樂古Nakuz

標題: 重返德軍總部----比CS更要合作,比CS更多元化的遊戲 [打印本頁]

作者: lkt2000    時間: 30-3-2007 12:53
標題: 重返德軍總部----比CS更要合作,比CS更多元化的遊戲
一定畫面好才耐玩?我可以告訴你:不!
在重返德軍總部中畫面不是重點
而是趣味性和耐玩度
重返德軍總部往往令你玩完一個回合又玩另一回合
直到分數重新開始才會離開...
不相信?
你可以試試

作為全球遊戲工業引領核心之一的Id公司,一直以來由於製作高品質3D引擎遊戲而聞名世界,2001年,在距Id公司最經典成名遊戲《德軍總部3D》發售10年之機,Id利用《雷神3:團隊競技場》(Quake III::TeamArena)的修正版引擎重新製作當年這款讓他們成名的遊戲,於是沿著時間的軌道,我們重新回到了二戰中的法西斯德國,為了正義而戰,它就是《重返德軍總部》(Return to Castle Wolfenstein)。

按鍵設置
和所有射擊遊戲一樣,熟記遊戲鍵盤設定將能夠在戰鬥中靈活地做出反
應,避免死亡,下面為遊戲中的默認按鍵設置(玩家可以根據自身需要,
手動進行更改):
W 或↑:前進
S 或 ↓:後退
A :左移
D :右移
SHIFT :快跑切換
空白鍵 :跳
Q :左傾斜
E :右傾斜
回車鍵 :確認當前提示動作
L :開啟選擇陣營、兵種模式
V :快速通話模式開啟/關閉,當按了“V”鍵後,畫面會出現6個通話選
項。每個選項又有5個通話選擇,以下為常用的對話:
v21 “Medic” : 醫護兵
v22 “I need ammo” :我需要彈藥
v11 “Path clear ” :這個地方安全了
v32 “Let's go ” :開始行動!
v43 “Thanks” :謝謝!
v23 “need backup “ :需要支援
v24 “we need engineer“ :我們需要工程師支援!
v56-Yeah<-- 歡呼,激勵士氣。
I :扔掉武器。專供士兵使用,當看到地上有其他武器時,士兵可以撿起來
使用。
B :迫擊炮攻擊。專供中尉軍官使用,按下“B“鍵後會進入望遠鏡模式,
可以呼叫迫擊炮協助攻擊,需要特殊能力值為100%。

在多人戰役當中,每位玩家都可以從五個軍種當中擇一來扮演:

士兵(Soldier)是個標準的戰士,沒有特殊能力,但是可以使用需要兩手操作的武器,例如狙擊槍和火箭筒,是我軍火力的主要來源。

工程師(Engineer)擁有基本的戰鬥力,可以使用炸藥破壞地形地物,更重要的是工程師可以修復重型機槍MG42,提供我軍相當大的火力支援。

醫護兵(Medic)擁有基本的戰鬥力,能夠醫療我軍在戰鬥中受到的傷害,甚至還能夠復活死亡的同袍。

軍官(Lieutenant)不但可以替其他戰友補充彈藥,還可以用背上的無線電呼叫空中轟炸或者砲擊,這類的特殊攻擊往往能夠在逆勢時發揮驚人的扭轉戰局效果。

間碟(Cover Ops)擁有即時炸藥包,可以換取已死去敵人的衣服來進行偷取文件,或是用即時來破壞通訊設施,是完成任務主要關鍵

從這裡可以看得出來,從前單打獨鬥式的FPS遊戲時代已經過去了,玩家在勢均力敵的狀態中,光靠一己的力量去對抗一支分工仔細的戰鬥團隊,無異於螳臂擋車,只有在大家團結合作,各司其職的情況下,才有可能獲得勝利。

多人連線模式地圖任務講解
多人連線對戰中提供了眾多的地圖任務供玩家進行選擇對戰,大家可以挑
選自己喜歡的進行選擇。
Beach Invasion 灘頭攻防戰
盟軍任務:偷取德軍地下室內的機密檔,然後在發報室進行發送
德軍任務:在8分鐘時間內阻止盟軍發報成功。

epot 捍衛補給戰
盟軍任務: 摧毀地對空高射機槍, 保護好通訊基地
德軍任務: 保護好地對空高射機槍,同時進攻盟軍通訊基地。

Village 村莊會戰
盟軍任務: 炸開金庫大門,把黃金運到卡車上並逃走
德軍任務: 不計一切, 阻止盟軍!

