樂古Nakuz

標題: 現時曙光2最團結的團係咩團? [打印本頁]

作者: salo    時間: 13-1-2008 18:06
標題: 現時曙光2最團結的團係咩團?
大家認為呢-3-xdd本人無意見
作者: 鬼乂    時間: 13-1-2008 23:41
以前既話一定係神奈a_a 可惜而家退出曬了

一個團 只有團結先強  以前神奈嬴團戰都係咁解a_a
作者: 二郎神    時間: 14-1-2008 04:08
我當然投返自己個團啦^^我本人就覺得地我個團好團結∼
因為..佢地負責打裝備..我就幫團友手set價∼呵呵^^
夾到震^^不過..唔好叫我去打d裝返黎毫得嫁喇=0=
作者: 雪米兒    時間: 14-1-2008 08:38
支持翻自己團..................
作者: xdxdlam    時間: 14-1-2008 13:58
簡返自己團......=3=
作者: 段恨逆天    時間: 14-1-2008 15:06
團結唔係只係指打團戰既(只係打團戰戀雪衰晒啦)
係睇收人合唔合作 有冇共鳴 如果團長信你 升左你你亂收人 無野好講囉
作者: 幻童    時間: 14-1-2008 15:19
桃園同和平(e家冇左架啦)一樣
大家都傾得好埋
我好鐘意-口-
有番當時和平的感覺
好開心^^
作者: xdxdlam    時間: 14-1-2008 15:30
和平果時又真係幾好ge...
只不過我果時遲左入=3="
但係和平散左之後...就狂轉團..
就冇左果種開心ge感覺..
作者: 搖搖    時間: 14-1-2008 16:18
本人覺得online game 之中, 最大既樂趣
就係交朋結友.
可以同一班素未某面的人傾計聊天, 講笑吹水.
大家天南地北的開心暢談
有問題的時候互相幫助, 才是亨受遊戲.
THX 桃園所有的團友給我以上種種
作者: 段恨逆天    時間: 14-1-2008 16:28
應該係掛...年齡未夠,捻唔多通
作者: 定門    時間: 14-1-2008 19:34
我投桃園
d人又好又好笑
作者: 曙光信仔    時間: 14-1-2008 20:24
投票都無咩用 呢到個舍差唔多都係呢幾個團既人
佢地自己會投返自己團 甘開黎有咩用?
我投桃園 因為入面D人合作性好高 識得分配團戰走位打法
D團長又會送裝 留住團入面既人心
作者: ckahonam    時間: 14-1-2008 22:03
永夠會送裝比我咯~廢話

連團員都送,好明顯唔係為左拉人心,係出於真心,上次嬂比左十幾件神裝比我~1$都唔收
作者: 上將    時間: 15-1-2008 07:30
中立,感覺現在好的團愈見愈少(主要原因:本人少上來,新團又不知情況,舊團又很多都散了,不見了....)
作者: 幻童    時間: 15-1-2008 14:13
阿強個d都幾好人架-口-
天天賣野又唔係計都夠
笨長又搞笑
輝少牛女個d又多野傾
三仔同冰紅又勁
桃園比左好多歡笑我- -
玩game最重要開心姐=口=
我愛桃園呀

作者: 天天﹏戀    時間: 15-1-2008 18:47
無講我既/.\........仲有= =鬼你講咩好笑
作者: bebe    時間: 15-1-2008 20:06
神奈-口-!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你吾加落去\口/!?
作者: ckahonam    時間: 15-1-2008 22:26
神奈退出左江湖啦~傻bebe>﹏<
作者: 草女    時間: 16-1-2008 05:36
我揀左桃園a.a  因為桃園似我屋企@v@
有種家既感覺 kaka
阿強佢對我好好咖 有咩同佢講 佢會明 佢會幫 搖都係一樣
我地大家 有野就拎出黎講 有唔識就問  
我覺得桃園 好溫暖 依種溫暖保護緊我依條草.

多謝桃園各位一直以來既照顧

草上

我玩多排咖咋 桃園d人睇唔睇到都算啦  我 遲d 會 係曙光到 消失...   
希望大家 忘記我啦  因為我唔值得你地去回憶 去掛念^0^

作者: 曙光專用    時間: 16-1-2008 18:52
我路過架咋~估吾到天都都有三個人投票@@人少都有三個>_____<"

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2