時間: 26-3-2006 20:46
作者: [S]龍戰士    時間: 26-3-2006 20:47
如果修練值唔夠用.....點先有多d??
咩叫壓等呢??

唔該答下我..thx

作者: 迎希    時間: 26-3-2006 21:30
Originally posted by [S]龍戰士 at 2006-3-26 20:47:
如果修練值唔夠用.....點先有多d??
咩叫壓等呢??

唔該答下我..thx

打多d怪
壓等姐係唔升lv係咁升技,升左lv就死一次等佢扣經

Originally posted by chiu1992 at 2006-3-26 20:19:
霹靂真氣:加金系攻擊力

↑如果唔學呢3招,,,咁個個系既技d攻擊力會唔會低左

一定會低小小

Originally posted by HermesParis at 2006-3-26 20:46:

但係我想你比d意見呀........求下你啦=w=

因為我加咁少心, 所以d內功的攻擊力自然低

反而我會加力,所用外功就勁好多

咁係唔係應該一招單人技,一招範圍技?再唔夠先加多招單人技?

你覺得夠用就得....
不過學得太多有時會比較難練技

作者: HermesParis    時間: 26-3-2006 22:10
作者: 云夢    時間: 26-3-2006 23:06
d content仲多過置頂post
=.=

作者: ~魚旦仔    時間: 27-3-2006 10:16
太正啦
加入精華啦

作者: k2241    時間: 27-3-2006 11:56
法師好似好正呀~~~

作者: kissnam    時間: 27-3-2006 16:22
作者: chiu1992    時間: 27-3-2006 16:46
msn add左你啦樓主>3<
我e貓address 同我個名一樣架

作者: 大眼雞    時間: 27-3-2006 17:54
法c會唔會要買好多參

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 17:58
Originally posted by 大眼雞 at 2006-3-27 17:54:
法c會唔會要買好多參

唔洗買
你升左打坐sit一sit好快回哂

Originally posted by 云夢 at 2006-3-26 23:06:
d content仲多過置頂post
=.=

咁咪姐係多人支持我a"a
多謝大家

Originally posted by ~魚旦仔 at 2006-3-27 10:16:
太正啦
加入精華啦

加左ga la

Originally posted by kissnam at 2006-3-27 16:22:
黎d咪係偉大既板主咯 !

我唔黎版主黎ga=3=

Originally posted by chiu1992 at 2006-3-27 16:46:
msn add左你啦樓主>3<
我e貓address 同我個名一樣架

我見到=3=
到時一齊升

作者: ~魚旦仔    時間: 27-3-2006 18:02
其實玩法C係勁用mp
我想開+1點心 +幾多mp 架 ?

作者: ken_321    時間: 27-3-2006 18:03
多謝哂~~好正

作者: 小比比    時間: 27-3-2006 18:05
勁wo@@@@

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 18:08
Originally posted by ~魚旦仔 at 2006-3-27 18:02:
其實玩法C係勁用mp
我想開+1點心 +幾多mp 架 ?

好似加10左右掛
希望我冇記錯

作者: 空靈仔    時間: 27-3-2006 18:26
GOOD  我找左好9啦

作者: 94135464    時間: 27-3-2006 18:27
Originally posted by 迎希 at 2006-3-27 10:08:

好似加10左右掛
希望我冇記錯

點解唔點全心-.-?有冇試過,係唔係真係少血過頭?
仲有升lv呢係唔係食hp同mp升嫁,定係坐嫁?
仲有升1lv有幾多點俾你加?

[ Last edited by 94135464 on 2006-3-27 at 10:29 AM ]

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 19:07
Originally posted by 94135464 at 2006-3-27 18:27:

點解唔點全心-.-?有冇試過,係唔係真係少血過頭?
仲有升lv呢係唔係食hp同mp升嫁,定係坐嫁?
仲有升1lv有幾多點俾你加?

[ Last edited by 94135464 on 2006-3-27 at 10:29 AM ]

真係小血過頭
比怪圍一圍好易死
食血都回唔切

作者: 話比我知    時間: 27-3-2006 19:35
法師係就係勁啦..不過佢咁少血又低防..單練o唔ok嫁@@??