Das Boot 港滬防禦戰
盟軍任務: 摧毀德軍潛艇!

Communique 雷達保衛戰
盟軍任務: 摧毀兩座德軍雷達站

Assault 火線衝突
盟軍任務: 不計一切, 阻止德軍!
德軍任務: 摧毀盟軍通訊塔

連線模式:
遊戲中,按下 ~ 然後輸入以下密技:
更換使用者名稱跟顏色:
/name 新名字

名字更換顏色
^1: Red
^2: Green
^3: Yellow
^4: Blue
^5: Light Blue
^6: Pink
^7: White
^8: Black
^9: Red

例如: /name ^1Hello^4All

在遊戲中
可以殺敵取得XP來升階
詳情請到http://et.batlab.net/

網址 ftp://ftp.unalis.com.tw/pub/demo/RTCW/wolfet.exe
主程式
網址 http://download.activision.com/enemyterritory/ET_Patch_2_60.exe
2.60更新檔
更新部份Bug和平衡性
建議更新
或者可到官網下載
http://www.enemyterritory.com/

[ 本帖最後由  於 2007-3-30 14:07 編輯 ]
作者: pakkanw2009    時間: 30-3-2007 13:48
係唔係可以Online.
Online好正
作者: 12345~    時間: 30-3-2007 14:24
有冇得同電腦玩架..有教下我阿

[ 本帖最後由  於 2007-3-30 16:48 編輯 ]
作者: 孤獨][寂寞的傑    時間: 30-3-2007 16:15
作者: 千翼    時間: 30-3-2007 17:06
原帖由 孤獨][寂寞的傑 於 2007-3-30 16:15 發表
呢隻game既內容係玩d咩= =?
我想知

關於第二次世界大戰
原帖由 12345~ 於 2007-3-30 14:24 發表
有冇得同電腦玩架..有教下我阿

不能同電腦玩的
原帖由 pakkanw2009 於 2007-3-30 13:48 發表
係唔係可以Online.
Online好正

可以online的!
作者: 『藥』志山莊    時間: 30-3-2007 17:20
作者: 千翼    時間: 30-3-2007 17:24
原帖由 『藥』志山莊 於 2007-3-30 17:20 發表

咁係唔係ip連線呀?如果係嫁,樂古對戰平台有冇嫁

正確來說是和全世界一起玩=.=
作者: 『藥』志山莊    時間: 30-3-2007 17:34
作者: 千翼    時間: 30-3-2007 17:35
原帖由 『藥』志山莊 於 2007-3-30 17:34 發表

岩岩安左原本係et(我叫開)==上年玩過下好正==

總好過= =那個CS吧?!
作者: lkt2000    時間: 30-3-2007 17:40
原帖由 千翼 於 2007-3-30 17:35 發表

針對某個Game?@@
作者: ~無能之神~    時間: 30-3-2007 18:38
大件事!!大件事!!

我唔識開波...點算...

教下的得唔得..
作者: jeffrey~    時間: 30-3-2007 18:38
係個game入面,玩家係唔係lonewolf來架?
作者: ~無能之神~    時間: 30-3-2007 18:41
我唔知呀...我e家連開波都唔識..點算....
作者: kenlam123    時間: 30-3-2007 19:42
隻game 好old 嫁la...
作者: 小焜    時間: 30-3-2007 21:40
隻game真係好正,之前就係因為e隻game常常去我表哥屋企玩
作者: ~無能之神~    時間: 30-3-2007 21:47
點開始呀大佬....幫幫手la唔該~~~~
作者: 迅雷先鋒    時間: 30-3-2007 21:48
cs夠old洛,咪重係咁多人玩
唔知呢個post會唔會軒起樂古新的fps潮流呢?= =

