樂古Nakuz

標題: 自拍fez刀遊短片~支持下啦=] [打印本頁]

作者: 屎眼狂刀    時間: 21-7-2008 18:44
標題: 自拍fez刀遊短片~支持下啦=]
ser:A
黃國 ID:你們都騙我

[youtube]H642h6zLmzo[/youtube]

[youtube]2X69xdQkmXs[/youtube]

[youtube]F0WODw_W5Ck[/youtube]

[youtube]chmfa5D9nDY[/youtube]

比大家參考下啦=]

作者: 小麥111    時間: 21-7-2008 18:47
太單調- - 如果加d音樂落去會好d- -
作者: 屎眼狂刀    時間: 21-7-2008 18:51
原帖由 小麥111 於 21-7-2008 18:47 發表
太單調- - 如果加d音樂落去會好d- -

唔想搞咁多野[[bao_40]] 可以話我係e方面既白痴[[bao_28]]
作者: 無情小鋼豹    時間: 21-7-2008 19:18
拍D激戰的影片,
如:用了龍之魂道具後打塔的效果......
正好多的 !
作者: [H]gta9982    時間: 21-7-2008 19:52
有FEZ 教學及影片分享版你又唔post-.-
作者: 傑傑R    時間: 21-7-2008 20:32
點樣加音樂??
你話係自己加定係遊戲度架呀?
作者: 屎眼狂刀    時間: 21-7-2008 21:01
原帖由 無情小鋼豹 於 21-7-2008 19:18 發表
拍D激戰的影片,
如:用了龍之魂道具後打塔的效果......
正好多的 !

其實我唔玩召所以都冇去打同儲 龍之魂

作者: 狼︰凶魂喪【浩    時間: 21-7-2008 21:45
樓主和小弟一樣,都是fez和瑪奇的愛好者xd
作者: 傑傑R    時間: 21-7-2008 22:53
我玩個陣都laglag地'`]
我都想玩到好似你甘靚呀d畫面']
我想問其實部腦lag有冇影響呀??
定係我技術差?
作者: 屎眼狂刀    時間: 21-7-2008 23:01
你部機問題...我拍影片先會lag
作者: §SpyShadow    時間: 22-7-2008 00:24
想不到在瑪奇和FEZ你都是我團長 囧
作者: o_o〞    時間: 22-7-2008 14:16
你入面叫咩名- -
岩岩打國戰見到同你一樣樣- -
出技都差唔多,岩岩比個法師追住,就死,好彩果個殘廢遊幫忙
我入面係弓手黎 囧
作者: Orange啊橙    時間: 22-7-2008 16:14
點解你好似咁順= ="
我bb100都冇你咁低ping咁順...
成日吉唔中..好高ping
作者: 屎眼狂刀    時間: 22-7-2008 17:47
原帖由 o_o〞 於 22-7-2008 14:16 發表
你入面叫咩名- -
岩岩打國戰見到同你一樣樣- -
出技都差唔多,岩岩比個法師追住,就死,好彩果個殘廢遊幫忙
我入面係弓手黎 囧

我係1ser 黃國 ID:我們都騙你

我估應該唔係我=]因為好多人都係咁玩!?

原帖由 Orange啊橙 於 22-7-2008 16:14 發表
點解你好似咁順= ="
我bb100都冇你咁低ping咁順...
成日吉唔中..好高ping

其實條片已經好lag...如果唔拍既會更加順~放錯技都係冇神神lag左野-.-||

我用緊bb25

可能你部機唔得掛!?

原帖由 §SpyShadow 於 22-7-2008 00:24 發表
想不到在瑪奇和FEZ你都是我團長 囧

呵呵~大家一齊為部隊努力啦^^"

作者: o_o〞    時間: 22-7-2008 18:11
標題: 回復 14# 的帖子
不不不,果個係你黎
最後我無死到,但個法師跳左落瀑布,差d殺到佢
我記得同你個名差唔多字,又好似有麻煩咩咩,唔記得~
作者: 屎眼狂刀    時間: 22-7-2008 18:18
原帖由 o_o〞 於 22-7-2008 18:11 發表
不不不,果個係你黎
最後我無死到,但個法師跳左落瀑布,差d殺到佢
我記得同你個名差唔多字,又好似有麻煩咩咩,唔記得~

原來我係咁有貢獻既=]

咁可能係我啦0w0||
作者: 星野零    時間: 23-7-2008 17:52
樓主技術不錯哦...而且十分鍥而不捨...沒血也戰鬥到底...我要有樓主這種連線速度...也只有晚上才行- -...在下連線很....ping在晚上也400多...放10次殘廢有5次不中(實際位置竟和我所看的位置不同)..嗚......看完樓主的影片....使我有興趣了解一下雙修遊俠...如樓主有空不仿出教學...教下我這一些新手(我最強的一次也只有1W6傷- -平時只有1W2- -).....
作者: 黑客    時間: 23-7-2008 18:53
會唔會太lag - -
有D畫面看得不清楚....
作者: 屎眼狂刀    時間: 23-7-2008 18:54
原帖由 星野零 於 23-7-2008 17:52 發表
樓主技術不錯哦...而且十分鍥而不捨...沒血也戰鬥到底...我要有樓主這種連線速度...也只有晚上才行- -...在下連線很....ping在晚上也400多...放10次殘廢有5次不中(實際位置竟和我所看的位置不同)..嗚......看完樓主的 ...

謝謝XD"有空的話我會教你們玩一下刀遊~和拍影片給你們作為參考

一般刀遊可以上2萬傷...識亂水可以上2萬9千幾~3萬

原帖由 黑客 於 23-7-2008 18:53 發表
會唔會太lag - -
有D畫面看得不清楚....

我拍片係會lag...好多時都因為lag左一下 整到用錯技~畫面唔清楚-.-可能因為我用fraps囧"

如果有其他錄影軟件可以介紹一下/ w \++

作者: 星野零    時間: 24-7-2008 11:23
雖然大家不同國...但如果在戰場上見到...也請多多指教XD
作者: 飄魂    時間: 26-7-2008 13:45
唔錯唔錯  不過一開始起碼都找個1術士 1戰士 同你去衝 好d
作者: 屎眼狂刀    時間: 7-8-2008 17:16
e個post好少人支持呢=]
作者: 一二三路由器    時間: 17-8-2008 14:37
原帖由 屎眼狂刀 於 7-8-2008 17:16 發表
e個post好少人支持呢=]

還有我支持@@v
本人支持原創同自拍@@v
作者: 屎眼狂刀    時間: 2-1-2009 22:43
突然睇返- -....自己可以1打幾=]
作者: q昕杰    時間: 25-7-2009 13:22
作者: q昕杰    時間: 25-7-2009 13:23

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2