樂古Nakuz

標題: 咪傻啦你地,開機?等柒頭傑買番幾件bape先再考慮下幾時搞啦 [打印本頁]

作者: 京    時間: 27-7-2008 19:45
標題: 咪傻啦你地,開機?等柒頭傑買番幾件bape先再考慮下幾時搞啦
[[bao_36]] [[bao_36]]
作者: 隊長    時間: 27-7-2008 19:55
唔係掛-_-  堅定流架
作者: 每月只須$78    時間: 27-7-2008 19:59
ON9 冇魔力玩駛死咩   你人生得513cg魔力 咁你跳樓死左佢算啦~_~
作者: 隊長    時間: 27-7-2008 20:01
吓 你都唔洗咁大反應掛   -_-    我是但up下姐  你都唔洗敢掛= =
作者: 每月只須$78    時間: 27-7-2008 20:03
原帖由 隊長 於 27-7-2008 20:01 發表
吓 你都唔洗咁大反應掛   -_-    我是但up下姐  你都唔洗敢掛= =

我講樓主喎-.- 唔係有人咁on9等開機乜都唔做掛?
作者: 隊長    時間: 27-7-2008 20:04
哦  唔好意思 我會錯意
作者: 133133    時間: 27-7-2008 20:11
開得耐 汁得快,d人唔會等513太耐
作者: Max    時間: 27-7-2008 20:17
2個星期開唔到513等汁....全部人轉哂檔重有hkd戰士送錢俾硬膠傑食?
作者: 京    時間: 27-7-2008 20:59
原帖由 每月只須$78 於 27-7-2008 19:59 發表
ON9 冇魔力玩駛死咩   你人生得513cg魔力 咁你跳樓死左佢算啦~_~

出個抽水post姐,haha
一個抽水post可以睇到人生,真係世事都俾你看透,ha
笑死我了
作者: 京    時間: 27-7-2008 21:02
我無等佢開機架,我見咁大個抽水機會,仲唔抽盡佢咩
乜叉都唔能知,咪係度懶醒啦,訓啦柒頭

作者: .莊^    時間: 27-7-2008 21:05
應該汁=.=一係就有排等喇
作者: laupakhei001    時間: 27-7-2008 21:05
放心啦,話佢要等汁ge,相信都係條件問題
如果傑佢可以算佢個數,開服個陣即克掉個亞城更新出來,加埋名片家族
咁走左ge人唔止番來,仲會有更多人玩

但前提係= =開左服一定要更新,唔更新都唔會汁,但一定少左人玩
前前提都係要開左服了= =唔開服唔單止少人玩,係無人玩\"/
作者: 133133    時間: 27-7-2008 21:19
原帖由 laupakhei001 於 27-7-2008 21:05 發表
放心啦,話佢要等汁ge,相信都係條件問題
如果傑佢可以算佢個數,開服個陣即克掉個亞城更新出來,加埋名片家族
咁走左ge人唔止番來,仲會有更多人玩

但前提係= =開左服一定要更新,唔更新都唔會汁,但一定少左人玩
前 ...

英雄所見略同
作者: howaikit    時間: 27-7-2008 23:51
我好耐之前都玩過513魔力
佢到e家都未汁都算勁
不過都差吾多汁得嫁啦-,-"
好彩我開新ac玩左兩日姐
作者: laikilaiki    時間: 29-7-2008 14:56
要買bape....

笑(:
作者: .aR麟    時間: 30-7-2008 16:01
下! 佢買bape既咩 吾系買clot 我見佢件jacket 都系嫁wo 佢甘樣衰學咩人著牙真系!影衰哂個品牌 囉

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2