[ 本帖最後由  於 2007-3-30 21:50 編輯 ]
作者: 希....-0-(2b)    時間: 30-3-2007 22:40
我玩會唔會好lag(256ram)....-__-
作者: 千翼    時間: 30-3-2007 22:47
原帖由 希....-0-(2b) 於 2007-3-30 22:40 發表
我玩會唔會好lag(256ram)....-__-

唔會lag
好低配備就可以
作者: lkt2000    時間: 30-3-2007 23:14
原帖由 迅雷先鋒 於 2007-3-30 21:48 發表
cs夠old洛,咪重係咁多人玩
唔知呢個post會唔會軒起樂古新的fps潮流呢?= =

係既話我會做了功臣XD
作者: ~無能之神~    時間: 30-3-2007 23:44
唔該你地....答下我la= =

黠樣開始...?我一開頭就唔識搞....
作者: lkt2000    時間: 31-3-2007 11:57
原帖由 ~無能之神~ 於 2007-3-30 23:44 發表
唔該你地....答下我la= =

黠樣開始...?我一開頭就唔識搞....

選Play Online 選server... 入
作者: Oo亞龍oO    時間: 1-4-2007 00:46
原帖由 千翼 於 2007-3-30 22:47 發表

唔會lag
好低配備就可以

但係點解我玩會lag既==
見到d人疾疾下

<--------(759.3Mb Ram)
          (2.9Ghz Cpu)
          (1.5Mb 和記)<-
作者: fr8v7g8u43b6    時間: 1-4-2007 02:57
hello everbady,我新泥嫁,

好耐冇,可知多吾多人1玩呢而家

呢隻game係吾係同"重反"落曼第"一樣

[ 本帖最後由  於 2007-4-1 03:12 編輯 ]
作者: cj2000267    時間: 1-4-2007 08:18
原帖由 Oo亞龍oO 於 2007-4-1 00:46 發表

但係點解我玩會lag既==
見到d人疾疾下

<--------(759.3Mb Ram)
          (2.9Ghz Cpu)
          (1.5Mb 和記)<-

咁可能係個server 個ping 高,所以 lag
作者: Oo亞龍oO    時間: 1-4-2007 08:50
原帖由 cj2000267 於 2007-4-1 08:18 發表

咁可能係個server 個ping 高,所以 lag

咁有冇香港人一齊玩呀(開Ser)
作者: 月﹏〞    時間: 1-4-2007 09:17
果個player ali唔知咩咩果到點搞-.-
作者: wilson1993912    時間: 1-4-2007 10:49
入到個ser唔知點玩= =
靜係係間屋到行黎行去
又冇人
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 10:56
原帖由 wilson1993912 於 2007-4-1 10:49 發表
入到個ser唔知點玩= =
靜係係間屋到行黎行去
又冇人

幹嘛不去玩一些有很多人的ser=.=
作者: 2號仔    時間: 1-4-2007 11:04
邊個係個下載點

我唔知wo    我都想玩
作者: wilson1993912    時間: 1-4-2007 11:42
成日都彈呢句野出黎既點解?
好多ser都玩唔到
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 11:43
原帖由 wilson1993912 於 2007-4-1 11:42 發表
好多ser都玩唔到

= =ENABLE PUNKBxxxxxx個個就可以
PB是用來反作弊用的....
作者: lkt2000    時間: 1-4-2007 12:24
原帖由 wilson1993912 於 2007-4-1 11:42 發表
好多ser都玩唔到

某些server會要求你開PB 才能玩
開了它就可
作者: wilson1993912    時間: 1-4-2007 15:02
PB係咩黎架= =
邊度先有
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 15:54
原帖由 wilson1993912 於 2007-4-1 15:02 發表
PB係咩黎架= =
邊度先有

