樂古Nakuz

標題: 本人諗左好耐,都諗5到舞者勁d定獵人勁d [打印本頁]

作者: 508443817    時間: 8-7-2009 10:26
標題: 本人諗左好耐,都諗5到舞者勁d定獵人勁d
[[onion_64]] 如題!5好講都係你自己中意,如果中意就5好貼上黎問嫁啦[[onion_67]]
作者: wai    時間: 8-7-2009 10:37
舞者玩單pvp勁,獵人團pvp勁(我覺)

但我鐘意舞者[[bao_44]]
作者: andyma0316    時間: 8-7-2009 14:16
舞者在前期或後期都係清怪能手
獵人在後期好難自己單練.......d技又俾人削弱哂......
結論係舞者係呢個階段仲係較好dd
作者: 508443817    時間: 8-7-2009 19:07
推+1
上面講得好似好好咁..
不過--舞者後期好會變到好廢嫁禍
作者: rickyrickyhin    時間: 8-7-2009 20:11
推+1
上面講得好似好好咁..
不過--舞者後期好會變到好廢嫁禍
508443817 發表於 8-7-2009 19:07

建議你轉舞者(咪係到講呢樣唔好呢樣唔好咁xDxD)

你前期都未玩..就諗左後期(太心急的你)

後期廢??有技術就ok

你唔通無技術@.@=.=
作者: 508443817    時間: 9-7-2009 11:17
聽人講後期舞豆c d技有=冇
作者: ^滅^    時間: 9-7-2009 11:28
你講咩勁先...

舞者無疑清怪最強最快...

獵人清怪都唔差既,

不過我覺得遊俠比獵人清得還要快...
作者: rickyrickyhin    時間: 9-7-2009 11:46
你講咩勁先...

舞者無疑清怪最強最快...

獵人清怪都唔差既,

不過我覺得遊俠比獵人清得還要快...
^滅^ 發表於 9-7-2009 11:28

講得岩...遊俠係比獵人清得快小小既~

主要都係格林個招(錯的勿串我-.-)

舞者清怪最快最強的..差不多也比樓上講哂了xDxD
作者: 丶淡藍乄    時間: 19-7-2009 07:26
2種唔同職冇得比

舞者=PVP不太強,但副本能手,後期舞鬥得3招主要用 你會玩到悶(我玩過-.-)

獵人=PVP 頭3名 對空殺死人,但2轉後技能不能像獵人 對空就射死 但好玩
作者: 一劍龍一    時間: 19-7-2009 21:23
作者: 葬    時間: 19-7-2009 23:28
我覺得獵人比較好 :後期清怪唔會慢過舞者好多,而且pvp一定勁過舞者
作者: kakababy    時間: 20-7-2009 15:31
刷圖..就緊係舞者..

PVP..就緊係hunter...

這是一定的= ="

沒什麼好想...!!

所以以睇你想玩pvp..定係升lv...!~!
作者: lamlam5201314    時間: 20-7-2009 20:12
本人覺得 早期升lv 真係要依賴舞黎清怪   但到後期 有冇舞者都再唔重要 因為自己清同舞差唔多快       +上pvp追獵高回開埋閃技  舞根本唔夠打   本人覺得追獵係勁過舞       本人59lv
作者: ppkkp    時間: 20-7-2009 22:11
部腦好好,超順 揀獵人 PVP挑到人地 唔miss或格的話 除左聖騎 都會秒殺到
作者: kingkong0202    時間: 24-7-2009 00:10
其實你聽人係到講 不如自己2個都試下玩la
如果係我既話我會用獵人  舞者我玩過 泥泥去去都係果3招 e+玩緊影武
因為成日係p場d追獵屈機so我覺得獵會勁過舞
作者: a409624627    時間: 25-7-2009 02:54
舞者升級勁..  獵人pk勁
作者: jeffyau    時間: 11-1-2011 21:12
夢龍多人至到少人玩既時期我經過哂..
1句講哂-3-想升lv就舞者,pvp就獵人
但係舞者pvp都高攻..但係舞者pvp難中人..成日俾人秒
獵人就單刷都ok..pvp都幾勁~我係你就要獵人
作者: hihikatty    時間: 21-3-2011 23:23
舞者啦!我第一個玩ga job就係佢!包無死
作者: lapman0159    時間: 31-8-2011 16:54
舞者  冇錢只可以係副本稱王"
獵人 pvp勁  高lv 副本都5錯"
作者: 堂鷹連祖誓    時間: 8-2-2012 16:42
兩個都玩下
ob再轉
作者: 忠心戰士    時間: 9-2-2012 17:15
夢龍多人至到少人玩既時期我經過哂..
1句講哂-3-想升lv就舞者,pvp就獵人
但係舞者pvp都高攻..但係舞者pvp難 ...
jeffyau 發表於 11-1-2011 21:12

咁應該係獵人好用d wo
作者: 伯母你好    時間: 9-2-2012 17:18
雖然好廢話,但係真係自己鍾意架wo
作者: 緊張頭皮多    時間: 10-2-2012 14:11
獵人我覺得幾屈o既
作者: 你的小兄弟    時間: 10-2-2012 14:22
獵人唔錯o既,不過真係老套到爆果句,自己揀囉
作者: 兔小愛    時間: 10-2-2012 15:28
弓手..PK 好似屈D...
作者: sss555888    時間: 17-2-2012 23:21
舞者清怪爽
獵人....屈掛.....
作者: Yskdhc1245    時間: 9-5-2013 16:40

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2