樂古Nakuz

標題: 勁hi遊戲 超讚 [打印本頁]

作者: simonAQAQA    時間: 14-7-2009 17:24
作者: 莔之小子    時間: 14-7-2009 22:05
咦咦-.-6d都黎小遊戲區xd
唔好嚇人啦- -依個我玩過百次
作者: 無敵小雞-港    時間: 14-7-2009 23:19
好9= = 中左招.. 好彩夠大膽姐
作者: simonAQAQA    時間: 15-7-2009 15:03
作者: jimmy12220    時間: 15-7-2009 20:04
樓主
差d搞到我想罵人= =
作者: 莔之小子    時間: 16-7-2009 17:09
囧子小子 成日玩小遊戲唔上巨商 5000M呀+_+
simonAQAQA 發表於 15-7-2009 15:03

冇錢呀+_+
作者: 仁~之初    時間: 18-7-2009 21:22
真係好想罵人囉 - -
作者: singexe    時間: 19-7-2009 00:40
頂~仲勁過海洋公園個個廣告!!!!!!!!!!!
作者: ls006493    時間: 19-7-2009 13:03
我都無輸  做咩無啦啦嚇我
作者: simonAQAQA    時間: 20-7-2009 15:32
作者: 耀耀    時間: 20-7-2009 21:36
嘩....好彩冇入姐...如果唔係嚇死我
作者: simonAQAQA    時間: 15-1-2010 22:25
作者: sdw4s    時間: 17-1-2010 20:44
[[bao_35]]- -
作者: hihi021234    時間: 30-1-2010 15:31

作者: 小§粒    時間: 31-1-2010 14:29
真系比佢嚇左一嚇死= =
作者: aR.小軒    時間: 3-2-2010 22:49
嚇死左-   -玩左十秒時跳在隻鬼出來嚇死我
作者: aR.小軒    時間: 3-2-2010 22:50
[[bao_35]]
作者: simonAQAQA    時間: 10-2-2010 14:29
作者: benchui2178    時間: 13-2-2010 17:37
好恐怖咩???? 一D都唔恐怖--
作者: simonAQAQA    時間: 19-2-2010 21:25
作者: 莔之小子    時間: 19-2-2010 23:14
沉了????
simonAQAQA 發表於 19-2-2010 21:25

算吧啦你A.A仲玩緊巨商-.-?
作者: simonAQAQA    時間: 20-2-2010 00:01
作者: simonAQAQA    時間: 20-2-2010 00:01
作者: 莔之小子    時間: 20-2-2010 00:25
算啦~ 你去到邊 玩咩game都好快轉game 因為你廢~貪新鮮
新鮮可當eq著咩~
simonAQAQA 發表於 20-2-2010 00:01

巨商都唔好玩....-.-我已經玩到冇哂目標...
依家我玩王者之劍,幾好,起碼值得我為左一舊野買成200幾蚊點數,又唔屈錢,基本上普通點數野都可以用game錢向玩家買或者抽獎抽到d點數野,但係巨商完全係屈錢-.-勁買點數勁買點數都賺唔到大錢
王者之劍95蚊已經賺到超多錢,多錢到買到一把神武
而且我對王者之劍花既心機已經多過巨商,王者之劍我已經就快到超高手級,巨商我真係完全冇心機再玩落去-.-
作者: simonAQAQA    時間: 20-2-2010 00:29
作者: 莔之小子    時間: 20-2-2010 00:51
200幾牌都講出來@_@
你一定覺得很多了~
simonAQAQA 發表於 20-2-2010 00:29

唔多,一舊野200幾蚊都一般,巨商d野又唔係勁又要賣到咁貴-.-之前個d唔知咩禮包2500點,入面d野又唔係好用-.-我依個用200幾蚊買可以有30天用,買左可以入勁多怪既地區升lv,d怪源源不絕咁黎-.-幾正
作者: simonAQAQA    時間: 20-2-2010 12:54
作者: 莔之小子    時間: 20-2-2010 15:46
200一舊 但問題係你得一舊=.=
唔勁又貴?你買果d 又勁先物有所值?
你又真係幾『精明消費』(低到爛先識買-,-) ...
simonAQAQA 發表於 20-2-2010 12:54

我以前巨商買點數最多咪買封珠賣出去-.-又唔整活動送點數野比人,王者之劍唔同,兩個禮拜前先開始左個送價值500蚊既大禮包,入面d野全部都好實用,巨商就肯定唔會咁樣送每人幾百蚊啦
好就好在王者之劍成日送點野比人,但係都一樣好多人買點數,因為d人認為為左依隻game買得過
作者: simonAQAQA    時間: 20-2-2010 16:45
作者: 乂晨曦乂    時間: 21-2-2010 22:11
=,=
我驚左= =
作者: simonAQAQA    時間: 21-2-2010 23:31
作者: 莔之小子    時間: 22-2-2010 02:24
小你 玩跑online啦~_~
拿拿林都得既~ 唔洗點好勁~
simonAQAQA 發表於 20-2-2010 16:45