Play online>右下角,上小小有個ENABLE Punkbuster,開左就得架啦
作者: wilson1993912    時間: 1-4-2007 16:08
無啦啦又玩唔到= =
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 16:11
原帖由 wilson1993912 於 2007-4-1 16:08 發表
無啦啦又玩唔到= =

你更新到2.60沒有?
http://download.activision.com/enemyterritory/ET_Patch_2_60.exe
作者: wilson1993912    時間: 1-4-2007 16:30
原帖由 千翼 於 2007-4-1 16:11 發表

你更新到2.60沒有?
http://download.activision.com/enemyterritory/ET_Patch_2_60.exe

更新左啦= =
加字
作者: 龍    時間: 1-4-2007 19:47
若果我的英文差////有沒有問題= =
作者: RON-CS    時間: 1-4-2007 20:07
唔洗咩steam果d?
重有 得5mb ==?
作者: Oo亞龍oO    時間: 1-4-2007 20:21
有冇人城日玩可以開SER 架....入d外國SER 好lag
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 21:22
原帖由 Oo亞龍oO 於 2007-4-1 20:21 發表
有冇人城日玩可以開SER 架....入d外國SER 好lag

=.=入些ping較低的會比較爽
作者: 小焜    時間: 1-4-2007 21:53
點問,e到點整?教教我
作者: 千翼    時間: 1-4-2007 21:56
原帖由 小焜 於 2007-4-1 21:53 發表
點問,e到點整?教教我

= =又係個句,如果你沒有小六程度的英語水平,請你還是去玩CS吧...
說笑,按CREATE就可以了...
作者: HoHo浩    時間: 1-4-2007 22:06
原帖由 千翼 於 2007-3-30 17:35 發表

你唔好講廢話la
作者: 小焜    時間: 1-4-2007 22:06
標題: 回復 #44 千翼 的帖子
跟往呢!?
真係睇唔明
唔想在玩cs-.-"玩在好多年

[ 本帖最後由  於 2007-4-1 22:10 編輯 ]
作者: HoHo浩    時間: 1-4-2007 22:08
原帖由 千翼 於 2007-4-1 21:56 發表

= =又係個句,如果你沒有小六程度的英語水平,請你還是去玩CS吧...
說笑,按CREATE就可以了...
我小五既都識睇eng,唔洗小6,同埋點解去玩cs呢,cs都有好多eng ga wo,你係唔係kai左:lol
作者: 小焜    時間: 1-4-2007 22:51
CREATE之後又彈左個野
作者: lkt2000    時間: 1-4-2007 23:03
原帖由 小焜 於 2007-4-1 22:51 發表
CREATE之後又彈左個野

選這個....................
作者: ~神.驅魔神探~    時間: 1-4-2007 23:29
out la>.....
作者: 小焜    時間: 2-4-2007 07:27
入到場,就係咁dl野,最後又彈左下面果個野出黎
作者: lkt2000    時間: 2-4-2007 11:02
原帖由 小焜 於 2007-4-2 07:27 發表
入到場,就係咁dl野,最後又彈左下面果個野出黎

有些場是要Dl 野先可入
你可以入其他場...= =
作者: 小焜    時間: 2-4-2007 12:23
入場都黎彈E個
作者: wesley61    時間: 2-4-2007 15:10
我更新了2.60....

但是都erro
作者: 千翼    時間: 2-4-2007 15:51
原帖由 wesley61 於 2007-4-2 15:10 發表

但是都erro

試試裝2.60b更新...
作者: bbuo    時間: 2-4-2007 16:11
人唔到game呀!!

