樂古Nakuz

標題: 個人認為職業排名(原創) [打印本頁]

作者: Mr.Rose    時間: 1-11-2009 13:05
標題: 個人認為職業排名(原創)

排名由高至低排列
1.六扇門俠客(攻高,群攻高,刷boss首選,單刷都升得好快)
2.十二連環塢刺客(秒怪王,刷boss都必組)
3.唐門賊(刷boss無佢唔得,封技多)
4.萬福萬壽園(刷boss組佢就無錯了)
5.十二連環塢俠客(攻頗高上,單技出色)
6.銀鉤雪坊賊(封技多,可惜不是必中)
7.青衣樓刺客(攻頗高上,單技出色)
8.鬼域刺客(有隱技+攻高,可惜只限女仔)
9.聖壇俠客(攻中,單技攻都出色)
10.聖壇盜賊(技能命中出色)
11.聖壇俠客(攻中,群技/單技穩定)
12.聖壇醫生(攻低加血少)

只是已見,望大家多多指教
最後加句沒有最強的職業,只有最強的玩家
作者: heroeric    時間: 1-11-2009 13:13
你是大陸版的老手嗎-.-?
作者: Mr.Rose    時間: 1-11-2009 13:15
我係香港人
不過次次玩新game都會到大陸d攻略網搵料
希望幫到大家啦
作者: 傲宏`    時間: 1-11-2009 13:42
謝謝樓主的分享;`Xdd
作者: hanon232723    時間: 1-11-2009 14:50
多謝你既分享  對玩依隻game有更多既認識
作者: Mr.Rose    時間: 1-11-2009 18:34
唔駛多謝,文流姐
作者: 刺客先生    時間: 2-11-2009 16:00
好同意最後個句
作者: 小剎    時間: 2-11-2009 16:02
多謝樓主 我也同意最後個句
作者: wind520    時間: 2-11-2009 16:31
我想知隻game有冇得雙開?
有就正一開始玩幾隻
組住一齊升
作者: Poon    時間: 2-11-2009 17:00
大約玩4個ac三個職
作者: 天然氣!    時間: 2-11-2009 17:07
排名由高至低排列
1.六扇門俠客(攻高,群攻高,刷boss首選,單刷都升得好快)
2.十二連環塢刺客(秒怪王,刷boss都必組)
3.唐門賊(刷boss無佢唔得,封技多)
4.萬福萬壽園(刷boss組佢就無錯了)
5.十二連環塢俠客(攻頗高上,單 ...
Mr.Rose 發表於 1-11-2009 13:05

好認同你最後果句!玩家先有最強
作者: 億乂力多    時間: 2-11-2009 18:26
我都覺6扇好玩...但封測陣我會試下玩十二俠客先~
作者: lai34220118    時間: 2-11-2009 18:31
我都幾鍾意最後果句
不過我想加多句

沒有最強的職業,沒有最強的玩家,只有財力最強的玩家

隻隻game都係有錢就係王道

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2