拿拿林我玩到40幾lv放棄左lu,仲要係兩年前既事,隻game都冇人玩既
跑online冇興趣玩,d錢難賺到乜咁,lv又超難升,隻game完全冇吸引力
作者: simonAQAQA    時間: 22-2-2010 12:02
作者: 莔之小子    時間: 22-2-2010 14:22
跑online日日有女神禮物比你拎嫁=] 岩你~
simonAQAQA 發表於 22-2-2010 12:02

d女神禮物有d咩?份禮物對返現金過唔過30蚊,唔過就叫跑online收檔,送野根本唔夠王者之劍送得咁豪
作者: simonAQAQA    時間: 22-2-2010 15:06
作者: 莔之小子    時間: 22-2-2010 20:51
wa
咁大貪!!!要既先玩果隻game~ 你真係.............
simonAQAQA 發表於 22-2-2010 15:06

係咁架啦-.-邊隻game比得多著數咪玩邊隻-.-王者之劍又多台灣人,唔會咁易嘈交
另外王者之劍一個獨特既特色就係可以一次過控制3個角色去升lv解任,唔洗入戰場
禁空白鍵之後3隻角色自動打怪補血,補血師d mp會自動慢慢回,唔會驚冇哂mp
我依家都搵隻劍手自己一隻角色去高lv地方掛,掛足全日都唔會停,繼續升,好爽
所以依隻game好正
作者: simonAQAQA    時間: 22-2-2010 21:13
作者: 莔之小子    時間: 22-2-2010 22:27
講來講去都係貪著數~
嘈交= =? 你咁愛說話 小人既game邊似你@@
simonAQAQA 發表於 22-2-2010 21:13

我愛說話唔代表我鍾意嘈交-v-
同埋我唔係好明你意思,你戈個[小人]係粗口定係真係好小人
作者: simonAQAQA    時間: 22-2-2010 23:49
作者: 莔之小子    時間: 23-2-2010 02:10
少人~很少人的game 死寂 拿拿林都係啦! 勁少人!
玩佢啦!
粗口?ha又唸y了 你成日嘈經嫁啦!_! 有名你叫 小學 ...
simonAQAQA 發表於 22-2-2010 23:49

自從轉了王者之劍之後都未嘈過交-.-d台灣人好斯文,唔似得d香港人下下問侯人呀媽-.-
人地唔嘈我我唔會嘈佢
作者: simonAQAQA    時間: 23-2-2010 10:12
作者: 莔之小子    時間: 23-2-2010 17:43
小!正係朝子2轉果次都同我嘈過啦 扮野
雖然宜+真係出 不過韓巨都未出姐 小小 ...
simonAQAQA 發表於 23-2-2010 10:12

個次係你自己死都唔信有咋嘛-.-搞到要同我嘈一大餐-.-你信左咪唔會嘈囉-.-
作者: simonAQAQA    時間: 23-2-2010 19:25
作者: 莔之小子    時間: 23-2-2010 21:20
你真係收p啦=_=
韓巨連講都冇講 係到亂吹= =又冇link=.=
係到講大話講到自己也信埋= =
仲叫人同我嘈ka 真小 ...
simonAQAQA 發表於 23-2-2010 19:25

都話我唔係亂講囉= =我真係知有朝2= =係你自己一直以為我亂吹....
作者: simonAQAQA    時間: 23-2-2010 22:44
作者: 莔之小子    時間: 23-2-2010 22:48
係呀 不過果陣連韓巨都未出~_~
唔通你老豆係韓國人 知道咩\3/ 食蕉啦 掟!
simonAQAQA 發表於 23-2-2010 22:44

我自己都唔知點解自己會知有朝2= =我未入華麗之最已經知有....= =
再加上我好多fd都話有朝2,有d仲話睇過朝2條片= =我更加相信係有朝2= =
作者: simonAQAQA    時間: 23-2-2010 22:50
作者: 仲少    時間: 23-2-2010 22:56
開住大大既喇叭比佢叫:L
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 00:22
大把論壇老吹啦~_~

朝子 咩忍身術+石鎚術

朝子實有2轉嫁~_~遲早~
simonAQAQA 發表於 23-2-2010 22:50

可惜佢地未吹之前我已經知實有,你知遲早有點解當初又唔信我
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 07:57
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 08:11
果陣韓巨一定未出啦~_~ 咩可惜佢未吹之前證實有~_~? 姐係你地吹起身囉^0^ 我係唔信你呀^^
你傻仔^_^ 咁岩比 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 07:57