ET 2.60 win-x86 Mar 10 2005
----- FS_Startup -----
Current search path:
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak2.pk3 (22 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak1.pk3 (10 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak0.pk3 (3725 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\mp_bin.pk3 (6 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1/etmain

----------------------
3763 files in pk3 files
execing default.cfg
couldn't exec language.cfg
couldn't exec autoexec.cfg
Hunk_Clear: reset the hunk ok
...detecting CPU, found Intel Pentium III
Bypassing CD checks
----- Client Initialization -----
----- Initializing Renderer ----
-------------------------------
----- Client Initialization Complete -----
----- R_Init -----
Initializing OpenGL subsystem
...initializing QGL
...calling LoadLibrary( 'C:\WINDOWS\system32\opengl32.dll' ): succeeded
...setting mode 4: 800 600 FS
...using desktop display depth of 32
...calling CDS: ok
...registered window class
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...35 PFDs found
...GLW_ChoosePFD failed
...GLW_ChoosePFD( 32, 24, 0 )
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (4)
...setting mode 4: 800 600 FS
...using colorsbits of 16
...calling CDS: ok
...created window@0,0 (800x600)
Initializing OpenGL driver
...getting DC: succeeded
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...GLW_ChoosePFD( 16, 16, 0 )
...failed to find an appropriate PIXELFORMAT
...restoring display settings
...WARNING: could not set the given mode (3)
...shutting down QGL
...unloading OpenGL DLL
...assuming '3dfxvgl' is a standalone driver
...initializing QGL
...WARNING: missing Glide installation, assuming no 3Dfx available
...shutting down QGL
----- CL_Shutdown -----
RE_Shutdown( 1 )
-----------------------
GLW_StartOpenGL() - could not load OpenGL subsystem
作者: 千翼    時間: 2-4-2007 16:13
原帖由 bbuo 於 2007-4-2 16:11 發表
人唔到game呀!!

C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak2.pk3 (22 files)
C:\PROGRA~1\WOLFEN~1\etmain\pak1.pk3 (10 files)
...

= =你的顯卡不支援OpenGL
試試更新到最新的Driver(不懂更新這個就幫不了你=])
如果更新Driver也不行,就代表你要換顯卡了...
作者: wilson1993912    時間: 2-4-2007 16:39
我入親個個場都要down pk2,pk3= =
果d咩黎架
作者: RON-CS    時間: 2-4-2007 16:41
機廢玩唔玩到架==
我張display 廢到出汁
作者: 小焜    時間: 2-4-2007 19:34
標題: 回復 #55 千翼 的帖子
點更新??
有冇下載點
作者: cj2000267    時間: 2-4-2007 19:49
呢隻game 唔駛勁機都玩到,,,,
我想問同呢間公司一樣,但係要禁左鍵先可以平穩d 開槍個隻game 叫咩名...我好耐之前玩過,不過唔記得左,有冇人知....
作者: lkt2000    時間: 2-4-2007 21:11
原帖由 wilson1993912 於 2007-4-2 16:39 發表
我入親個個場都要down pk2,pk3= =
果d咩黎架

Server插件
原帖由 RON-CS 於 2007-4-2 16:41 發表
機廢玩唔玩到架==
我張display 廢到出汁

冇問題
玩到CS應該玩重返德軍總部
原帖由 小焜 於 2007-4-2 19:34 發表
點更新??
有冇下載點

[ 本帖最後由  於 2007-4-2 21:13 編輯 ]
作者: [S]hotmorris    時間: 3-4-2007 01:32
原帖由 wesley61 於 2007-4-2 07:10 發表

但是都erro

我同佢一樣都出e 個error

比更新2.60b 下載link我= =
求求你=.=
作者: 小焜    時間: 3-4-2007 09:41
我尋日搵到個幾好,唔使DL野(好似),有都好快
XP仲有SAVE

222.13.101.59:27960
作者: wesley61    時間: 3-4-2007 12:07
點解我入場都是得個看?