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 19:41
Originally posted by 話比我知 at 2006-3-27 19:35:
法師係就係勁啦..不過佢咁少血又低防..單練o唔ok嫁@@??

ok
你學左雪燕定隻怪就ok
你睇下技能同升lv個章

作者: 泥灘中的落葉    時間: 27-3-2006 19:55
哈~~~迫我出來講下野~~~
樓主份野真係唔錯~~~~~~
但係你無留意到一點.....可能你未到25級學分解!!!!
到個時個個高手d裝都+7+8.....件件都加魔防!!!!
d护體多到駭死你!!!d武器加多成千攻~~~
我問你....法c去邊度搵咁多血去擋???
一開始真係幾大期望!!!!不過後期你就知要重練或轉外功~~~~
(玩大陸版心得.............講多句!!!!!!我係支持槍ge)

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 20:34
Originally posted by 泥灘中的落葉 at 2006-3-27 19:55:
哈~~~迫我出來講下野~~~
樓主份野真係唔錯~~~~~~
但係你無留意到一點.....可能你未到25級學分解!!!!
到個時個個高手d裝都+7+8.....件件都加魔防!!!!
d护體多到駭死你!!!d武器加多成千攻~~~
我問你 ...

真定假牙= =
我低lv未見過....
玩埋封測先轉都唔怕

就算係....呢d都係同人pk....
可能有d人唔鐘意玩pk呢
好似我咁= =

[ Last edited by 迎希 on 2006-3-27 at 08:36 PM ]

作者: 雙羊    時間: 27-3-2006 20:47
100個
hi~~~我係雙羊呀
我係一個game迷
如果有新game...一定要叫我

作者: 雙羊    時間: 27-3-2006 20:47
thx^^...
hi~~~我係雙羊呀
我係一個game迷

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 20:52
Originally posted by 雙羊 at 2006-3-27 20:47:
thx^^...
hi~~~我係雙羊呀
我係一個game迷

連post= =
又係到呃= =

作者: ~魚旦仔    時間: 27-3-2006 20:52
Originally posted by 迎希 at 2006-3-27 20:34:

真定假牙= =
我低lv未見過....
玩埋封測先轉都唔怕

就算係....呢d都係同人pk....
可能有d人唔鐘意玩pk呢
好似我咁= =

[ Last edited by 迎希 on 2006-3-27 at 08:36 PM ]

咪係囉
我唔PK
升lv咪得囉=

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 20:53
Originally posted by ~魚旦仔 at 2006-3-27 20:52:

咪係囉
我唔PK
升lv咪得囉=

同人升lv吹水都好開心^^

作者: darlinG....    時間: 27-3-2006 21:06
暗啦.......................

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 21:08
Originally posted by darlinG.... at 2006-3-27 21:06:
暗啦.......................

你想up咩= =
定係呃post= =

作者: 話比我知    時間: 27-3-2006 21:13
Originally posted by 迎希 at 2006-3-27 19:41:

ok
你學左雪燕定隻怪就ok
你睇下技能同升lv個章

咁我想問下風雷破同埋雪燕歸巢最多可以打到幾多隻??

作者: 云夢    時間: 27-3-2006 21:19
Originally posted by 話比我知 at 2006-3-27 21:13:

雪燕單體技
風雷就真係唔g

作者: HermesParis    時間: 27-3-2006 21:20
作者: 迎希    時間: 27-3-2006 21:23
Originally posted by 話比我知 at 2006-3-27 21:13:

Originally posted by 云夢 at 2006-3-27 21:19:

雪燕單體技
風雷就真係唔g

Originally posted by HermesParis at 2006-3-27 21:20:

風雷都好似係單體

2招都係單體技

作者: gn02937011    時間: 27-3-2006 21:27
天雷破,型ar!

作者: 迎希    時間: 27-3-2006 21:28
Originally posted by gn02937011 at 2006-3-27 21:27:
天雷破,型ar!

又呃post.....唉
係型又點.....
你咁好明顯係到呃post= =

作者: 94135464    時間: 28-3-2006 14:53
加5心1體你點睇?

作者: bbandy    時間: 28-3-2006 14:58
多謝好長盡

作者: 分手乂勿語    時間: 28-3-2006 18:10
樓主...咁我學左7月流火...做唔做到法師=.=?

作者: 迎希    時間: 28-3-2006 18:42
Originally posted by 分手乂勿語 at 2006-3-28 18:10:

你點加點先=-=
玩法c要點心脈先高攻

作者: 云夢    時間: 28-3-2006 19:26
Originally posted by 分手乂勿語 at 2006-3-28 18:10:

你想做全法定係雙修先?
唔同架WO
作者: JogaKen    時間: 28-3-2006 20:10
好正wo....岩晒我中意玩法師既人!
作者: 94135464    時間: 28-3-2006 21:38
我玩緊法師,好難升咁,你覺唔覺得低攻左d?點解我爆無200幾既
你招野幾技?
作者: 迎希    時間: 28-3-2006 21:46
Originally posted by 94135464 at 2006-3-28 21:38:
我玩緊法師,好難升咁,你覺唔覺得低攻左d?點解我爆無200幾既
你招野幾技?

