樂古Nakuz

標題: 被騙了(!? 不值得相信人!? [打印本頁]

作者: 巴布vs超力    時間: 10-12-2009 17:09
標題: 被騙了(!? 不值得相信人!?
琴日見Explosion收火晶石收左咁多粒
味打算用魔法師包換佢晶石
點知比左序號就即閃人~"~
連好友都刪了~~~
完全收唔到信

竟然為左28蚊來呃我...

作者: 小雲    時間: 10-12-2009 17:21
網上交易總有風險
作者: alphenlai    時間: 10-12-2009 17:30
人不為已,天誅地滅- -

人係咁架喇
作者: 巴布vs超力    時間: 10-12-2009 17:37
才28蚊就知道這個人的本性~~
作者: 格式武力    時間: 10-12-2009 17:49
為求目的不擇手段

人性也

他只不過撕破了自己的虛偽
而產生了真實的一面而已
作者: 卍楊大少卍    時間: 10-12-2009 17:51
我認得呢條友...
放過野比佢又同佢打過pk...
認住佢先@@"
作者: 風花戰雪月    時間: 10-12-2009 19:59
巴布...呢樣野..梗係要佢比先架啦...
作者: 巴布vs超力    時間: 10-12-2009 20:02
我都打算叫佢比先
不過都沒所謂...反正弓法包都用唔著
本來打算買來放的=3=!!
重要的章已經入手

下次要先收石~"~
作者: derekchan    時間: 10-12-2009 20:19
我都打算叫佢比先
不過都沒所謂...反正弓法包都用唔著
本來打算買來放的=3=!!
重要的章已經入手

下次要先收石~"~
巴布vs超力 發表於 10-12-2009 20:02

係咪仲有個弓包-v-
我想收

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2