我點先可以玩???????????
作者: ~無能之神~    時間: 3-4-2007 13:22
唉...我次次入d場都要等佢唔知down d唔知咩野...等成30分鐘都未玩得....搞到唔想玩= =

我自己開場又冇人入黎...

ps:佢down得好快下...不過down完又down..down完又down...狂重複..都唔知佢想點

[ 本帖最後由  於 2007-4-3 05:23 編輯 ]
作者: 魔神天使    時間: 3-4-2007 14:48
我記得唔知點解佢話搵唔到openl- -好似
作者: ~無能之神~    時間: 3-4-2007 15:39
原帖由 魔神天使 於 2007-4-3 06:48 發表

你是不是在答我....?

openl又是什麼= =?
作者: 千翼    時間: 3-4-2007 15:57
原帖由 魔神天使 於 2007-4-3 14:48 發表

顯卡不支援openGL就會這樣的了
作者: ~無能之神~    時間: 3-4-2007 16:33
原帖由 ~無能之神~ 於 2007-4-3 05:22 發表
唉...我次次入d場都要等佢唔知down d唔知咩野...等成30分鐘都未玩得....搞到唔想玩= =

ps:佢down得好快下...不過down完又down..down完又down...狂重複..都唔知佢想點

可不可以答答我.....唔該
作者: timlch0309    時間: 3-4-2007 18:46
點先玩到單人呀~??
作者: 千翼    時間: 3-4-2007 18:58
原帖由 timlch0309 於 2007-4-3 18:46 發表
點先玩到單人呀~??

=_=沒有單人的
作者: 澳門人    時間: 3-4-2007 19:46
其實依隻game勁好玩, story mode超正(我以前有)
作者: fr8v7g8u43b6    時間: 3-4-2007 22:07
被主不如你開我入泥玩,而家,俾個ip
作者: Oo亞龍oO    時間: 4-4-2007 16:30
原帖由 ~無能之神~ 於 2007-4-3 13:22 發表

得閒一齊玩丫...
你開ser喎a.a

作者: timlch0309    時間: 4-4-2007 19:09
好呀~一齊玩啦~我咁耐(1日中=.=)都係玩到一次咋
作者: £茶葉×℉    時間: 4-4-2007 20:03
原帖由 bbuo 於 2007-4-2 16:11 發表
人唔到game呀!!

...

我都係咁牙.....以前我玩過玩到架...之後洗左機後...重玩返..之後唔得喇  
有咩方法解決??
作者: 千翼    時間: 4-4-2007 21:58
原帖由 £茶葉×℉ 於 2007-4-4 20:03 發表

我都係咁牙.....以前我玩過玩到架...之後洗左機後...重玩返..之後唔得喇  
有咩方法解決??

更新顯示卡Driver=_=
作者: 神駱    時間: 4-4-2007 23:53
有無知度禁左l之後果果地圖一格=多遠??
仲有向天射果支野∼50,60,70,80,90,100,110∼果數字愈大就遠高and近∼∼
有無人知道唔同數字有多遠,,,
作者: poiuoll    時間: 5-4-2007 19:20
有冇d down 下d既link
2小時=.=
作者: 心傷#誰人會理    時間: 5-4-2007 22:55
唉= =down左唔識玩,,成日係咁殺自己友=.= 俾人踢....
作者: ┼明月新星↗    時間: 6-4-2007 08:56
我一早有這種遊戲的碟(買的)
但不知道怎樣裝...現在又有機會了
作者: KaI.BoY    時間: 6-4-2007 09:03
我玩緊個nsk ser,,幾低ping下,,你初初入佢會話你高ping得制,,重入都幾次就ok,,有得save xp,,
我個名叫killer hk
你地玩既搵我呀,,我個msn係:alex_kwan123@hotmail.com
講明係玩et wor,,唔講我可能會del你=.=""..v

個ser ip係222.13.101.59:27960

作者: KaI.BoY    時間: 6-4-2007 09:54
岩岩又玩番場,,雪場黎,,有TANK果場,,用狙殺左90個,,死左3次,,,唔信睇圖,,,,係我旁邊果個狙手都唔夠我殺得多XD,,佢係=-W-= OSIRO
我係KILLER HK ..
雖然係咁,,但係仲未升到第4級狙/_\"..嗚嗚..