個陣技有3lv左右
我e家12lv
打緊皇0 lv1紅蓮扣到百幾
作者: [S]健~    時間: 28-3-2006 22:40
洗唔洗學輕功
作者: 94135464    時間: 29-3-2006 10:24
Originally posted by 迎希 at 2006-3-28 13:46:

個陣技有3lv左右
我e家12lv
打緊皇0 lv1紅蓮扣到百幾

點升技好-.-好難升
仲有你係仲隻打定係引一堆爆?

仲有,你12lv就夠打2x lv既皇0嫁啦-.-?
我打d咩千年乾屍都好難打咁既
你要出幾多招先kill到皇0 d怪?

仲有呢d右火系功個d得30秒-.-要係咁出先升到?
咁你升個時有冇出既?會唔會好煩-.-

問題少年@@sor

[ Last edited by 94135464 on 2006-3-29 at 09:05 AM ]
作者: 迎希    時間: 29-3-2006 17:39
Originally posted by 94135464 at 2006-3-29 10:24:

點升技好-.-好難升
仲有你係仲隻打定係引一堆爆?

仲有,你12lv就夠打2x lv既皇0嫁啦-.-?
我打d咩千年乾屍都好難打咁既
你要出幾多招先kill到皇0 d怪?

仲有呢d右火系功個d得30秒-.-要係咁出先升到?
咁你升個時有冇出既?會唔會好煩-.-

問題少年@@sor

夠打wo= =
你自己引一隻怪打當然得
但係我係成組一齊升=3=
我自己一個打都要5招up先殺到隻= =
30秒= =我都唔係成日用,係有時記符會用下
都加到3十幾攻= =
作者: luckyOOO    時間: 29-3-2006 19:46
thx~~~你呀~~~~
依家我知啦~~~~
作者: 94135464    時間: 29-3-2006 19:48
Originally posted by 迎希 at 2006-3-29 09:39:

夠打wo= =
你自己引一隻怪打當然得
但係我係成組一齊升=3=
我自己一個打都要5招up先殺到隻= =
30秒= =我都唔係成日用,係有時記符會用下
都加到3十幾攻= =

咁組升係成班打一隻怪?
我同我d fd加埋有4個,我地可以自己組
但係係分開自己打定一齊打一隻定點-.-
每人都要幾lv先可以去皇0?
佢地職係:槍,拳,暗,法(我)
作者: 迎希    時間: 29-3-2006 19:56
Originally posted by 94135464 at 2006-3-29 19:48:

咁組升係成班打一隻怪?
我同我d fd加埋有4個,我地可以自己組
但係係分開自己打定一齊打一隻定點-.-
每人都要幾lv先可以去皇0?
佢地職係:槍,拳,暗,法(我)

引一堆怪
之後成班人出"飯圍"技打
作者: [S]健~    時間: 30-3-2006 19:02
洗唔洗學輕功呀..
好似好哂點...但係行得好似好慢既..
我5lv學左紅連...到10lv都係得1lv>.36.幾....
咁幾時先升到...@@
作者: 迎希    時間: 30-3-2006 19:12
Originally posted by [S]健~ at 2006-3-30 19:02:
洗唔洗學輕功呀..
好似好哂點...但係行得好似好慢既..
我5lv學左紅連...到10lv都係得1lv>.36.幾....
咁幾時先升到...@@

12lv左右我升左lv2紅蓮= =
輕功我11lv學= =
作者: 小龜    時間: 30-3-2006 21:26
樓主-口=

你打錯字了*

一定要學係4招..

你好似打左6*

仲有"

我想問下呢..

幫人補個招野幫自己補血得唔得嫁?!
作者: 迎希    時間: 30-3-2006 21:34
Originally posted by 小龜 at 2006-3-30 21:26:
樓主-口=

你打錯字了*

一定要學係4招..

你好似打左6*

仲有"

我想問下呢..

幫人補個招野幫自己補血得唔得嫁?!

我唔係改左la咩= =

補人補血個招補唔到自己= =
作者: 小龜    時間: 30-3-2006 21:59
咁我又想問下...

我想學冰燕+紅蓮+補人血同補自己..OK?
作者: [S]健~    時間: 30-3-2006 22:38
Originally posted by 迎希 at 2006-3-30 11:12:

12lv左右我升左lv2紅蓮= =
輕功我11lv學= =

唔哂點咩...咁學到2LV紅連之後升邊招先最好..

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2