樂古Nakuz

標題: 發生咩事 做乜送把咁既野比我 打王果時有 [打印本頁]

作者: 乂紫魂風乂    時間: 2-5-2011 18:36
標題: 發生咩事 做乜送把咁既野比我 打王果時有

作者: ~天宮紫月~    時間: 2-5-2011 18:43
wow
閱.
作者: hihikatty    時間: 2-5-2011 18:57
~0~神!
作者: 小x信    時間: 2-5-2011 19:00
係型喎
作者: S!u絕淚    時間: 2-5-2011 19:08
係咪魔幻龍槍/另一招白3鎖技
作者: x106    時間: 2-5-2011 19:11
咩野?
好型WO
作者: 乂紫魂風乂    時間: 2-5-2011 19:12
原來依個世上既拉1係有白3技既 哦 同埋佢成場都係到
作者: x106    時間: 2-5-2011 19:14
- -
唔係拉一
作者: 乂紫魂風乂    時間: 2-5-2011 19:15
咩唔係拉1 我係圖既主人 我點會唔知我用緊咩=口= 我同我隊友都係拉1
作者: `碎    時間: 2-5-2011 19:16
多戲樓主大大無私的分享
作者: x106    時間: 2-5-2011 19:17
新鎖技- -
冇咩可能WO
作者: 叛逆小天    時間: 2-5-2011 19:20
只有被選中之人才能得到此劍的加持..

作者: x106    時間: 2-5-2011 19:23
姐係咩?
作者: taxitaxi7    時間: 2-5-2011 19:31

我果陣都係雷神試過光項金色既劍= =   
但係冇影到囉!!  我都係被選中嫁!_!
作者: S!u絕淚    時間: 2-5-2011 19:39
定係拉4 3技?
作者: smilehappy    時間: 2-5-2011 19:40
之前見人用過,可以係空中再沖幾下
作者: smilehappy    時間: 2-5-2011 19:41
係咪魔幻龍槍/另一招白3鎖技
S!u絕淚 發表於 2-5-2011 19:08

應該5係,我見人真1用過尼樣野
作者: 叛逆小天    時間: 2-5-2011 19:52
全部錯哂...應該係稱/gc星/守介個圖出左問題姐...
作者: 紫靈乂    時間: 2-5-2011 19:55
巨劍=.=
作者: §CR乂狂人§    時間: 2-5-2011 21:11
回復 12# 叛逆小天

請勿串嘴---火比水克(佢個把勁d^^)
作者: ananson8899    時間: 2-5-2011 22:07
甘型棍既.3.
作者: hok5    時間: 3-5-2011 10:56
把劍以前都見,pk果陣,e+重有金鎚
作者: 乂紫魂風乂    時間: 3-5-2011 18:02
重申一次 我係用緊拉1 同埋係果一關都有 唔係消失  冇變過有啲咩+左 只係有把野係到
作者: LUAIO1212    時間: 3-5-2011 21:19
型wo
作者: 乂癲小熊乂    時間: 3-5-2011 21:34
各位被選中既小朋友,係時候要去保衛數碼世界-.,-
作者: hok5    時間: 3-5-2011 21:40
重申一次 我係用緊拉1 同埋係果一關都有 唔係消失  冇變過有啲咩+左 只係有把野係到 ...
乂紫魂風乂 發表於 3-5-2011 18:02

只要有人出技時lag左都會出現,重登睇下,係冇咩用

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2