你唔信我就算=_=總之一句到尾,我唔係亂吹有朝2,你依d咁既人,咩都唔信,遲早食得屎,最Q憎人唔信我,都唔知點解我講咩都冇人信,但係每次我都係講真話,跟住d唔信我既人就膠哂...囧,即刻個個走黎信返我,我份人好唔值得信咩,d人交d重要野比我保管,我都冇偷左去,佢叫我比返佢我即刻比返佢,我最唔鍾意呃人
作者: Karl    時間: 24-2-2010 09:16
討論巨商請去巨商版
不要在這離題
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:22
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:28
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:32
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:33
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:34
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:36
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:37
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:38
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:39
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:39
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:40
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:40
回復  莔之小子 我信你先膠呀=] 膠仔=] 死都唔信你啦=] 最憎人亂吹 吹到食.左屎咁 把口臭到系咁  緊係唔值 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:22

你依種人係咁架啦,一唔抵得我講既係事實,就話人吹水,跟住就開始嘈我,不過依家好多人都信我lo,你唔信我唔緊要啦,反正你都係廢人一名,我冇必要再向你解釋我點解唔係吹水,我解極你都唔會認真理解我講既野,我絕對相信我同你再講落去你都一味只會狂話我係吹水,仲有我叫個fd密你爆粗係因為你唔信有朝2,我認為佢爆粗罵你係岩,你份人對人咩信任都冇,接受唔到真係有朝2就淨係識話我吹水,唔識深入d睇,同埋我依家唔係叫囧之小子lo,我係ge入面叫囧之戰神lo唔好意思,同埋依兩個名都絕對唔似昆狗名,慘得過依家大把人信我講野,我係ge岩岩開始新手玩已經有高手睇中我帶我玩,依家帶到我上左高手級啦,比起巨商d膠人,叫佢教個新手上高手級,彩你都傻啦,兩隻game既人個d性格果然好大分別,巨商d人就話知你死,ge d人就好樂意幫任何人,巨商d自大狂多到乜咁,似住自己有幾隻200lv,成set神裝就係度周圍曬命,ge既人唔會咁樣曬命,冇諗過有人留意,但係會好多人恭喜佢,而巨商個d一勁少少就係度[好野,又一隻200lv],仲要發埋貼上黎論壇,就好似華麗之最d人咁,成日好似好趕咁,趕住去投胎咩,打機姐,慢慢黎都未遲啦,成班傻仔係個團頻度講埋哂d傻仔講既話題,仲有你,比左隻念師你,又話冇分別,想換返,仲要我差你5000萬,係ge入面係唔會咁計架囉,蝕左就算架啦d人,你話兩隻game既人幾大分別呀,唔該叫巨商d人反省下啦,蝕左錢又死都要拎返蝕左既錢返黎,一係就衰自大,郁少少就發貼,雖然我以前都因為第一次殺得死軍曹而發貼,但係我依家諗返自己都唔知點解自己要咁做,我以後都唔會再因為依d少事而發貼,睇到巨商個版就憎,個個貼都問埋d膠問答,仲要為左d少事發貼,好似呃post咁,我放棄巨商係好岩既選擇,可以離開依班膠人
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:41
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:44
回復  莔之小子

死傻仔  係d 論壇吹吹吹  你咁like同佢地吹 一起膠 米找我 彈開啦 kai子狗=]
你媽媽 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:41

都話你淨係識睇表面架啦,我根本冇講過話我同論壇d人吹,係你自己唔知做乜係度發癲,要膠戈個係你唔係我,最後咪話我毒,你話我呀媽呀嘛,我新年都唔記得祝賀你
我祝你全家早死,特別係你呀媽同呀爸
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:44
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:44
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:45
唔係事實囉=]你不如話你開口中 係到得意意得自己係神 講中左 係到吠?我200lv有貼咩^^
你又唔抵得人唔信你  ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:44

係事實囉=]我絕對冇吹水=]我講中左根本唔奇,因為我一早知會出朝2
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:46
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:47
回復  莔之小子 深入?唔覺你深wo淺見識^^你米仲自戀~係到當自己講咩都現化 神咩?
信任 信你on膠
唔抵得人20 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:46

依家200set對我黎講有q用咩,垃圾,反正我又唔玩巨商,人地有200set我都唔會想要埋一份囉
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:48
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:49
你改了名 但都是膠仔一名=] 吹到高手級?kaka 比你找到這咁既game 算你汁到平野啦^^你夠自大啦^^
好次玩l4d  ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:48

l4d依d垃圾game,我根本依家都唔玩,同埋我係ge真係高手級lo,不過你都唔會知ge既高手級有幾勁架啦
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:49
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:50
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:52
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:52
回復  莔之小子 係呀 你個昆狗^^吹水到你 隻念力吹到鬼死咁勁~ 正一昆狗囉!點信你呀!人地信你就咁開心-,-ka ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:49

