樂古Nakuz

標題: e家係咪好多人昆人 [打印本頁]

作者: liukit12345    時間: 5-1-2008 23:11
標題: e家係咪好多人昆人
e家因為覺得多左人昆人   想問下係咪        請gm正視
作者: 草女    時間: 6-1-2008 04:43
我比個人玩囉=.= 佢用隻3x既人 (正身仲高@0@) 叫我幫佢搵星河披盾=.= 點知我真係幫佢搵=.= 佢又問我d防草果d幾錢 我就照實話左佢知  佢話岩岩有人同佢10m一條防草  仲話好彩遇到我=.= 如果唔係就比人呃左  之後佢買完點 話我幫左佢 之後話20m一條防草比我 但我冇盾披 唔要lu 留番比佢賣仲好啦a.a

ps. 我都係幫完佢之後先知佢有正身
作者: liukit12345    時間: 6-1-2008 09:26
原帖由 草女 於 6-1-2008 04:43 發表
我比個人玩囉=.= 佢用隻3x既人 (正身仲高@0@) 叫我幫佢搵星河披盾=.= 點知我真係幫佢搵=.= 佢又問我d防草果d幾錢 我就照實話左佢知  佢話岩岩有人同佢10m一條防草  仲話好彩遇到我=.= 如果唔係就比人呃左  之後佢買完 ...

你咁笨   人地問你講比佢聽做咩           幫人收做咩
作者: 草女    時間: 6-1-2008 09:42
佢托我幫佢收之麻 收左佢會好開心的 @0@

作者: liukit12345    時間: 6-1-2008 10:38
原帖由 草女 於 6-1-2008 09:42 發表
佢托我幫佢收之麻 收左佢會好開心的 @0@

咁我叫你幫我星    星左我都好開心        幫佢收=曬時間

重有你無啦啦點會識佢
作者: 段恨逆天    時間: 7-1-2008 17:10
昆人既傻仔仲用返D垃圾招
1)用餵食當靈丹 平一平sell比你(3m)
2)交易個時重易之後換野
3)呃你拎左ac/點卡先 之後off
作者: refcur12345    時間: 7-1-2008 17:25
吾好再提屈字...

曙光刀係果句....

希望d人呃得出手..聽你用得幾耐lo

乂呀南乂..你隻小刀同200m用得開心d啦

睇你用得幾耐! 

呃人呃得甘爽...聽下幾時到你自己*

果幾百m..當俾黑兒lo..
作者: 天天﹏戀    時間: 7-1-2008 21:36
豪比南呃左= =?....咩小刀同200M,解釋下
作者: 山崎卍    時間: 7-1-2008 22:29
話說南幫豪合野
拎完d野就走左佬=]
作者: *影豬*    時間: 7-1-2008 22:31
南係咁呃人...仲話自己識GM...
不過俾人呃左咪當教訓..
鬼叫自己白痴信佢咩=3=
作者: 山崎卍    時間: 7-1-2008 22:39
玩到6x咁成個傻仔咁= =
成日昆人- -
作者: *影豬*    時間: 7-1-2008 22:41
原帖由 山崎卍 於 7-1-2008 22:39 發表
玩到6x咁成個傻仔咁= =
成日昆人- -

唉....佢遲D有報應...
佢一ON就死硬-3-

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2