作者: 狸大    時間: 6-4-2007 20:02
入到game!!不過入唔到ser!!1入到去load一陣之後彈左出去main menu=.=同彈左d字出黎=.=點算??好想玩><
作者: 千翼    時間: 6-4-2007 22:09
原帖由 狸大 於 2007-4-6 20:02 發表
入到game!!不過入唔到ser!!1入到去load一陣之後彈左出去main menu=.=同彈左d字出黎=.=點算??好想玩>

= =有好多情況都會彈出黎架
作者: [H]goals    時間: 7-4-2007 09:43
原帖由 KaI.BoY 於 2007-4-6 09:54 發表
岩岩又玩番場,,雪場黎,,有TANK果場,,用狙殺左90個,,死左3次,,,唔信睇圖,,,,係我旁邊果個狙手都唔夠我殺得多XD,,佢係=-W-= OSIRO
我係KILLER HK ..
雖然係咁,,但係仲未升到第4級狙/_\"..嗚嗚..

http://img1 ...

原來你係killer hk
我係newmajor
之前我見過你架
作者: lkt2000    時間: 7-4-2007 10:59
我最勁既一次....
作者: timlch0309    時間: 7-4-2007 14:25
點save xp嫁~!!!
作者: cj2000267    時間: 7-4-2007 14:45
原帖由 timlch0309 於 2007-4-7 14:25 發表

應該係ser 自設的
作者: cj2000267    時間: 7-4-2007 14:45
原帖由 timlch0309 於 2007-4-7 14:25 發表

應該係ser 自設的
作者: 小焜    時間: 7-4-2007 18:32
標題: 回復 #83 KaI.BoY 的帖子
我都係玩果個ser
我叫-=KwAn=-
作者: KaI.BoY    時間: 8-4-2007 09:40
原帖由 lkt2000 於 2007-4-7 10:59 發表
我最勁既一次....

A_A"垃圾,,,,講下笑姐,,得閒ADD我MSN搵日一齊玩丫A_A"~唔講住喇,,呢家玩美龍

原帖由 [H]goals 於 2007-4-7 09:43 發表

原來你係killer hk
我係newmajor
之前我見過你架

你仲好講,之前用英文同你講野唔應人\口/!!

原帖由 小焜 於 2007-4-7 18:32 發表
我都係玩果個ser
我叫-=KwAn=-

你呢家幾多經驗,,如果低既話我好似見過你~O~"好似俾你用狙爆死左/ ^ \",,玩果個雪地有TANK果個場,,D隊友廢得制搞到用唔到狙,,嗚嗚,,再打唔番90死3呢個戰績~O~

作者: lkt2000    時間: 8-4-2007 10:12
原帖由 KaI.BoY 於 2007-4-8 09:40 發表

A_A"垃圾,,,,講下笑姐,,得閒ADD我MSN搵日一齊玩丫A_A"~唔講住喇,,呢家玩美龍

我打重返德軍總部目的都係想令全部升晒= =
並唔係殺人

作者: gg1183    時間: 8-4-2007 13:25
=.=" 點解我升左d 軍階  出左遊戲再入去  就咩都無晒既? 有咩方法可以搵翻  定係要重新升過啊?
作者: lkt2000    時間: 8-4-2007 16:47
原帖由 gg1183 於 2007-4-8 13:25 發表
=.=" 點解我升左d 軍階  出左遊戲再入去  就咩都無晒既? 有咩方法可以搵翻  定係要重新升過啊?

重新升過A_A
每個server都一樣
作者: cj2000267    時間: 8-4-2007 17:59
原帖由 gg1183 於 2007-4-8 13:25 發表

我試過玩某 ser 出左game,熄埋機,隔左日,入番個ser 仲留梗d xp
作者: gg1183    時間: 8-4-2007 19:36
原帖由 cj2000267 於 2007-4-8 09:59 發表

我試過玩某 ser 出左game,熄埋機,隔左日,入番個ser 仲留梗d xp

咁點先可以搵翻之前玩過果d  SER ??
作者: timlch0309    時間: 8-4-2007 19:47
咩係xp呀~咁耐都唔知~
作者: 小小傻    時間: 8-4-2007 20:21
點解我開game果陣個畫面白哂
淨係聽到音樂

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2