樂古Nakuz

標題: 唔知玩唔玩返天戀好.. [打印本頁]

作者: ×□塊塊×╳    時間: 20-8-2008 23:50
標題: 唔知玩唔玩返天戀好..
我希拉SeR"勁多台人
冇人同我倾計
有冇咩SeR多香港人。﹏。"
我可以轉SeR同你地一齊玩『重升很慘,,,但沒辨法>3<""』
有意在此留MsN ,, 我會自動Add你 "『講埋玩咩SeR』

作者: waiexwing    時間: 22-8-2008 11:58
我玩維納斯
MSN : waiex426489@hotmail.com
作者: waiexwing    時間: 22-8-2008 11:58
我玩維納斯
MSN : waiex426489@hotmail.com
作者: kingcaca    時間: 23-8-2008 03:34
我玩邱比特
msn:siuting24@hotmail.com
玩邱比特啦 邱比特 都幾多香港人玩嫁
作者: 小Fung豐    時間: 23-8-2008 03:46
邱比特
msn:justicearwing1993@hotmail.com
如果有多過3個人以上玩番 同埋成日0n(做任 打王)
我就玩返
玩邱比特ser啦 d 台佬 識得睇我地d話
仲有我問台佬借左300m 未還:lol
作者: kingcaca    時間: 23-8-2008 13:10
原帖由 小Fung豐 於 23-8-2008 03:46 發表
邱比特
msn:justicearwing1993@hotmail.com
如果有多過3個人以上玩番 同埋成日0n(做任 打王)
我就玩返
玩邱比特ser啦 d 台佬 識得睇我地d話
仲有我問台佬借左300m 未還:lol

我玩番啦!我係聖光嫁!我叫 聖雪影姬 玩就+我好友na`
作者: 楓零    時間: 24-8-2008 12:25
邱比特啦  我玩緊  
而且係最多香港ge ser  想識我都ok ga
作者: 光斬月    時間: 31-3-2009 16:34
我玩邱比特^^
邱比特好次係好多香港人玩
作者: M.Yin    時間: 10-4-2009 21:43
我玩潘朵拉..囧
冇人同我玩...
作者: kdsusa    時間: 14-4-2009 00:52
我係玩潘朵拉架

以前就係宙斯既

要講最多港人緊係新-潘朵拉啦

我識好多個港人架

有意玩就黎潘朵拉+我好友:統夜

我76盾甲 仲有隻72紅白法
作者: hugomingc    時間: 2-5-2009 18:24
我玩維納斯
MSN : hugochiho@hotmail.com
最多香港人玩
作者: 心中只有你    時間: 5-5-2009 23:56
邱比特啦
都幾多香港人
我84lv弓手.有興趣+我好友一齊玩就pm我
作者: fung_01    時間: 11-5-2009 04:52
Ser: 雅典娜
Msn: MTmark0307@hotmail.com.hk
lv96 法師@@"
香港人都有堆ga
不過好似唔算多
但係大部份(HK)都好高 lv....
作者: 281124170    時間: 6-6-2009 15:43
我玩波塞頓。。新Ser..原本想有多啲香港人,結果都系台灣人,希望有人同我一起玩
作者: 281124170    時間: 6-6-2009 15:46
想同我一起玩既,可以黎新-波塞頓。。我叫:Supper誠

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2