我已經講到好明我隻念師點勁,對於我隻臣2用真係加左好多攻,係你唔知做乜明明自己有念師都要收隻高lv d既,你緊係見唔到我係依個世界有咩幫助啦,你連我真人都未見過,同埋我又未過18歲,做到d咩貢獻呀大佬
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:53
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:53
你廢手咋= =用密技以為好能勁咁=] 你咩game都玩 唉 垃圾一名又轉game仲話人廢game你連廢game都做唔到一隻出 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:52

l4d唔用密技=唔好玩,不如del左隻game佢,
回75#:
我要買實買得起lo,不過我依家唔會再為巨商哂1蚊hk蚊
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:54
食嗲啦=]你話果陣出左呀=]白痴仔   你真係白到上腦=3=
你媽媽一定亂論過先咁=,=
小你 發小陣夢啦 收為自己 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:53

唔好以為韓巨d資料先係最新啦,如果個陣未出就唔會有朝2既片睇啦,傻仔
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:56
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:57
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:58
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:58
19歲可以有貢獻嫁啦 話左你廢=] 搵銀打工啦 窮人^^
見識?講到自己好勁wow 你邊到呢^^
只係成日轉game的倭仔 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:56

轉game又點會轉到手軟呀,最多咪等佢下載,下載完就睇下好唔好玩,唔好玩就即del,好玩就繼續玩
我何來有講過自己既身高比你知?你自己作出黎?我都話我未夠18歲,你真係on膠膠
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 10:59
韓巨己係最新?但都未有啦=]你最新?你最新仔 你幻想巨商
小你!好心你米成日沉醉於幻想啦 現實啦! ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:57

我冇幻想囉,總之我一早就知有朝2
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 10:59
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 11:00
小你 真係睇你唔讀書嫁wo  咁早係到玩=]又唔做工
我就話唔同姐~我考試^^睇你果樣又唔似 邊間呀 咁早文 呵 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:58

我今年會考呀,不過我都冇諗住考得好成績架啦,考黎都冇用
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 11:01
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 11:01
傻子 知唔知你講緊咩-3-
唔好以為韓巨d資料先係最新啦,如果個陣未出就唔會有朝2既片睇啦,傻仔
你話果陣出 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 10:59

我fd都話唔見左條片,唔該你信下人講野得唔得?你學下我啦,我fd一話唔見左條片,我就即刻信佢呀
不過你唔洗打擊我自信心,令到我唔信自己,就算我fd唔講我都知一定會出朝2,係我玩緊商2既時候我已經知道有啦
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 11:03
會考囉 吹到囉 咁傻囉 你咁既傻仔都會考== 仲成日玩game
吹到囉未夠18囉又@@ 末夠18都做到d工 搵下銀幫補下 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:01

我唔會係傻仔,同埋傻仔唔比會考?,咁會考生肯定少好多人,會考唔比玩game?
我呀媽比我玩呀,我鍾意唔去溫書呀,吹咩
我未夠18歲乜都未學呀,出黎打咩工呀
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 11:03
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 11:04
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 11:04
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 11:06
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 11:06
我幾時話你身高?你發膠瘋=,=? 幾高呀你 講啦=]咁老實
一定要夠18咩?你僧考咁差 睇你唔多用社會有用!起碼我 ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:03

你米話你過2米幾?唔能信你嫁,依句咩黎架
我鬼知自己咩身高咩,我幾年冇量過自己身高啦,我勸你咪做善事啦,搵笨既,咩著數都冇,但係要自己辛苦一大餐,冇錢落袋既工我唔做架
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 11:08
朝2一定出
但係果陣比韓巨更早有朝2片 你因為咁信佢?好傻呀>
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:06

你可以套到我咩料姐,我根本冇料比你套,你想知我d咩呀?
做人要講下信任先得架,特別係做朋友更加要對朋友有信任,如果我唔信佢,咁仲係朋友黎既
我好多自信心囉
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 11:08
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 11:09
作者: simonAQAQA    時間: 24-2-2010 11:10
作者: 莔之小子    時間: 24-2-2010 11:10
唔知?冇信心呢kaka真老實 我意思係 你唔好話自己過2米^^ 你玩過酷跑先算啦^^
haha真係識囉著數wo 唔怪得呢  ...
simonAQAQA 發表於 24-2-2010 11:08

我窮就唔會個個禮拜走去買點數啦,做人唔拎多d著數,好易搞到自己汁笠架

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2